Observer 10 410 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Obie te postacie wyglądaja jak npc albo random select w kreatorze. 3 Cytuj
aset 6 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 2 minuty temu, Observer napisał: Obie te postacie wyglądaja jak npc albo random select w kreatorze. Nie wykluczone że sami będzie mogli je dostosować jak w cyberpunk Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Tak jak Arthur Morgan wyglądał? Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 2 minuty temu, Observer napisał: Obie te postacie wyglądaja jak npc albo random select w kreatorze. Nie oceniaj baby latynoski po okładce. Arthur i jego randomowy ryjec z pierwszych zapowiedzi mnie tego nauczył Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Gdybyśmy zobaczyli po raz pierwszy Micheala czy Franklina w takim buildzie to pewnie też ktoś by powiedział, że jakieś generyki z puli wzięte Dobrze, że będzie Vice City, koniecznie jeszcze jakaś stacja 80s, albo nawet jakieś wspomnienia i powrót do tamtych lat. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Mają być dwie linie czasowe, lata 80. i współczesność. Jason i Lucia, czyli protagoniści typu Bonnie i Clyde się sprawdzili. Cytuj
Elitesse 380 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 3 godziny temu, Figuś napisał: Na bank wyjdzie na starych trupach, przez dwa latka pociągną updaty do GTAO i sayonara jak z GTAO na PS3 A po 2-3 latach wydadzą wersję definitywną na PS5 i XSX Następnie definitywną+ na wersje pro konsol jeżeli wyjdą takie w tej generacji... Mimo wszystko obiecująco i ciekawie to wygląda. Ponarzekamy na grafikę jednak większość i tak to kupi, bo to GTA. Jeżeli dowiozą grę pod względem fabularnym i ogólnie jakościowym to biorę na premierę. Jeżeli będzie to gorzej wyglądać niż w GTA V to i tak się to dobrze sprzeda i na siebie zarobi, bo będzie multi. Na filmikach jest ujęcie z kamery pierwszej osoby przy regulacji siedzeń w samochodzie, lusterek i kierownicy więc już może od premiery będzie taka kamera. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Będą opcje dialogowe jak w RDR2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Już zgłosiłem go, nie ma problemu! Główny motyw? Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 (edytowane) Dziesięć lat czekania na zapowiedź kontynuacji, żeby pierwszymi pokazanymi materiałami z gry były jakiejś gównianej jakości przecieki z wersji alpha Lepiej tego co się dzieje w branży w ostatnich latach nie da się podsumować. Wygląda to rzeczywiście autentycznie i niestety pachnie premierą na starych sprzętach, bo raczej nie ma co się łudzić, że porzucą konsole jedną nogą stojące w muzeum. No nic tam, może GTA VII dopiero pokaże pełnię możliwości obecnej generacji, ale to chyba też za przynajmniej dekadę od teraz i to w połowie trwania następnej, jakieś dwa lata po wypuszczeniu remastera GTA VI. Edytowane 18 września 2022 przez Quantum Flux 2 Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Ponad 10 lat zajęło im zrobienie szybkiego menu z kamizelkami i żarciem. Yebanie się z menu pod touchpadem w V to był jakiś koszmar. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Ja myśle że nie wyjdzie na trupy. Chuy wie ile te materiały mają lat a na czymś chyba musieli zacząć robić tę gre Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Już zgłosiłem go, nie ma problemu! Główny motyw? To raczej fejk Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Dobrze ze sie przynajmniej potwierdza ze gra bedzie osadzona na poludniu a nie w LC. A wyciaganie jakichs wnioskow na podstawie tego co tam wycieklo nie ma za bardzo sensu. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 39 minut temu, Rozi napisał: Tak jak Arthur Morgan wyglądał? do dzisiaj pamiętam te pociski, że random itd xd Cytuj
Masny 343 Opublikowano 18 września 2022 Autor Opublikowano 18 września 2022 Polecam zapoznać się z tematem na GTAF odnośnie tworzenia obrazu mapy na podstawie zdjęć: https://gtaforums.com/topic/985484-mapping-vice-city/ To samo działo się w przypadku GTA V i IV - na kilka tygodni przed premierą mieliśmy już prawie 100% podgląd na to jak będzie wyglądała mapa Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Ten hype przy jakichkolwiek przeciekach nowego GTA jest nie do podrobienia Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Ja po piątce nie czuję żadnego hype'u, a pamiętam, jak bardzo czekałem na V po IV. Teraz spodziewam się dopakowanej piątki, a to nie dla mnie. Cytuj
Masny 343 Opublikowano 18 września 2022 Autor Opublikowano 18 września 2022 (edytowane) Trochę słabo, że dostaliśmy przecieki z wczesnych wersji (napad na restauracje to 2021-07-12 12-19-51 czyli już roczny kod (minimum). Stąd to wrażenie, że animacje są z GTA V - bo pewnie faktycznie były. Widać natomiast dużo nowych funkcji - dialogi, widoczna broń na plecach, trochę poprawiona względem GTA V fizyka ubrań, motion-blur na pojazdach (tego chyba nie było nawet w next-gen V). Pewnie gdybyśmy pierwsze co zobaczyli to byłby trailer, pieczołowicie przygotowany - to hype bylby jesczcze większy. A tak ludzie nie rozumieją o co tak naprawdę chodzi. Ogólnie to wydaje mi się, ze gra jest już na dość wysokim etapie rozwoju. Widać już śmigające furki po ulicach, łódki po wodzie. Jest już kilka modeli samochodów, których wcześniej nie było (a i wracają stare - Feroci). Ludzie mają już jakąś formę inteligencji itp. itd. Do premiery jeszcze kawał drogi, ale widać, że dużo pracy mają już zrobione. Na pewno zepsuta jest fizyka drzew (po co grzebali przy tym? Może w końcu da się złamać drzewa? :D), Dźwięki samochodów, drzwi itp są dalej z GTAV, ale pewnie zostaną podmienione. Nigdy nie sądziłem, że jedynym leakem na przestrzeni czasu w który uwierzę - będzie ten z główną postacią jako kobieta. A jednak BTW, na jednym z filmików widać, że bohaterowie będą mieszkali razem. Być może fabuła coś na zasadzie Bonny i Clyde? Edytowane 18 września 2022 przez łosion Cytuj
ASX 14 659 Opublikowano 18 września 2022 Opublikowano 18 września 2022 Nie zazdroszczę typowi xd Cytuj
Masny 343 Opublikowano 18 września 2022 Autor Opublikowano 18 września 2022 To podobno jest ten sam typ co wbił się do firmy UBER i przejął kontrole na wszystkim. Ten wyciek z GTA nie wyciekł z Rockstar jako takiego - a z firmy Slack (komunikator, cos jak gadu gadu czy Discord) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi