Opublikowano 6 listopada 20231 r Na kolejne RDR to sobie poczekacie. Tam nie byli w stanie zmonetyzować online (przez to teraz już niemal martwe) i raczej nie pracują nad sequelem obecnie.
Opublikowano 6 listopada 20231 r 19 minut temu, Bzduras napisał: Podpisują się pod tym swoim logiem, więc dostają bęcki. A co, mają się nie podpisać pod tym, że zrobili Red Deada albo Vice City? Jak Take-Two wymyśli sobie kiedyś niedziałający port za 1300 zł na mikrofalówkę robiony przez Hindusa w garażu to też wina Rockstara? Rozumiem też, że to Kojimy wina, że Konami wypluło słabiutkie MGS Collection ostatnio?
Opublikowano 7 listopada 20231 r Bardziej od GTAVI czekam na jego trailer. Powaznie. A najbardziej na Max Payne 4 i Manhunt 3.
Opublikowano 7 listopada 20231 r Rockstar od wielu lat jest mocno przewartościowane, ostatnie uniwersalne GOTY zdobyli w 2008 roku przy GTA IV. GTA V było średnie i do tego to obsrane wręcz online, które zepsuło Take Two i Rockstara na zawsze, dostali bęcki od The Last of Us w 2013 roku. RDR2 było ultra powolne i miało również masę problemów jako gra wideo, zresztą właśnie dlatego dostało bęcki od God of War w 2018 mimo ultra pozytywnych recenzji od mediów, od graczy bywało z tym różnie. Ostatnie ich "sukcesy" każdy zna.
Opublikowano 7 listopada 20231 r xD wygrana gowa z rdr2 to jest największa beka w historii tych pseudo nagród
Opublikowano 8 listopada 20231 r Oficjalne ogłoszenie najprawdopodobniej w tym tygodniu, trailer w grudniu: Edytowane 8 listopada 20231 r przez Mastah
Opublikowano 8 listopada 20231 r No zobaczymy, trochę poważniejsze źródło, więc może? Będzie fapanko do logo?
Opublikowano 8 listopada 20231 r W grudniu Game Awards, czyżby tam? Geoff by miał aż takiego farta? R* nie ma zwyczaju korzystać z dużych imprez, ale jak wiemy sporo się tam zmieniło.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 8 godzin temu, KrYcHu_89 napisał: RDR2 było ultra powolne i miało również masę problemów jako gra wideo Jakie miało problemy? Że nie było grą dla wszystkich? Całe szczęście. Dla przebodźcowanych zjebanych graczyków może i było powolne. I dobrze. A co do GTA VI? Czekałem na to 1/3 swojego życia, dawaj Strauss, JEDZIEMY KURWA!!!
Opublikowano 8 listopada 20231 r Wiedziałem, że ta moja chytra zagrywka ma sens. Już rzygam tymi plakatami Modern Warfare na mieście. Zobaczymy, czy będzie przynajmniej pokaz single player, czy od razu multi kulti. Edytowane 8 listopada 20231 r przez KrYcHu_89
Opublikowano 8 listopada 20231 r W pierwszym trailerze to pewnie będzie więcej znaków zapytania i domysłów niż konkretów, jak to zwykle bywało w przeszłości. Aczkolwiek, może teraz taktyka będzie inna, skoro był ten wyciek.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Ktoś wygrzebał info jakiejś agencji reklamowej. Jeden wpis dotyczy reklamowania gierki lidera branży, a kampania ma rozpocząć się 14 listopada, co daje nam wtorek.
Opublikowano 8 listopada 20231 r 1 minutę temu, krupek napisał: W pierwszym trailerze to pewnie będzie więcej znaków zapytania i domysłów niż konkretów, jak to zwykle bywało w przeszłości. Aczkolwiek, może teraz taktyka będzie inna, skoro był ten wyciek. Haha i to tyle? Minuta pokazywania miasta i ludzie się tym jarają? Wow Za każdym yebanym razem od lat te same reakcje zagrywów
Opublikowano 8 listopada 20231 r W tym roku będzie wysyp PeCe Małp i suwakowców, ale nikt nie będzie w stanie powstrzymać mnie przed zajebaniem im strzała.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Premiera pewnie i tak odległa, ale trailer od nich z reguły ma największe oglądalności i zasięgi, oby tylko nie zajebali nic o online na start, zobaczymy, czy jeszcze potrafią.
Opublikowano 8 listopada 20231 r Będziecie klękać przed tym trailerem, puszczać własnym dzieciom na dobranoc i rodzicom przy wigilijnym stole
Opublikowano 8 listopada 20231 r 26 minut temu, Rozi napisał: W tym roku będzie wysyp PeCe Małp i suwakowców, ale nikt nie będzie w stanie powstrzymać mnie przed zajebaniem im strzała. a przed opuszczeniem forum jak nie zapowiedzą VI do końca roku?
Opublikowano 8 listopada 20231 r Póki co poczuliśmy małe tąpnięcie. Jak wyjdzie zapowiedź to będzie trzęsienie ziemi, a trailer to khurwa 11/10 w skali Richtera.
Opublikowano 8 listopada 20231 r rano napisałem do starej, że prawdopodobnie zaraz ruszy zapowiedź gtavi, a ona "no super to sobie kupisz". "nie zapomnij tortu zamówić dzisiaj dla gnojaka." zastanawiam się czy jej z chałupy nie wyj,ebac:/