Słupek 2 155 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 kumpla rodzice sprzedawali buty, co tydzień na weekend jeździli do szkopow po towar. poniedziałek gimnazjum, znajomy przynosi mapkę i instrukcje (kiedyś dorzucali do gierek) od GTA3... u szkopow była szybciej dostępna niż u nas (chyba jakiś tydzień szybciej), pierwszy raz chciałem obciągnąć znajomemu. na przerwie stał niczym Jezus i opowiadał o GTA, a my słuchaliśmy xd 1 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 1 minutę temu, krupek napisał: Ale tam balasy dawali na płytce kuurrrrrva!!1 to ostatnie ostrzeżenie 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Teraz, Figaro napisał: kuurrrrrva!!1 to ostatnie ostrzeżenie Właśnie ogrywam stunt gp na decku po kilkunastu latach rozłąki. Super gierka 1 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 HaHa, bitwa pod Empikiem xD Brakło tylko nadbałtyckiego parawaningu. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Na co czekają Redzi, nie żadne Wiedźminy, tutaj trzeba "Grand Theft Polska I" robić. To by był masowy hit (i BTS mogą zrobić main theme, Polska to przecież 2ga Korea). 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 2 godziny temu, Słupek napisał: kumpla rodzice sprzedawali buty, co tydzień na weekend jeździli do szkopow po towar. poniedziałek gimnazjum, znajomy przynosi mapkę i instrukcje (kiedyś dorzucali do gierek) od GTA3... u szkopow była szybciej dostępna niż u nas (chyba jakiś tydzień szybciej), pierwszy raz chciałem obciągnąć znajomemu. na przerwie stał niczym Jezus i opowiadał o GTA, a my słuchaliśmy xd Obciagnales? 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. drozdu7 2 794 Opublikowano 6 grudnia 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 grudnia 2023 16 minut temu, XM. napisał: pierwszy raz chciałem obciągnąć znajomemu. Wiem że nie powinniśmy w to brnąć, ale sposób w jaki zostało to napisane daje do zrozumienia że sytuacja mogła się powtarzać w przyszłości 11 Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 cudownie to zacytowałeś, jakby to @XM.chciał obciągać znajomemu Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 27 minut temu, XM. napisał: Obciagnales? na szczęście pokazał instrukcje po koleżeńsku Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 30 minut temu, drozdu7 napisał: Wiem że nie powinniśmy w to brnąć, ale sposób w jaki zostało to napisane daje do zrozumienia że sytuacja mogła się powtarzać w przyszłości Słabo u ciebie z cytowaniem. Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Ajajaj pomyłka mam nadzieję że każdy skumał kto miał obciągać a kto nie 3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 A co jeśli w grze trzeba będzie obciągać 100 kutasów do platyny? Bez znaczenia czy babą czy jej przydupasem. Dacie radę? Cytuj
jimmy 1 284 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 (edytowane) 100 kutasów? W trailerze może i tak, ale w grze na pewno tylu nie dowiozą, będzie downgorad jak nic Edytowane 6 grudnia 2023 przez jimmyyy8 Cytuj
SpacierShark123 1 507 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 W dniu 5.12.2023 o 12:31, Słupek napisał: podobnie było z zapowiedzią piątki, po pierwszym trailerze bodajże rok ciszy. tylko okazjonalnie screeny wrzucali, i pewnie niestety tutaj podobnie będzie. naprawdę mogliby wrzucić w międzyczasie patcha do rdr 2 z 60 klatkami. Wczoraj odpaliłem pod wpływem natchnienia RDR2 na ps5 i jestem w 100% pewny że R* dowiezie pod względem oprawy , przecież to tak niesamowicie wygląda że to dziś uważam RDR2 za top graficznie gier i nawet ten okrzykiwany graficznym przełomem Alan Wake 2 moim zdaniem się chowa (jeżeli mówimy o wersji konsolowej na PC nie grałem) . Rockstar to obecnie jedyna ekipa od giereczek której mogę zaufać , mimo że mieli wpadki z kolekcją GTA plus ten śmieszny port RDR na ps4 to jak sięgam pamięcią zawsze gry pokrywały się z zapowiedziami. Pamiętam jak z wypiekami czekałem na trailer GTA IV który i tak na premiere nie dało rady obejrzeć bo serwery wywaliło , jedynie obecnie niepokój odczuwam w stosunku do klimatu który wydaje się dużej bardziej młodzieżowy no ale też byłem pewien że niedostaniemy takiej petardy klimatycznej jak szara IV. Cytuj
zloto 737 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 To który kurwa obciągał komu? 9 Cytuj
krzysiek923 1 661 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 4 godziny temu, Pupcio napisał: Sorki że nie grałem w mordowanie dziwek na premiere jak miałem 6 lat zresztą ty maciucha jesteś podobny rocznik wiec sie nie popisuj przed starszymi. Szanuje trojke za wyznaczenie nowych standardów i nic poza tym Jedyna rzecz, której się bałem w tym wieku to czołówka X-Files i 997. Gierki od zawsze wciągały, ale jakoś nie straszyły. Nightmare Creatures, Resident, Silent Hill... phi. Spoiler Za to dzisiaj się trochę sram i rzadko gram w horrory xd Cytuj
drozdu7 2 794 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 8 minut temu, jimmyyy8 napisał: 100 kutasów? W trailerze może i tak, ale w grze na pewno tylu nie dowiozą, będzie downgorad jak nic Ważne żeby to wszystko było organiczne i bez znaczników jak w ubigierkach Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Nie powiem, nadawalibyście się do pisania newsów na PPE przez najbliższe dwa lata. 3 Cytuj
Pupcio 18 447 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Ty widzisz minutę i trzydzieści sekund trailera A Wojciech Gruszczyk widzi 130 newsów Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 16 minut temu, SpacierShark123 napisał: Wczoraj odpaliłem pod wpływem natchnienia RDR2 na ps5 i jestem w 100% pewny że R* dowiezie pod względem oprawy , przecież to tak niesamowicie wygląda że to dziś uważam RDR2 za top graficznie gier i nawet ten okrzykiwany graficznym przełomem Alan Wake 2 moim zdaniem się chowa (jeżeli mówimy o wersji konsolowej na PC nie grałem) . Rockstar to obecnie jedyna ekipa od giereczek której mogę zaufać , mimo że mieli wpadki z kolekcją GTA plus ten śmieszny port RDR na ps4 to jak sięgam pamięcią zawsze gry pokrywały się z zapowiedziami. Pamiętam jak z wypiekami czekałem na trailer GTA IV który i tak na premiere nie dało rady obejrzeć bo serwery wywaliło , jedynie obecnie niepokój odczuwam w stosunku do klimatu który wydaje się dużej bardziej młodzieżowy no ale też byłem pewien że niedostaniemy takiej petardy klimatycznej jak szara IV. RDR w teorii jest łatwiej ogarnąć bo to głównie otwarte przestrzenie. Nie ma takiego ruchu, oświetlenia, tyłu postaci na ekranie itd. A weź tu jeszcze pod uwagę chaos jak zaczniesz wszystko niszczyć. Także nie ma co porównywać, GTA wymaga większych nakładów pracy i optymalizacji. Cytuj
PiotrekP 1 795 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 Tylko 130? Swoją drogą algorytm YT znowu pokazuje swoje "wiem lepiej" i wywala mi pierdylion filmików o GTA6, albo trailery poprzednich GTA. Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 6 grudnia 2023 Opublikowano 6 grudnia 2023 À propos newsów PPE Alter ego Gruchy - Iza Łęcka najwyraźniej lurkuje forumek 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi