Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Okami

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Okami
  2. 2. Devil May Cry vs. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

• Devil May Cry
    • Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  3. 3. God of War 2 vs. Shadow of the Colossus

• God of War 2
    • Shadow of the Colossus
  4. 4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

W sumie jedyna gra w branży która się nie starzeje to rdr, mało tego! Jest coraz lepsza! zayebiście że już niedługo wygra w the best of 7 generacja 

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sensie pierdolić głupoty?

• no to szkoda, że ci nie podeszlo   szkoda też, że musisz od razu wszystkim innym wmawiać, że jak im się podobało, to tylko dlatego, że mieli tylko ps2 i nie grali w zelde   a jeszc

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No kolego, była to jedyna Zelda dla posiadaczy PS2 którzy stanowili zapewne jakieś 97% polskich konsolowców w czasie szóstej generacji i stąd ten zachwyt. Tak jak mało kto miał porównanie do Halo, wię

Opublikowano

Powiem tak, jak ktoś nie zagłosuje rdr to nie kocha swojej mamy. Szach mat zagrajmerzy :)

Opublikowano

o jezu, nie moge sie doczekać jak rdr trafi na jakąś bayonette czy inne dziwactwo i przegra o jeden głos :banderas: 

Opublikowano

Królowa Bayo versus jakiś randomowy pan Cowboy?

Wiadomka jaki wynik i pozdro dla kumatych. ;)

Opublikowano

Kolejna generacja to prawdopodobnie jedyna w której nie wygra chińska gierka.

Opublikowano

nie ma opcji, że ludziom się podoba jedna gra bardziej od drugiej tak po prostu, z różnych względów

jedynym powodem jest to, że albo miało się tylko jedna konsole i trzeba się było podniecac grami, które nawet nie były takie dobre, ale wyszły tylko na nią, więc trzeba się nimi bylo jarać, albo próbujesz być mądrzejszy od innych, pokazać jak to się znasz na gierkach bardziej niż inni

:pawel:

Opublikowano

Taaaa albo te podniecanie się, że ktoś mógł zagłosować inaczej niż ja, bo moja gierka to przecież dzieło epkowe, a tamta to meh…

ehh gracze 

Dwie pary, remis po 29:obama:

4 naprawdę mocne gierki.

Opublikowano

Szlag, San Dresik przegoniło chwilowo boginię Amaterasu. :/

Prośba o mobilizację.

Opublikowano

Pupcio, szanuje RDR1 za fajny vibe i fajnie zaimplementowaną fizykę, ale jest to jedynie gierka na 8/10 :problem:

Opublikowano
3 godziny temu, Ludwes napisał:

a jeszcze porównywanie sytuacji okami do tej z killzone kontra halo to już jest naprawdę jakis absurd - no nie wierzę, że to tak na powaznie

W ogole zestawienie Okemi i Halo w jednym zdaniu to jest jakas prowokacja. Ale ci ze wschodu tak maja.

Pupcio z Figarem sie wyzywaja w wkp a juz niedlugo widze bedzie tandem z Brokeback Mountain. :nosacz3:

Opublikowano
1 godzinę temu, Figaro napisał:

o jezu, nie moge sie doczekać jak rdr trafi na jakąś bayonette czy inne dziwactwo i przegra o jeden głos :banderas: 

Mocno. Jak rdr zdobędzie więcej niż 10 głosów to będę mocno zdziwiony.

A borderlands to będzie płakało :devil:

Opublikowano
Godzinę temu, Ludwes napisał:

jedynym powodem jest to, że albo miało się tylko jedna konsole

no sorry ludwes, ale zejdźmy na ziemię - wiem, że walczą tuzy, ale serio myślisz, że na forum w kraju dominacji PlayStation doczekasz się, że którąś generację wygra gra któa nie była wówczas lub nie jest dalej exem na Plejstację? :reggie: No cum on, przecież to są konkursy popularności, a nie wielowarstwowa analiza, akademicka analiza wyboru najlepszej gry wszechczasów, możemy się trochę poszczypać, zwłaszcza jak jeden czy drugi faworyt odpadł w przedbiegach.

Opublikowano

To teraz wytłumacz jak w konkursie popularności, na forum plejsztejszyn GOTY wygrała Zelda w 2017 roku.

Opublikowano

Najlepsze z tych głosowań jest 1-2 runda, wyznacznik tego na co zwrócić uwagę na danej platformie.

Opublikowano

To ta Zelda z szóstej generacji gdzie pewnie na 20 playstation przypadało po jednym Xboxie i GameCubie? Nie oszukuj się Shady, Switch to pierwsza od czasów Pegaza "stacjonarka" Nintendo która zaistniała w szerszech świadomości forumowiczów.

Opublikowano

Nie wiem po co Ludwes sparafrazował to co napisał wcześniej paolo o halo i zeldzie ;/

Opublikowano
51 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

no sorry ludwes, ale zejdźmy na ziemię - wiem, że walczą tuzy, ale serio myślisz, że na forum w kraju dominacji PlayStation doczekasz się, że którąś generację wygra gra któa nie była wówczas lub nie jest dalej exem na Plejstację? :reggie: No cum on, przecież to są konkursy popularności, a nie wielowarstwowa analiza, akademicka analiza wyboru najlepszej gry wszechczasów, możemy się trochę poszczypać, zwłaszcza jak jeden czy drugi faworyt odpadł w przedbiegach.

Akurat tutaj ciężko mi się z tobą nie zgodzić, bo dla mnie oczywistym jest to, że wiele gier, które nie wyszły na pierwsze czy drugie PlayStation na tym traci i istnieje dużo większe prawdopodobieństwo, że bardzo dobra gra z PS2 przejdzie genialną, która wyszła na mniej popularnym sprzęcie, ale też nie zawsze tak jest. Wiele tych gier od Sony to są równie świetne gry co te na mniej popularnych w owych czasach platformach i tylko o to mi się roznosi. 

Co do tych przytyków, to wiadoma sprawa - proszę tu nie brać mnie nazbyt poważnie :lapka:

Opublikowano

Moim zdaniem lewaki mają po prostu znowu ból dupy bo murzyn przegrywa z BIAŁĄ wilczycą :asax: