tlas 440 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 3 minuty temu, Mejm napisał: Tzytzki. ? 3 4 Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 XDDDDD W czasach wszechobecnego internetu i smartfonowanego vibe'u onlyfansiar to musieli się przypierdolić o softowe cycki w grze XDDDDDDD Cytuj
Shankor 1 618 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 (edytowane) Cyberpunk z wyrenderowanym piździchem i kutasem przeżył, to i GTA sobie poradzi. @tlas weź to w spoiler, w robocie jestem Edytowane 5 grudnia 2023 przez Shankor Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 O grze mówią nawet babcie w kościele i ksiądz na parafi to czego sie dziwicie? Znajdą się wśród takiej ilości osób ludzie co z ciekawości sprwdza co to jest to gta i pozniej z ozorem lecą ba sociale by łapać zasięgi. Pierwszy raz w Internecie? Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 2 minuty temu, Shankor napisał: @tlas weź to w spoiler, w robocie jestem pierdol tych lewaków z pracy 1 Cytuj
Paolo1986 753 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 12 minut temu, tlas napisał: ? Ilu z was już się spuściło na ten widok? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 No przejebane mają lewaki w tym momencie. Z jednej strony silna kobieta, która sobie poradzi w męskim świecie z drugiej wszchobecna seksualizja kobiecego ciała. Z jednej strony ulane świnie z tatuażami na grubych udach z drugiej hot latinas 10/10. Jak żyć? Kurwa jak? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 40 minut temu, Faka napisał: Lewactwo się zesrało? Nic nowego. Jebać i pierdolić takich ludzi prądem. Tym razem to jeden z bardziej znanych prorosyjskich katozjebów w USA 1 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Myślałem że newsy o tym że gry powodują niszczenie mózgów bąbelków i masowe strzelaniny zostawiliśmy już dawno za sobą Cytuj
michal 558 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 22 minutes ago, Hubert249 said: No przejebane mają lewaki w tym momencie. Z jednej strony silna kobieta, która sobie poradzi w męskim świecie z drugiej wszchobecna seksualizja kobiecego ciała. Z jednej strony ulane świnie z tatuażami na grubych udach z drugiej hot latinas 10/10. Jak żyć? Kurwa jak? no w definitive edition troszke sie ugieli Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 9 minut temu, Pupcio napisał: Myślałem że newsy o tym że gry powodują niszczenie mózgów bąbelków i masowe strzelaniny zostawiliśmy już dawno za sobą Dopóki istnieją ludzie wierzący w płaską ziemię, jaszczuro- ludzi i autyzm w szczepionkach, to temat będzie wracał jak bumerang. Niestety, ale dostęp do internetu to w większości przekleństwo. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 @McDrive szkoda, że nie chcą uwierzyć, że internet ma na nich zły wpływ. Świat byłby piękniejszy. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Godzinę temu, tlas napisał: ? Ciekawe czy będą plastic surgery i powiększanie bimbalkuf i ust? Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 8 godzin temu, jimmyyy8 napisał: Kogo boli dupa po tym trailerze: 1. Krychę 2. Pecetowców 2. 40-latków wzwyż wypraszam sobie w momencie premiery będę miał 42 lata i jaram się tym trailerem bardziej niż jarałem się trailerem GTA V i mam nadzieje dożyć do premiery. Cytuj
Whisker 1 451 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 4 godziny temu, GearsUp napisał: i wszyscy zamówią z wywieszonym językiem ale nocnej premiery nie będzie bo te mają tylko gry wybitne Switch 2 już będzie więc na niego wydadzą to jest pewne Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Tak wydadzą, że nawet GTA V nie ma na tego obesranego strupa z dupy switcha, jebać tę konsolę. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ktoś mówił, że w GTA nie było ruchania - przecież było w każdej części, właśnie gram w IV:BoGT i w co drugiej misji ktoś komuś robi laskę itp., oczywiście nie wszystko pokazane i z przymrużeniem oka, ale ugrzecznianie GTA to już by była całkowita profanacja tej marki. Oby i z takimi scenami trochę poszli do przodu, bo to wieczne ugrzecznianie branży to już boli. Tak samo liczę na sporą dawkę solidnego gore, może wraz z jakimś nowym, solidnych systemem odcinania kończyn . Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Wiem, że filmików z analizą trailera nasrało od cholery, ale chłopaki z GTA Series robią dobrą robotę. Bez zbędnego komentarza, wszystko fajnie podane na tacy. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ten random z mordy podobny do arturka(szczególnie z profilu). Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Bartg 5 476 Opublikowano 5 grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 5 grudnia 2023 Przypadek? 10 Cytuj
Mejm 15 315 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 1 minutę temu, SlimShady napisał: Ten random z mordy podobny do arturka(szczególnie z profilu). Strasznie generyczny, heteroseksualny, uprzywilejowany bialas. Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 16 minut temu, Patricko napisał: Wiem, że filmików z analizą trailera nasrało od cholery, ale chłopaki z GTA Series robią dobrą robotę. Bez zbędnego komentarza, wszystko fajnie podane na tacy. Ale żeby Peggy Gou dać do gry to się nie spodziewał, więc pewnie będzie ten kawałek leciał w radyjku. Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 5 grudnia 2023 Opublikowano 5 grudnia 2023 40 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Ktoś mówił, że w GTA nie było ruchania - przecież było w każdej części, właśnie gram w IV:BoGT i w co drugiej misji ktoś komuś robi laskę itp., oczywiście nie wszystko pokazane i z przymrużeniem oka, ale ugrzecznianie GTA to już by była całkowita profanacja tej marki. Oby i z takimi scenami trochę poszli do przodu, bo to wieczne ugrzecznianie branży to już boli. Tak samo liczę na sporą dawkę solidnego gore, może wraz z jakimś nowym, solidnych systemem odcinania kończyn . Też tego nie rozumiem bo chyba w każdej cześci jest jakaś scena z seksem. Chociaż muszę przyznać że rockstar w porównaniu do naughty dog miękkie dydki i boją się dodać scenę stosunku z ogrem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi