Bzduras 12 581 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Jeździ na krzesełkach, czytaj temat uważniej! Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 41 minut temu, Shen napisał: "MAYDAY JUŻW LISTOPADZIE" :))))) Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2022 Godzinę temu, Shen napisał: No to mam nadzieje, ze jednak udostepnisz wiecej niz 30 minut, w formie dodatkow czy cos. Wszyscy się nabijają ze mnie ustępuję tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Powinieneś jeszcze Dominik zrobić specjalny odcinek "forumek edition" i odnaleźć cały bestiariusz (bizariusz, hehe) z forumka, który był i zaginął, albo siedzi tu do teraz. Zobaczyć takiego Masakratosa, Yano i Lucka? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 9 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Wszyscy się nabijają ze mnie ustępuję tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów. I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby takie materiały trafiły do szuflady. Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger 3 Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Autor Opublikowano 27 kwietnia 2022 12 minut temu, Shen napisał: Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów. I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby takie materiały trafiły do szuflady. Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger Roger ma to fajnie obmyślone i mogę Ci obiecać, że materiały nie trafią do szuflady =) Nie bardzo zaleźy mi na wyświetleniach. Bardzo mi zależy by ludziom się podobało . Teraz już bardziej myślę o godzinnym filmie 6 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Godzinę temu, grzybiarz napisał: Patrząc na te zdjęcia ze zjazdu, myślę se, że taki właśnie luźny styl w PE vs. bufoniasty Smuggler w CD-A i mamy obraz tego gdzie dziś są pisma. O to to, dokładnie. Ja tak to widzę: Kontakt z community w wykonaniu Szmatławca: śmieszne fotki/filmiki, nostalgia, wspominki, heheszki. Kontakt z community w wykonaniu CDA: Smg dyskutujący z czytelnikami, którzy mają jakieś krytyczne uwagi, próbując udowodnić, że nie mają racji + ożywiona wymiana zdań na temat słuszności używania neutralnych genderowo form w rodzaju grałom, widziałom Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 O kurwa. Czyli to jednak nie literówki? Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Ciekawe czy będzie Gamera i Shiva 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Godzinę temu, [InSaNe] napisał: O kurwa. Czyli to jednak nie literówki? Nie, choć też tak na początku myślałem. Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 No cóż "lewactwo" do porzygu w CDA. Swoją drogą, ciekawe czy Gamera nadal kibicuje Schalke w 2B i Mercedesowi w F1 ? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Skończyłem czytac własnie kwietniowego extrema, troche pozno ale na ostatniej stronie Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 10 hours ago, mitra said: Ciekawe czy będzie Gamera i Shiva Shiva przyjedzie Lambordżini Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 (edytowane) 27 minut temu, Bartg napisał: Shiva przyjedzie Lambordżini Paper lamborghini z gazet i papierowe laski Edytowane 28 kwietnia 2022 przez oFi 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 082 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 28 kwietnia 2022 Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. 13 8 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 6 minut temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 12 minut temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. To się zdziwią w CD Action Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 CD action? Niech się uczą od PE jak się traktuje czytelników Chociaż na to chyba za pozno, bo zaraz zdechną Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Gorzej jak ktoś sobie kupił konsolę w wersji bez napędu, a odtwarzacz DVD wyrzucił dawno do kosza. ;D Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva. Muszę to mieć, gdzie można złożyć preorder? 1 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 35 minut temu, Pupcio napisał: Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd Ty się śmiejesz a jako nagrodę za quiz podczas Extreme Party 5 albo 6 dostałem dwa filmy na VHS (Władca Pierścieni i Desperados 2), było to koło 2008 i odtwarzacza VHS nie widziałem od przynajmniej 5 lat. Swoją drogą @Roger kiedy Extreme Party? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 (edytowane) 30 minut temu, grzybiarz napisał: A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva. Mam - bez napędu, od kilku ładnych lat już. Śmieję się oczywiście, pomysł jest mega, a konsoli digital only nie uznaję, tak więc sam nie mam obaw, aczkolwiek wiem, że trend odchodzenia od napędów optycznych w urządzeniach jest coraz powszechniejszy i wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś. Edytowane 28 kwietnia 2022 przez LeifErikson Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 4 minuty temu, LeifErikson napisał: wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś. Offtop - śmiejcie się, ja dostałem ostatnio na urodziny muzykę ze starej trylogii Star Wars na płytach CD i okazało się, że PS4 nie odtworzy, laptopy bez napedu a "wieży" nigdy nie miałem. A co do filmu, nawet jako artefakt na półce się sprawdzi jeśli ktoś nie będzie w stanie jakimś cudem odpalić Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 28 kwietnia 2022 Opublikowano 28 kwietnia 2022 2 godziny temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. Gdzie, kiedy i za ile? Żeby się załapać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi