Skocz do zawartości

The Best of Szósta Generacja, ćwierćfinały.

Która lepsza? 104 użytkowników zagłosowało

1. 1. Grand Theft Auto: San Andreas vs. Okami

• Grand Theft Auto: San Andreas
    • Okami
  2. 2. Devil May Cry vs. Metal Gear Solid 3: Snake Eater

• Devil May Cry
    • Metal Gear Solid 3: Snake Eater
  3. 3. God of War 2 vs. Shadow of the Colossus

• God of War 2
    • Shadow of the Colossus
  4. 4. Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty vs. Grand Theft Auto: Vice City

• Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty
    • Grand Theft Auto: Vice City

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 11.02.2022 o 22:59

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W sensie pierdolić głupoty?

• no to szkoda, że ci nie podeszlo   szkoda też, że musisz od razu wszystkim innym wmawiać, że jak im się podobało, to tylko dlatego, że mieli tylko ps2 i nie grali w zelde   a jeszc

• Paolo de Vesir
    Paolo de Vesir

No kolego, była to jedyna Zelda dla posiadaczy PS2 którzy stanowili zapewne jakieś 97% polskich konsolowców w czasie szóstej generacji i stąd ten zachwyt. Tak jak mało kto miał porównanie do Halo, wię

Opublikowano
  • Autor

Śmichy chichy, ale ja się też dobrze bawiłem przy pierwszym Mordorze. Nie 10/10, ale samo to, że jestem w Śródziemiu budziło moją ekscytację.

Ja tam czasem lubię sobie podać dożylnie dawkę raka.

A co do głosowania. Chyba nikt na poważnie nie myślał, że Okami, SotC czy pierwszy DMC (xd) wygra plebiscyt. Co najwyżej, przy fartownej drabince, mogły jakimś cudem dojść do finału. To nigdy nie byli faworyci, wielu się od tych gier odbiło i w sumie jestem w stanie to zrozumieć.

Ale nie mogę z tej kurwy jebanej RE4, WIELKIEGO POWAŻNEGO FAWORYTA, "po co te głosowania? I tak wiadomo, że RE4 wygra", który się potknął na grze "dla fedorowcow".

Wielu rzeczy i wyników się w tej zabawie spodziewałem i przewidywałem, ale tego nie jestem w stanie ogarnąć do dzisiaj.

Największe rozczarowanie i niezależnie od ostatecznego wyniku, takim już pozostanie.

Opublikowano

To może dorzućmy RE4 do ósmej generacji, może na innych zawodach się uda?

Opublikowano

Ciekawe jakby się prezentowały wyniki gdyby nie można było zmieniać głosów tam i z powrotem.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, SlimShady napisał:

To może dorzućmy RE4 do ósmej generacji, może na innych zawodach się uda?

Nie ma co się znęcać.

1 minutę temu, Square napisał:

Ciekawe jakby się prezentowały wyniki gdyby nie można było zmieniać głosów tam i z powrotem.

E tam, zdanie zawsze można zmienić, to wciąż tylko zabawa, może się komuś opinia w trakcie tygodnia zmienić, albo zechcieć zagłosować komuś na złość. Element wliczony w cenę.

Tak samo można się zastanawiać jak wyglądałyby wyniki, gdyby nie było podglądu real-time na aktualny rozkład głosów.

Albo gdyby nie było progu minimum 100 postów. Już teraz głosują jakieś randomy, co całe życie tylko w Pchlim Targu siedzą.

btw. chyba pierwszy raz przekroczyliśmy setkę głosów.

Opublikowano

No brak zmiany głosów to również brak podglądania wyników, bo taki przywilej nie pozwala wtedy zagłosować.

Opublikowano

finał gta vs gta residentowcy wam zgotowali ten los drodzy forumowicze :) chłopaki nie wiedzą kiedy odpuścić:nosacz2:

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, Square napisał:

No brak zmiany głosów to również brak podglądania wyników, bo taki przywilej nie pozwala wtedy zagłosować.

No fakt. Ale co zrobić.

Możnaby zrobić głosowanie na zewnętrznej stronie z większymi możliwościami ustawień ankiety, ale to byłoby trudno kontrolować.

Trzebaby jakoś weryfikować głosujących, a to za dużo zachodu zarówno dla organizatora, jak i uczestników.

1 minutę temu, Pupcio napisał:

finał gta vs gta residentowcy wam zgotowali ten los drodzy forumowicze :) chłopaki nie wiedzą kiedy odpuścić:nosacz2:

Vice City nie przejdzie GoWa.

A jak przejdzie, to w sumie nie warto było robić tego plebiscytu xd

Opublikowano
Godzinę temu, 20inchDT napisał:

Żałuję. Nostalgia to straszna rzeczy. Niestety Kojima nie przetrwał próby czasu i jego historyjki nadają się tylko dla dzieci.

Edit: i stulej z fedorą oczywiście

Napisal koneser fabul w halo i gears of war xD Ale rozumiem, latwiej jest zrozumiec fabule "chlopaki, strzelamy" niz wielopoziomowe dzielo pana chinczyka.

Opublikowano
40 minut temu, Kmiot napisał:

Ale nie mogę z tej kurwy jebanej RE4, WIELKIEGO POWAŻNEGO FAWORYTA, "po co te głosowania? I tak wiadomo, że RE4 wygra", który się potknął na grze "dla fedorowcow".

Wielu rzeczy i wyników się w tej zabawie spodziewałem i przewidywałem, ale tego nie jestem w stanie ogarnąć do dzisiaj.

Największe rozczarowanie i niezależnie od ostatecznego wyniku, takim już pozostanie.

Po  prostu kilka osób nie zdążyło zagłosować, lub zapomnieli jak @Josh albo @Paolo de Vesir  i SH2 też by wtedy przeszedł kosztem murzyna na rowerku. 

Opublikowano

Gra WSZECHCZASÓW przegrała z grą dla edgy fedorowców bo 2 osoby zapomniały zagłosować? No nieźle :nosacz3:

Opublikowano
  • Autor

No wiem, ale głosować można tydzień, więc czasu jest dostatecznie. I nikt nie zamknął głosowania nagle.

Równie dobrze ktoś mógł nie zdążyć zagłosować na SotC czy Murzyna na BMXie.

Z drugiej strony patrząc, to gdyby wtedy zamknąć głosowanie dzień wcześniej, to SotC wygrałby bez dogrywki, bo RE4 dopiero pod koniec podgoniło wynik. Rzutem na taśmę wręcz.

Albo gdybym zamknął głosowanie wczoraj, to dalej by przyszło Okami i SotC. Więc to działa w obie strony, bo wyniki się potrafią zmieniać wielokrotnie.

I dobrze.

Opublikowano

Jeśli tak nie jest to dlaczego mgs3 wygra panie znawco??? ^^:asax:

Opublikowano
  • Autor

No i co, nie jest wielopoziomowo? W jakiej innej grze możesz takie rzeczy robić?

Opublikowano

Oj coś czuję, że prawdziwe emocje i wzajemne animozje puszczą dopiero przy generacji z PS3 i Xbox 360. Resistance 3 wygrywający z dowolnym Halo? No, a jak! :obama: 

Opublikowano

To nie byłoby dziwne bo resistance ma fajny gameplay, fajne stworki i klimat a halo tylko gameplay od biedy :xboxssie:

Opublikowano

Ale bedzie knurzy kwik.

Opublikowano

W ogóle dopiero teraz sobie przypomniałem że przecież snake eater to przecież ta wersja z gówno kamerą :pechowiec: oj będzie głosowanie na murzynka

Opublikowano

Koneser gaasowiec, grający tylko w gierki z abonamentu kustoszem growego smaku:yao:

Mmmm pięknie doopska rozrywa ta miła zabawa. 

8 minut temu, Pupcio napisał:

W ogóle dopiero teraz sobie przypomniałem że przecież snake eater to przecież ta wersja z gówno kamerą :pechowiec: oj będzie głosowanie na murzynka

Oj będzie i to mocno.