Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Okami

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Okami
  2. 2. Devil May Cry vs. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

• Devil May Cry
    • Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  3. 3. God of War 2 vs. Shadow of the Colossus

• God of War 2
    • Shadow of the Colossus
  4. 4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

mgs2 okropna gra, nie wiem jak w ogóle dostała się na listę 256 perełek :)

Najgorsze to było rozczarowanie, na początku Snejkiem, a potem przez większość czasu Raidenem kurwa. Niesamowity w kurwe plot twist kodzimbo. 

Ale co by nie mówić, to gameplay ta gra miała niesamowity i chciało się grać. 

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sensie pierdolić głupoty?

• no to szkoda, że ci nie podeszlo   szkoda też, że musisz od razu wszystkim innym wmawiać, że jak im się podobało, to tylko dlatego, że mieli tylko ps2 i nie grali w zelde   a jeszc

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No kolego, była to jedyna Zelda dla posiadaczy PS2 którzy stanowili zapewne jakieś 97% polskich konsolowców w czasie szóstej generacji i stąd ten zachwyt. Tak jak mało kto miał porównanie do Halo, wię

Opublikowano

ja myślałem, że jak kolosy ojebaly RE4, to nie ma opcji, że tego nie wygrają, no chyba że trafia na jakiegoś MGSa 3, bo wiem, że tu ludzie czczą tę giereczke

ale jak wygra god of war 2, to ludzie tu chyba tak nie do końca lubią Resident Evil 4 i w sumie nie wiem co o tym sadzic

Opublikowano

Nie zapędzaj się z tym szkalowaniem gowa w obecności pawciokratosa młody :)

Opublikowano

Tak odnośnie God of War 2, to właśnie skończyłem ponownie po latach i rzeczywiście @Pupcio dojebali tam do pieca, bossów jest od zajebania, małych i dużych. Ciągła jazda bez trzymanki, szczególnie w końcówce. Do tego chyba najbardziej hajpujące na kontynuacje zakończenie ever.

No, ale to po prostu ta sama gra, co wcześniej, tylko podkręcona do granic wytrzymałości. Podejrzewam, że z trójką będzie podobnie, więc te szkalowanie God of War 4 ze względu na bossów jest dopuszczalne w pewnym stopniu.

Opublikowano

No mówiłem!!1 nowy gow z tymi trollami to plucie prosto w twarz fanom oryginału, zobaczymy jak będzie w dwójce xD a zakończenie dwójki było brutalne :smutas: weź czekaj 3 lata jak skończą w takim momencie

Opublikowano
8 minut temu, wojtas011 napisał:

Jakaś farma trolli głosuje na okami 

Okami to namacalna magia i unikat. Od San Andreas są lepsze gry z otwartm światem.

Opublikowano

to co, finał mgsowy byłby najbardziej uczciwy. Dwie gry z duszą w finale :banderas:

Opublikowano

Snilo mi sie, ze jakis murzyn jechal na bmxie ale spadl z rowerka bo wje.bal sie w niego bialy pies.

Opublikowano

I to nie byle jaki bo wykopujący rzodkiewki

Opublikowano

I jeszcze ta muzyka :banderas: pan chińczyk musiał być w życiowej formie by tworzyć takie utwory jak Reset, Lake Harami, czy Theme of the Celestials. Takich melodii nie komponuje się w 5 minut. 

Opublikowano

Niesamowita produkcja, niestety lore trochę słabsze niż w wowie  :(

Opublikowano

Czujecie Marciny jak dusza powoli opuszcza wasze ciała, żeby usiąść na chwilę na białych chmurkach ogrzewanych japońskim słoneczkiem?

Opublikowano

Dawaj inch szybko let's play okemi na jutubku i letko  zmienisz głos przed końcem głosowania :nosacz3:

Opublikowano

comment_TCrhFt94w92NvxLGjlFzPJ9339b8vBsQ

Idealnie pasuje do glosujacych na podjebe zeldy i kunia na pustowiu. Dusza und pepper.

Opublikowano

Może i podróba zeldy ale jak lepsza w każdym calu to kogo to interesuje? :usmiech:

Opublikowano

Okemi xD. Nie no jednak forumowicze to dobre zgrywusy.

W sumie tylko przy czwartej parze miałem jakiś dylemat i równie dobrze mógłbym rzucić monetą, ale niech będzie, że trochę na przekór pokoleniu "8- bo za dużo filmików" głosik leci na jedną z najlepszych, najpiękniejszych, najbardziej doszlifowanych, najlepiej udźwiękowionych, najbardziej wyprzedzających swoje czasy grę szóstej (i nie tylko) generacji.

Opublikowano

Okami przecież jest piękną gra do hooya. Styl graficzny, czerpanie z tych legend japońskich, cudowna muzyczka i fajny gameplay, podrzucający kolejne moce pędzla. 

No jedna z najlepszych Zeld :)

San Andreas mogę doceniać jako wielką produkcję, ale nie wzbudza we mnie żadnych emocji.

Dałem głos na Vice City, myślę że finał ze zjadaczem węży jest możliwy. 

Opublikowano

Trzeba jeszcze poczcić trochę chińskiego Boga gamingu, bo potem już chowa się w głębiny morskie i wychodzi dopiero przy okazji DS. Nie wyobrażam sobie, żeby wygrała gra o kradzieży aut i strzelaniu z czołgu xd