KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Dobra, widze, że screeny z gry też w chuj ciężkie do skomentowania normalnie, jednak chyba wymiękam z Wami. xD Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Ale to równie dobrze może być ona na potrzeby jakiejś misji rozpuszcza włosy i robi się na lochona by wbić na party na dachu wieżowca. Z drugiej strony oni tyle razy już randomow wrzucali do trailerów że równie dobrze to może być ktoś kto wystąpi 10sekund w tej grze Ta wieża w tle ma jakiś odpowiednik w realu? Już widzę wspinanie i skok z niej Edytowane 5 grudnia 2023 przez Daffy Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Moze byc to tez pipolino w przebraniu na nocnej premierze gta6 dla konsolowcow w kolejce po swoj egzemplarz. Z r* nigdy nie wiadomo 9 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 2 minuty temu, Daffy napisał: Ale to równie dobrze może być ona na potrzeby jakiejś misji rozpuszcza włosy i robi się na lochona by wbić na party na dachu wieżowca. Na potrzeby misji ma inne rysy twarzy, usta i brak pieprzyków. Brzmi legitnie. Cytuj
janol 433 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 3 godziny temu, _Red_ napisał: Wy tu coś o Bonnie & Clyde a to przecież Anka & Robert. Ok, czyli Clyde będzie miał duże problemy z celnością, a Bonnie będzie miała przygody z nauczycielami tańców latynoskich. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ktoś tu wejdzie za 8h a tu z 20-30 stron tematu dojdzie. 1 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 11 minut temu, Patricko napisał: Palm Beach w GTA wygląda lepiej i dlatego gry video nie powinny za wszelką cenę dążyć do realizmu, jezu jaki smutny jest ten dolny obrazek Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 O, ale że na Switcha też wyjdzie to się nie spodziewałem. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Mnie nie rozjebało póki co, i troszkę nieznośnie jebie jakimiś saints row, a liczyłem, że po rdr2 jest opcja na full poważna morda. Oby wrzucili jakąś Kolumbię, czy retrospekcję, gdzie pokażą jak Lusija chodziła do przedszkola i kroiła kumpli z kanapek z nutellą. W sumie ten brak ekscytacji może wynikać też dzięki tym paparuchom leakerom, bo to żadne święto, żadne zaskoczenie, już wszystko było wiadome od dawna, a uniknąć tego się nie da, nie odcinając, od dosłownie wszystkiego. Oczywiście gra będzie oddawać dopiero przy bliskim zapoznaniu, czyli wspomniane przywiązanie do detali(dopiero tutaj będzie widać różnicę między nimi, a większością growego kurwidołka). No, a to, że będzie działać i wyglądać jak należy, to w ich przypadku można być spokojnym, GTA V z 512 RAM na 360, czy rdr 2 na upośledzonym xboxie, więc nie ma tutaj, co jęczeć przedwcześnie. Zrobią nie tylko tyle ile będzie się dało, ale zrobią jeszcze więcej niż ktokolwiek mógłby oczekiwać. Pewnie nawet ten series s będzie dawał radę. Edytowane 5 grudnia 2023 przez SlimShady Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Już lepiej porównać do Vice City, niż do chujowych zdjęć z google maps. Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 31 minut temu, KrYcHu_89 napisał: najbardziej to mi się nie podoba ten silnik, styl kolrystyczny/graficzny, który śmierdzi gta v, nie ma jakiegoś unikatowego vibe'u, własnej charakterystyki. nie chodzi o to, że gra jest kolorowa, bardziej o to, że wygląda jak takie DLC do V czy GTAV part 2 1 Cytuj
Rooofie 157 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Większość scen z trailera pochodzi z "tiktoka" lub "twittera" rockstarowego. Przypuszczam, że pozwolą graczom tworzyć samodzielnie tego typu filmki w grze na silniku przez co ten rockstarowy tiktok będzie żył swoim życiem i sobie Luciją jej wielkim dupskiem siądziemy na plaży i pooglądamy śmieszne filmiki jak w żyćku Edytowane 5 grudnia 2023 przez Rooofie Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Rockstar wybrało drogę jak w GTA III-VC-SA, tylko zamienili SA z VC chronologicznie, każda następna to rozwinięcie poprzedniej i lokacje te same. Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: lokacje te same. Brzmi jak DLC na tej samej mapce Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Większość scen z trailera pochodzi z "tiktoka" lub "twittera" rockstarowego. Przypuszczam, że pozwolą graczom tworzyć samodzielnie tego typu filmki w grze na silniku przez co ten rockstarowy tiktok będzie żył swoim życiem i sobie Luciją jej wielkim dupskiem siądziemy na plaży i pooglądamy śmieszne filmiki jak w żyćku Też mi się tak wydaje. Grasz sobie singla, ale odpalasz apke i masz tam rzeczy innych graczy. Bardzo fajnie byłoby to wkomponowane w rozgrywkę. W ogóle gdzieś mignęła nazwa tego nowego tiktoka? Bo nazewnictwo zawsze mieli grube. Przepatrzyłem cały trailer, ale chyba nigdzie nie było. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) 1 minutę temu, GearsUp napisał: Brzmi jak DLC na tej samej mapce Wiesz o co chodzi, w sensie III-IV, VC-VI, SA-V, ciekawe tylko czemu najpierw wybrali San Andreas w V, a Vice City dopiero w VI, może widzieli większy potencjał. Edytowane 5 grudnia 2023 przez KrYcHu_89 Cytuj
Faka 3 993 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Byłem u barbera na godzinę, a tu już 5 stron napierdolone. Cytuj
paweltpb 12 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 21 minut temu, GearsUp napisał: i dlatego gry video nie powinny za wszelką cenę dążyć do realizmu, jezu jaki smutny jest ten dolny obrazek Porównywać coś na Google Earth, a w realu.. We wrześniu miałem szczęście tam być i możesz mi wierzyć na słowo, że jest tam pięknie. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Godzinę temu, oFi napisał: Tutaj mam nadzieje że będzie coś więcej. Ale zapowiada się na jakąś sztampę miłosną czy inne amerykanskie dziaderstwo fabularne. Mam nadzieję, że się mylę Po RDR2 mają znowu u mnie kredyt zaufania jeżeli chodzi o umiejetność opowiedzenia historii. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 6 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Wiesz o co chodzi, w sensie III-IV, VC-VI, SA-V, ciekawe tylko czemu najpierw wybrali San Andreas w V, a Vice City dopiero w VI, może widzieli większy potencjał. Ale dlaczego mieliby musieć robić to w tej samej kolejności? xd 1 Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, Faka napisał: Byłem u barbera na godzinę, a tu już 5 stron napierdolone. nie wiem co to ma wspólnego z tematem, ale ostatnio się dowiedziałem, że hanna barbera to nazwiska dwóch facetów założycieli, a nie jakaś baba 1 Cytuj
GearsUp 202 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Imo cała gra krojona jest pod tryb multi a single to tylko dodatek dlatego mnóstwo debilnych mechanik jak te socjalki niestety będzie się przeplatało przez tryb dla pojedynczego gracza. Gdyby tak nie było to już dawno powstałby jakiś dodatek do V a tak widać na czym oni głównie się skupiają. 2 1 Cytuj
PiPoLiNiO 758 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 45 minut temu, MYSZa7 napisał: jest spoko dyskusja, aż tu nagle wpierdala się rufi, pan dziewiątka albo pipolino czy inne weskery i chuj w bombki strzelił, ręce opadają Wybacz, że mamy mózgi i nie spuszczamy się nad gówno trailerem gierki która wyjdzie może za 2 lata. Typ ma ze 4 dychy na karku i ciągle wierzy w trailery x lat przed premierą, a do tego kurwa ciska się bo ktoś źle pisze o jego gierce. Kisne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi