Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Podziwiam, że niektórzy bardzo się ekscytują nową produkcją multi-milionowej (miliardowej?) korporacji, zatrudniającej tysiące (?) pracowników i ewentualnych nowinkach w postaci animacji i modeli postaci/pojazdów z XXI wieku. Chwała wam, oby gra powstająca przez ostatnie 9-11 lat była przyzwoita i dawała frajdę. Mnie osobiście bardzo trudno jest wykrzesać entuzjazm. Zagram jak wyjdzie. Czy to będzie za rok czy za 3 - dla mnie jest to bez znaczenia.

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 193,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kara za dojenie Online i brak nowego GTA przez prawie 10 lat 

• Nie no najlepiej od razu narzekać jak stara kurwa

• Pewnie będzie to napakowana córka jakiegoś NPCa, którego rozjechaliśmy przypadkiem w GTA5.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No spotkaniu udziałowców, które miało miejsce chyba dzisiaj, Take Two potwierdziło, że wciąż celują w datę wydania późnym 2025. 

Mała poprawka:

Nie chodziło o samo spotkanie, tylko dokument z corocznym podsumowaniem, który temu towarzyszył i jest już dostępny w sieci. 

Edytowane przez Patricko

Opublikowano
14 godzin temu, Patricko napisał(a):

celują w datę wydania późnym 2025. 

Kalendarzowym czy fiskalnym?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sebuś, to fake latający po sieci już od czasu wycieku w 2022 :) W sensie ta grafika dokładnie, postacie może i będą trochę podobne. 

Edytowane przez Patricko

Opublikowano

Karwasz jego mać.. jak zwykle jestem ostrożny i niepodatny na fejczury a tu jednak zgapiłem. No nic.. ciekawi mnie tylko czy te wszystkie mapy świata GTAVI, które latają po internetach są choćby w najmniejszym stopniu prawdziwe?

Opublikowano

WSZYSTKO poza tym jednym trailerem to fake. Każdy "wyciek". Każda mapa, scenariusze i niewiadomo co. Jak ktoś coś napisał i się sprawdziło, to nie dlatego, że miał insajderskie wiadomości. Tylko dlatego, że udało mu się trafić. Tyle w temacie wycieków z GTA

Opublikowano

Swoją drogą niezłe jest to cedzenie informacji od Rockstara. Rok w zasadzie mija od jednego raptem trailera i w sumie głucha cisza.

Mnie ten materiał dupy nie urwał, więc liczyłem, że kolejne będą w poważniejszym już tonie. Wciąż zresztą na to liczę, bo nie chciałbym, żeby GTA stało się karykaturą samego siebie i grą w stylu Saints Row.

Opublikowano

bardzo długo, przy gtav potrafili dać chociaż screeny na pocieszenie zanim wypuścili drugi trailer. a przy 6 kompletna cisza.

ostatnio się zastanawiałem, kto pierwszy zostanie zaproszony na pokaz. zawsze to był GI a teraz już ich nie ma.

Opublikowano

A po co mają się śpieszyć jak mogą nic nie robić i cały czas kosić gruby hajs z gta online.

Opublikowano
W dniu 28.11.2024 o 21:22, Homelander napisał(a):

WSZYSTKO poza tym jednym trailerem to fake. Każdy "wyciek". Każda mapa, scenariusze i niewiadomo co. Jak ktoś coś napisał i się sprawdziło, to nie dlatego, że miał insajderskie wiadomości. Tylko dlatego, że udało mu się trafić. Tyle w temacie wycieków z GTA

Chyba ktoś zapomniał o niemal 1h leaku sprzed paru lat. 

Opublikowano
24 minutes ago, Rooofie said:

Chyba ktoś zapomniał o niemal 1h leaku sprzed paru lat. 

Nie, nie pamiętam, przypomnisz?

Opublikowano

I ten "wyciek" coś konkretnego powiedział oprócz tego, że robi się gra, która będzie wyglądać jak GTA?

Opublikowano

Niestotne co powiedział, faktem jest że był wyciek a ty mówiłeś że nic oprócz pierwszego trailera nie było :)

Opublikowano
6 minut temu, Homelander napisał(a):

I ten "wyciek" coś konkretnego powiedział oprócz tego, że robi się gra, która będzie wyglądać jak GTA?

Wiedzieliśmy w jakim fikcyjnym mieście będzie się rozgrywać akcja, znamy nazwę również drugiego mniejszego miasta na terenie mapy no i przede wszystkim wiemy o dwóch głównych bohaterach a to wszystko niemal dwa lata przed premierą pierwszego trailera. Masz racje, żadnych konkretów.  

Chyba, że ty dalej podważasz, że to GTA w takim razie nie mamy o czym dyskutować.

Spoiler

Rockstar przeprosiła za ten wyciek na twitterze. 

Edytowane przez Rooofie

Opublikowano

Nie wiedziałem o tym leaku, faktycznie macie racje. Ja generalnie jestem bardzo bardzo sceptyczny wobec wszelakich leaków, plotek, insajderskich informacji i innych takich. Tutaj samo Rockstar przyznało, że ten leak miał miejsce. Macie racje, ja się myliłem

Co do samego GTA 6 to będzie to absolutny hicior i ja osobiście nie potrzebuję nic więcej. Hype i tak jest pod sam sufit, nie wiem czy coś jest go w stanie zwiększyć :)

Opublikowano

Wydaje mi sie, ze nawet pracodawcy beda musieli planowac dzialanie firm majac na uwadze premiere GTA 6. Grajac bede sie czul znow jak male dziecko odkrywajac gry na nowo.