Daffy 10 582 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Mi tam klimat siadł z trailera, takie gta lubię. Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach getaway czy gta4 Edytowane 5 grudnia 2023 przez Daffy 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, PiotrekP napisał: @KrYcHu_89 no ci przebierańcy to trochę przesadzone i niezbyt prawdziwe- no ale światy w GTA to zawsze trochę pastisz, więc można trochę wybaczyć. Główni bohaterowie są jak najbardziej OK, ale cała reszta postaci/miejscówek z trailera, no, ale takie teraz jest Miami, tutaj nawet nie trzeba robić pastiszu. Klimaty są bardzo latino/afro, bo taka też jest współczesna gangsterka w US :D. Co nie znaczy, że w grze nie mogli zrobić tego inaczej, i kolejny lekki minus to chyba jednak nie będzie kilku linii czasowych :P. Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Just now, tlas said: 40 letnie stare chuje będą teraz rozkminiać co jest w Miami prawdziwe, a co nie xD Oglądaliśmy Miami Vice, Scarface, graliśmy w Vice City więc wiemy co to prawdziwe Miami 2 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) 5 minut temu, tlas napisał: 40 letnie stare chuje będą teraz rozkminiać co jest w Miami prawdziwe, a co nie xD Myślałem, że tam dalej Tommy Vercetti rządzi, a premiera w 2024 xD (wcale tak nie myślałem, byłem pewien, za co dostawałem klauny, że 2025/2026) :). Edytowane 5 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Czy jest ktos na forum kto lata w weekendy do miami? Cytuj
number_nine 1 330 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, kanabis napisał: Czy jest ktos na forum kto lata w weekendy do miami? pewnie balon, na kemping Cytuj
Faka 4 000 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 11 minut temu, krupek napisał: Nie wiem, skąd to odczucie młodzieżowego vibu. Gra się będzie działa we współczesnych latach w mieście wzorowanym na Miami, czyli sercu imprez, przepychu i próżności, więc pewne detale muszą być. Akurat odniesienia do tiktoka, czy co to tam jest wypadają fajnie. W GTA V była beka z FB i ciekawie wyszło, misja nawet była przecież z tym związana. Jak będzie klimat rapsów i latynoskich to dla mnie siada na momencie, a na to się zapowiada. Baliście się, że gra będzie zbyt grzeczna, a tu na trailerze już beka ze murzynów i spermiarzy. Przesuwaniem daty premiery, czy zagrywkami z zeszłych lat bym się nie sugerował, bo dziś Rockstar działa zupełnie inaczej niż te 10-15 lat temu, a i jak widać, ciężej też utrzymywać w tajemnicy pewne aspekty gry hehe Mam nadzieję, że wrzucą do radyjka Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 6 minut temu, Daffy napisał: Mi tam klimat siadł z trailera, takie gta lubię. Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach geataway czy gta4 Plus taki, że GTA VII pewnie znowu w Liberty City :). Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ciekawe czy beda jakies poboczne misje typu wjazd do mediaexpert po atrapy iphonow i relacjonowanie tego na tiktoku Cytuj
Bartg 5 479 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minute ago, kanabis said: Czy jest ktos na forum kto lata w weekendy do miami? Moja kuzynka z mężem byli w wakacje i dokładnie tak to wygląda xD Wszędzie yolo murzyni, laski z cyckami do ziemi, wszyscy naćpani, impreza na każdym rogu. Mniej więcej tak wyglądała połowa skrzyżowań w Miami, murzyn na obserwacji kogo skroić (real photo) 1 Cytuj
PiotrekP 1 802 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 wychodzi na to że bohaterka będzie tą jedyną z małym biustem Cytuj
jimmy 1 292 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 To nie gra jest bardziej młodzieżowa niż kiedyś tylko Wy przestaliście być młodzieżą Czekam jeszcze na ananasów co dalej będą kręcić narrację o braku singla i końcu Rockstara. Napawajcie się tym hajpikiem i nadchodzącym świętem graczy. Nutka z trailera u mnie od rana na głośnikach i chyba sobie zrobię maraton poprzednich części w 2024 7 Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Tak jak z jednej strony to wygląda oczywiście świetnie, tak z drugiej po 12! latach z GTA V, dostajemy grę z podobnymi modelami postaci, podobnym klimatem i w tej samej epoce (no dobra, w innej dekadzie, ale generalnie nie ma to dużego wpływu na styl albo gameplay). Osobiście większy hajp bym miał na jakiś wehikuł czasu albo zupełnie inną lokację. Cytuj
darkos 4 317 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Cyrk i kpina z murzyna a nie GTA. Na plus to główni bohaterowie biali, bo kolejnego Franklina bym nie zniósł. No i słoneczko będzie świecić z telewizora gdy będzie ogrywana jesienią / zimą gdy polska pizgawica za oknem. Tyle odemnie w temacie. Czekam Cytuj
KrYcHu_89 2 304 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, jimmyyy8 napisał: To nie gra jest bardziej młodzieżowa niż kiedyś tylko Wy przestaliście być młodzieżą Czekam jeszcze na ananasów co dalej będą kręcić narrację o braku singla i końcu Rockstara. Napawajcie się tym hajpikiem i nadchodzącym świętem graczy. Nutka z trailera u mnie od rana na głośnikach i chyba sobie zrobię maraton poprzednich części w 2024 W GTA IV żaden z 3 protagonistów i ich 30 gangsterskich kolegów nie było młodzieżowych, wręcz przeciwnie, więc nie jest to tylko zwyczajne narzekanie, gra będzie robiona pod nastolatków i online, to nie RDR, albo GTA IV. 1 Cytuj
LeifErikson 1 110 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 16 minut temu, Daffy napisał: Mi tam klimat siadł z trailera, takie gta lubię. Choć ogółem branży przydałby się też sandbox gangsterski w klimatach geataway czy gta4 O to to. Pięknie by było w końcu zagrać w coś o ciężkim, poważnym klimacie. Może GTA7 za 15 lat dostarczy. 1 Cytuj
XM. 10 907 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Nikt tak nie potrafi obrzydzić gry jak forumowicze PSX Extreme... 2 3 2 Cytuj
kanabis 22 561 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 10 minut temu, Bartg napisał: Moja kuzynka z mężem byli w wakacje i dokładnie tak to wygląda xD Wszędzie yolo murzyni, laski z cyckami do ziemi, wszyscy naćpani, impreza na każdym rogu. Mniej więcej tak wyglądała połowa skrzyżowań w Miami, murzyn na obserwacji kogo skroić (real photo) Az sie The Warriors przypomnialo Ja to bym zagral w gta z takim ciezkim, powaznym klimatem chlopakow z barakow Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 JARANKOOOOO Mega klimacik, graficzka momentami jak żyćko, prawdopodobnie 2 bohaterów. Coś czuję, że po premierze VI miasto z cyberpunka będzie można oficjalnie wyrzucić do kosza. Cytuj
Rooofie 159 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 2 minuty temu, XM. napisał: Nikt tak nie potrafi obrzydzić gry jak forumowicze PSX Extreme... Najlepiej ślepo sie zachwycać bo tO pRzEcIeRZ rOkStAr 2 Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Natomiast warto przypomnieć sobie trailer V, żeby docenić postęp w grafice Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Za dużo tłustych murzynek w trailerze. Historia może i będzie ciekawa ale dopóki nie ma gameplayu to zero podjarki. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 3 minuty temu, XM. napisał: Nikt tak nie potrafi obrzydzić gry jak forumowicze PSX Extreme... Kszychu69 z kumplami on fire od kilku dni. Rozi, the Rockstar Lawyer, dostałby dziś wylewu z połączenia ekscytacji trailerem i tych wysrywów w temacie xd 1 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Jezu jakie marudy z rana. Jakby to wjechało zgodnie z planem po kawce o 15, to by był lepszy odbiór XD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi