Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Myszaq taki wielki, a ja pisałem że te horrory niepotrzebne opisuje w gazecie
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quote Pozdrowienia dla wszystkich czytelników od jedynego prawdziwego Aliena Który obiecał powrót do pisania w dziale retro!
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l https://www.facebook.com/PSXExtremePL/photos/a.2482116798479930/5426513177373596/ To będzie dobry film. Z tylu nadjeżdża już chyba straż pożarna. Edytowane 26 kwietnia 20222 l przez LeifErikson
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l 6 godzin temu, Shen napisał: Teraz patrze w PE, ze faktycznie wąsa zapuscił Troling czy serio? Bo ja to myslalem ze to Star
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l 2 minuty temu, kanabis napisał: Troling czy serio? Bo ja to myslalem ze to Star Otworz gazetke, chyba kupujesz?
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Dopiero za trzecim razem przeczytalem twoja strata młody. Myslalem ze napisales do wielkiego lidera "twoja stara młody"
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Wiesz jestem młodym liderem opinii więc nie było by w tym nic dziwnego gdybym podgryzał tak starego dzika
Opublikowano 26 kwietnia 20222 l Mam nadzieje ze fotele byly WYPIERDZIANE jak oryginały, które te lore zbudowały.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Autor Jak widzicie wczoraj, był mocny dzień nagrań! Przywiozłem do domu 6 godzin ujęć! W historii PSX Extreme podobno nie było spotkania tylu zgredów w jednym momencie. Także to świadczy o bardzo fajnym zaangażowaniu. Na zdjęciach jest raptem 1/3 ekipy, bo było ich kilkunastu Kto jeszcze? Tego Wam nie zdradzę, ale sięgnęliśmy do najdalszych zakątków globu. To jeszcze nie koniec! Zaraz po weekendzie majowym ruszam z nagraniami w Warszawie oraz możliwe, że zrobimy coś we Wrocławiu. Także wyczekujcie bo nie długo zacznę składać pierwsze trailery A od siebie jako czytelnika dodam, że było za(pipi)iście współpracować z całą ekipą! A jazda na fotelach, w ogóle to jak je zdobyliśmy to historia, którą będę opowiadał dzieciom oczywiście wszystko nagrane Edytowane 27 kwietnia 20222 l przez Domino BoChcieć
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 1 minutę temu, Domino BoChcieć napisał: sięgnęliśmy do najdalszych zakątków globu Czyżby udało się dotrzeć do Stara?
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 8 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Jak widzicie wczoraj, był mocny dzień nagrań! Przywiozłem do domu 6 godzin ujęć! No to mam nadzieje, ze jednak udostepnisz wiecej niz 30 minut, w formie dodatkow czy cos.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 7 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Jak widzicie wczoraj, był mocny dzień nagrań! Przywiozłem do domu 6 godzin ujęć! A chcecie zrobić 25 minutowy filmik, bo taki jest klucz sukcesu na YT. To będzie spokojnie 1,5h. Filmik o magazynach w kraju ma ponad godzinę. Randomy tego nie obejrzą jak będzie trwać i kwadrans. Czytelnicy itp obejrzą spokojnie całość. Spokojnie 2x po 1,5 wyjdzie. 25 lat nie ma szans zrobić w pół godziny.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 25 minut na youtube, a całość na dvd do numeru zerowego. @Roger zadziałaj coś, szkoda, zeby to trafiło do szuflady
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 27 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Tego Wam nie zdradzę, ale sięgnęliśmy do najdalszych zakątków globu. Mnie ciekawi co z tymi pierwszymi "redaktorami", a raczej pasjonatami, co pisali do pierwszych numerów. Ale to raczej ciekawostka dla nielicznych --- Patrząc na te zdjęcia ze zjazdu, myślę se, że taki właśnie luźny styl w PE vs. bufoniasty Smuggler w CD-A i mamy obraz tego gdzie dziś są pisma.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 20 godzin temu, LeifErikson napisał: O kvrwa, to trochę siara takiego zgreda nie poznać... Takiego go pamiętam 8 minut temu, kanabis napisał: Ciekawe czy był Dziadu. Fascynująca postać Aju, Sasza, Kujot, Loki, Star, Dziadu, Piotrek, Rayos, troche tych zgredow bylo
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 20 godzin temu, LeifErikson napisał: No widzę, że ekipa mocna. Nie poznaję tylko gościa między Ścierą a Myszaqiem - kto to? Tede widzę, że dalej utyty. Tylko co on robi ze zgredami?