Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Okami

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Okami
  2. 2. Devil May Cry vs. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

• Devil May Cry
    • Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  3. 3. God of War 2 vs. Shadow of the Colossus

• God of War 2
    • Shadow of the Colossus
  4. 4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jarango gta, szkakowanie dmc, podwazanie geniuszu pana kjimbao, co ten Pupec ostatnio to ja nawet nie ;/ Byl chlop nie ma chlopa. Jeszcze moze w pokemony gra.

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 3,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sensie pierdolić głupoty?

• no to szkoda, że ci nie podeszlo   szkoda też, że musisz od razu wszystkim innym wmawiać, że jak im się podobało, to tylko dlatego, że mieli tylko ps2 i nie grali w zelde   a jeszc

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No kolego, była to jedyna Zelda dla posiadaczy PS2 którzy stanowili zapewne jakieś 97% polskich konsolowców w czasie szóstej generacji i stąd ten zachwyt. Tak jak mało kto miał porównanie do Halo, wię

Opublikowano

Ścieżka wojownika jest ścieżką samotną, tylko prawdziwi zagrajmerzy docenią mój wysublimowany gust :asax:

Opublikowano
14 godzin temu, Ludwes napisał:

Tyle się przez te lata człowiek nasłuchał, że po rewelacyjnej jedynce dwójeczka to spory zawód, Raiden to pedał i w ogóle osiem z minusem i tym podobne, ale ja daję okejkę, a gram pierwszy raz.

No i fajno. Gra, mimo dobrych ocen i hype'u, miała wśród polskich graczy słaby PR, na pewno nie bez udziału słynnej recki HIVa (na mnie też wpłynęła i mimo miłości do MGSa, za dwójkę dosyć długo się nie brałem, oczywiście szanuję subiektywne zdanie i ostatni bym był do jakichś krucjat przeciwko autorowi, zresztą "8" to nie jest i nie była zła gra), poniekąd oczywiście dostawało jej się słusznie, ale przez przylepioną łatkę do dziś niektórzy mają z nią problem, mam wrażenie że czasami trochę bezrefleksyjnie. Też mnie wkurwił blondas, ale w świetle tego, co odjebano po wielu latach chociażby przy takim TloU2, zagrywka Kojimy to mały Miki. Zresztą on sam po trójce zaliczył spadek formy i trylogia i tak jest jego opus magnum, więc bycie gorszym od gier 10/10 to żadna ujma.

Edytowane przez kotlet_schabowy