Opublikowano 10 maja 202410 maj RDR2 miało bundle z PS4 Pro nawet https://www.amazon.com/PlayStation-Pro-1TB-Console-Discontinued-4/dp/B07HHWJMGF Więc obstawiałbym, że GTA VI będzie miało bundle z PS5 Pro :). Edytowane 10 maja 202410 maj przez KrYcHu_89
Opublikowano 10 maja 202410 maj Piątka była w bundlu PS3 i PS4, mieli jeszcze zrobić bundle z PS5? Pytałeś, czy była kiedyś, więc odpowiadam była i to dwa razy. Czy będzie teraz nie wiem, ale nie jest to żaden zaszczyt dla kogokolwiek, bo Rockstar sam takiego deala podbije z przyjemnością, raczej zrobi to z konsolą, która się sprzedaje. X360 miał z kolei bundle z GTA IV, a PS2 z Vice City. PS3 też miało bundle z GTA IV, sam nawet takiego kupiłem.
Opublikowano 10 maja 202410 maj 32 minuty temu, Patricko napisał: 50 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Piątka była w bundlu PS3 i PS4, mieli jeszcze zrobić bundle z PS5? Pytałeś, czy była kiedyś, więc odpowiadam była i to dwa razy. Czy będzie teraz nie wiem, ale nie jest to żaden zaszczyt dla kogokolwiek, bo Rockstar sam takiego deala podbije z przyjemnością, raczej zrobi to z konsolą, która się sprzedaje. X360 miał z kolei bundle z GTA IV, a PS2 z Vice City. PS3 też miało bundle z GTA IV, sam nawet takiego kupiłem. O to ciekawe, byłem pewny, że nie było. To czas, kiedy GTA IV maiło deal z MS na marketing, ale jak widać, nawet to nie wstrzymało bundli z PS, hehe artykuł z 2008, a dalej na czasie https://www.marketingweek.com/microsoft-and-sony-prepare-for-grand-theft-auto-iv-sales-battle/
Opublikowano 15 maja 202415 maj Playstation 4 nabyłem w bundle z Red Dead Redemption 2, tradycja musi być zachowana i piątka pewnie wjedzie wraz z GTA VI. Kwestia, czy zdążę się załapać na premierę, bo pewnie będzie mega szał.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Release window ustalony wewnetrznie z szerokiego "2025" na "jesień 2025". GTA V 200 mln
Opublikowano 16 maja 202416 maj 2 minuty temu, Daffy napisał: Przesunęli na jesień bo chcą zrobić port na switcha2 xddd Jak to ma być na Series S, to w sumie czemu nie :).
Opublikowano 16 maja 202416 maj Doczłapać sie do końca tego roku, a potem Switch 2 i do jesieni zleci szybciutko 200 mln GTA5, chore, chore liczby.
Opublikowano 16 maja 202416 maj No właśnie, te 60 mln RDR2 wygląda przy tym słabo, mimo tego że RDR2 to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii. Jak GTA6 to powtórzy, to zapomnijcie o kowbojach. Po co tracić czas i zasoby na koniki, jak GTA zrobi 3 razy lepsze liczby i będą regularnie doić pierdołami w trybie online, czego RDR nie powtórzył.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Nadal nie mogę z beki ze zjebów z reddita, którzy przewidywali premierę w kwietniu 2024. 2026 zapowiada się zajebiście, nie mogę się doczekać a kolejna część już w 2045. Szybko zleci.
Opublikowano 16 maja 202416 maj Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał: Jak to ma być na Series S, to w sumie czemu nie :). Grałbym pod kołderką na pstryku 2 w gjeta 6 jak szalony. A i tak obstawiam jeszcze poślizg na wiosnę 2026
Opublikowano 16 maja 202416 maj 39 minut temu, Rooofie napisał: 2026 zapowiada się zajebiście, nie mogę się doczekać a kolejna część już w 2045. Szybko zleci. 2045 i powrót do Liberty City. Tam gra się zaczęła i tam się zakończy.
Opublikowano 16 maja 202416 maj W dniu 10.05.2024 o 11:18, Figaro napisał: Widziałem kurs na jakiejś bukmacherskiej stronie 1,85 na to, że GTA VI wyjdzie po kwietniu. Brzmi jak easy money. no patrzcie.
Opublikowano 17 maja 202417 maj Inwestorzy niezadowoleni z takiego obrotu spraw. Ponadto TTWO zwalnia (wiem, jak cała branża…). Podczas wczorajszy konferencji wybrzmiało, że kładą cały nacisk na dopracowane GTA Online, które ma być game-changerem w branży. Cytat Take-Two zwolniło w zeszłym miesiącu około 5% swoich pracowników i porzuciło kilka projektów w fazie rozwoju w ramach planu redukcji kosztów, dostosowując się do podobnych posunięć w całej branży gier, która zmaga się ze wolniejszymi wydatkami konsumentów. Mimo to firma i analitycy spodziewają się przyspieszenia liczby zamówień począwszy od roku fiskalnego 2025, czemu sprzyja premiera GTA i szereg innych wydań, w tym tytuły pochodzące z niedawnego przejęcia producenta „Borderlands” – firmy Gearbox Entertainment. Take-Two ma w planach wydanie około 40 tytułów do roku fiskalnego 2027, podczas gdy w roku fiskalnym 2025 będzie mieć 16 tytułów, poinformowali dyrektorzy firmy podczas telekonferencji po ogłoszeniu wyników.
Opublikowano 17 maja 202417 maj W 2029 wersja 4k 60 FPS z trybem FPP na PS6 a GTA7 dopiero w 2035 na PS7. Eh jak ten czas leci.
Opublikowano 17 maja 202417 maj GTAV przeleciało przez 3 generacje więc sprzedaż jest kosmiczna. Zaraz Rockstar będzie robił tylko GTA i jeszcze trzeba się nastawić, że jak wydadzą grę na generację to będzie dobrze
Opublikowano 17 maja 202417 maj Ale nasze wnuki zagrają nawet w Ósemkę pewnie, a Siódemkę, to już na pewno. I to w 4K!
Opublikowano 17 maja 202417 maj W sumie na GTA7 nie ma szans przed 2037 xd, między GTA5 a 6 będzie co najmniej 12 lat różnicy.
Opublikowano 17 maja 202417 maj W międzyczasie będzie GTA 4-6 Pixel Remaster xD 9 minut temu, Pupcio napisał: Nasze ostatnie gta Przeczytałem gra, ale w sumie jak dowiezie, to już w nic innego może się nie chcieć grać, więc kto wie :). 10 godzin temu, Zwyrodnialec napisał: No właśnie, te 60 mln RDR2 wygląda przy tym słabo, mimo tego że RDR2 to jedna z najlepiej sprzedających się gier w historii. Jak GTA6 to powtórzy, to zapomnijcie o kowbojach. Po co tracić czas i zasoby na koniki, jak GTA zrobi 3 razy lepsze liczby i będą regularnie doić pierdołami w trybie online, czego RDR nie powtórzył. Może nie będzie tak źle i do 2035 będzie RDR3, ale najpierw RDR2 Remaster.Ehh no ciężko z tym Rockstarem.
Opublikowano 17 maja 202417 maj 2 godziny temu, Ukukuki napisał: a GTA7 dopiero w 2035 na PS7. W 9 lat od premiery VI mają zrobić VII? W 2035 to może będzie RDR3 chociaż bardziej myślę, że powstanie jakieś GTA w średniowieczu lub innej przyszłości.