Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Okami

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Okami
  2. 2. Devil May Cry vs. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

• Devil May Cry
    • Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  3. 3. God of War 2 vs. Shadow of the Colossus

• God of War 2
    • Shadow of the Colossus
  4. 4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Teraz wszyscy się zastanawiają czy dojdzie do sytuacji, że w finale będą dwa Grand Theft Auto. :dafuq:

Ale trzeba przyznać, że pary są PRZEPYSZNE.

Skrócona drabinka:

6gen6r.thumb.jpg.4d55087a73c9f77ec9fa651b0a7a3fa8.jpg

Pełna drabinka TUTAJ.

• Miał być limit 128 zawodników na generację. Ale ta również cieszyła się na tyle dużym zainteresowaniem, że z łatwością moglibyśmy podwoić tę ilość. Więc to zrobiliśmy, na moje nieszczęście. Ponownie. Startowało 256 zawodników. To skład wybrany przez nas i nie należy, ogólnie mówiąc, do najbardziej obiektywnych. Wiele tutaj sentymentalnych tytułów i nieoczywistych wyborów. Choć oczywiście nie zabrakło najważniejszych postaci.
  • Miał być również limit maksymalnie dwóch gier na serię. Ale to dawno i nieprawda. Obecnie nie ma takiego limitu, i niektóre cykle dostały 3 (a nawet 4) sloty. Po prostu się adaptujemy do potrzeb, a takie się pojawiły.
  • Głosujemy standardowo do piątku (11.02.2022) do godz. 23:59. 
  • W przypadku remisu będą zliczane głosy Senior Memberów oraz Adminów. Dalej awansuje gra, która uzbiera więcej wstawiennictw tych zacnych person.
  • Jeśli i wtedy będzie remis, to organizujemy Turbo Dogrywkę trwającą około 12 godzin.
  • Drabinka została wygenerowana w pełni losowo.
  • Już za późno na pytania w rodzaju "a dlaczego na liście nie ma gry xxx?!" czy "ale że Dudka nie wzięli...". Był czas i zbierane propozycje.

Gamplaye z wciąż żywych zawodników, choć jestem przekonany, że kompletnie nikt ich nie potrzebuje na tym etapie.

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sensie pierdolić głupoty?

• no to szkoda, że ci nie podeszlo   szkoda też, że musisz od razu wszystkim innym wmawiać, że jak im się podobało, to tylko dlatego, że mieli tylko ps2 i nie grali w zelde   a jeszc

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No kolego, była to jedyna Zelda dla posiadaczy PS2 którzy stanowili zapewne jakieś 97% polskich konsolowców w czasie szóstej generacji i stąd ten zachwyt. Tak jak mało kto miał porównanie do Halo, wię

Opublikowano

Chyba nigdy jeszcze nie byłem pewniejszy swoich wyborów i nie zagłosowałem szybciej w ćwierćfinałach :obama:

Opublikowano

Nie że okami wciąż się opiera gta :obama: Mi trochę zadrżała ręka przy parze nr.3  Ale nie po to zabijałem re4 żeby teraz potężne kolosy przegrały z tym słabszym psdwójkowym gowem

Opublikowano

Ale jestem dumny z DMC, że zaszło tak daleko, ale jednak  kto nie salutował przed crt nie zna życia.

6812abc428995a7434358a7f19e35906.jpg

Opublikowano

God of Warów jest dziesięć. Shadow of the Colossus jest jedno. Wyjątkowe jedno. Grom daleko do sztuki, ale jeśli jakaś garstka tytułów się do niej zbliża, SotC do tej garstki należy.

Opublikowano

Nie rób reakcji haha inch tylko czytaj forumowiczów to może coś liźniesz o dobrych grach i wyjdziesz jeszcze na ludzi :)

Opublikowano

napiszcie jeszcze cos smiesznego o okami, bo to kolejna gra do ktorej podchodziłem 3 razy

Opublikowano

Powiem tak, bo widzę że chcesz sprowokować prawdziwych zagrajmerów.  Gra okemi doszła do ćwierćfinałów prestiżowego rankingu gier the best of szósta generacja na forum psxextreme.info i waczy jak równy z równym z najlepszym gta jakie kiedykolwiek wyszło. Tak dobra jest to produkcja!

Opublikowano

nie daje rady okami, ale sześć odsłon nudnego halo, sześć odsłon gears of war, sześć odsłon forzy, gdzie wciskasz ciągle spust? oh yeaaah, to jest gra video! 

Opublikowano

Zmieniam głos na Okami, bo jednak dwie GTA w finale to parodia, niech wejdzie Vice City, przy niej się najlepiej bawiłem aniżeli w SA. 

Opublikowano

Przecież vc nie ma szans z gowem albo sotc :) chociaż na tym forum to chuy wie xD

Opublikowano

Jak zaczniecie grać w gry to będziemy mogli pogadać co jest dobre, a nie tylko hipsterka sprzed 20 lat :usmiech:

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

Przecież vc nie ma szans z gowem albo sotc :) chociaż na tym forum to chuy wie xD

Wystarczy, że Bully dostało w pizdę na początku, także tego.

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Dokładnie - nigdy nic nie wiadomo. W końcu RE4 czyli GOTG już dwie rundy nie ma z nami, więc coś z tym forum jest nie tak 

Opublikowano

Pamiętaj użytkowniku XM. Sztuka> gierki do piwa

Opublikowano

Gameplay w grze > sztuka w grze 

Opublikowano

no ewidentnie jest, bo ludzie tu głosują na god od war 2

Opublikowano

Czy z obu stron zaszły mnie bezguścia które głosowałaly na sracz end dekster zamiast na NGB? 

Czy trzeba coś więcej pisać?

Opublikowano

brawo xm, zagłosowałeś na to samo co gears up, mam nadzieję, że jesteś z siebie zadowolony :)

Opublikowano

A ty z nim na VC bo cool ost lata 80 zamiast na wyprzedzającą swoje czasy pozycję z portfolio mistrza Hideo.

Screenshot_2022-02-05-19-08-37-667_com.android.chrome.jpg

Opublikowano

mgs2 okropna gra, nie wiem jak w ogóle dostała się na listę 256 perełek :)

Kruci ale to był fantastyczny pomysł z tymi growymi bitkami, wielkie dzięki kmiota :bolduper::s159:

Opublikowano
5 minut temu, XM. napisał:

Czy z obu stron zaszły mnie bezguścia które głosowałaly na sracz end dekster zamiast na NGB? 

Czy trzeba coś więcej pisać?

ja nie grałem w ninja gaiden, więc to dlatego 

a i jako giga fan mass effect, to sie tak nie zapędzaj z tymi bezgusciami, co :[