Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Autor Godzinę temu, Shen napisał: No to mam nadzieje, ze jednak udostepnisz wiecej niz 30 minut, w formie dodatkow czy cos. Wszyscy się nabijają ze mnie ustępuję tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Powinieneś jeszcze Dominik zrobić specjalny odcinek "forumek edition" i odnaleźć cały bestiariusz (bizariusz, hehe) z forumka, który był i zaginął, albo siedzi tu do teraz. Zobaczyć takiego Masakratosa, Yano i Lucka?
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l 9 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Wszyscy się nabijają ze mnie ustępuję tym bardziej że szacuje, że będzie kolejne 6-8 godzin materiału Jaka będzie długość? Wyjdzie w praniu Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów. I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby takie materiały trafiły do szuflady. Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Autor 12 minut temu, Shen napisał: Jak ci zalezy na wyswietleniach, to albo zrób z tego serial, albo zrob krótka wersje dla casuali i jakąś dopakowaną dla fanów. I nie chodzi o nabijanie się, tylko szkoda, żeby takie materiały trafiły do szuflady. Moim zdaniem taki directors cut bylby swietnym dodatkiem do numeru 0, ale nie wiem co na to @Roger Roger ma to fajnie obmyślone i mogę Ci obiecać, że materiały nie trafią do szuflady =) Nie bardzo zaleźy mi na wyświetleniach. Bardzo mi zależy by ludziom się podobało . Teraz już bardziej myślę o godzinnym filmie
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Godzinę temu, grzybiarz napisał: Patrząc na te zdjęcia ze zjazdu, myślę se, że taki właśnie luźny styl w PE vs. bufoniasty Smuggler w CD-A i mamy obraz tego gdzie dziś są pisma. O to to, dokładnie. Ja tak to widzę: Kontakt z community w wykonaniu Szmatławca: śmieszne fotki/filmiki, nostalgia, wspominki, heheszki. Kontakt z community w wykonaniu CDA: Smg dyskutujący z czytelnikami, którzy mają jakieś krytyczne uwagi, próbując udowodnić, że nie mają racji + ożywiona wymiana zdań na temat słuszności używania neutralnych genderowo form w rodzaju grałom, widziałom
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Godzinę temu, [InSaNe] napisał: O kurwa. Czyli to jednak nie literówki? Nie, choć też tak na początku myślałem.
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l No cóż "lewactwo" do porzygu w CDA. Swoją drogą, ciekawe czy Gamera nadal kibicuje Schalke w 2B i Mercedesowi w F1 ?
Opublikowano 27 kwietnia 20222 l Skończyłem czytac własnie kwietniowego extrema, troche pozno ale na ostatniej stronie
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 10 hours ago, mitra said: Ciekawe czy będzie Gamera i Shiva Shiva przyjedzie Lambordżini
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 27 minut temu, Bartg napisał: Shiva przyjedzie Lambordżini Paper lamborghini z gazet i papierowe laski Edytowane 28 kwietnia 20222 l przez oFi
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 6 minut temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe.
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 12 minut temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. To się zdziwią w CD Action
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l CD action? Niech się uczą od PE jak się traktuje czytelników Chociaż na to chyba za pozno, bo zaraz zdechną
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l Gorzej jak ktoś sobie kupił konsolę w wersji bez napędu, a odtwarzacz DVD wyrzucił dawno do kosza. ;D
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva. Muszę to mieć, gdzie można złożyć preorder?
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 35 minut temu, Pupcio napisał: Psx extreme to poważny magazyn więc ten film zostanie wydany na umd a nie cd Ty się śmiejesz a jako nagrodę za quiz podczas Extreme Party 5 albo 6 dostałem dwa filmy na VHS (Władca Pierścieni i Desperados 2), było to koło 2008 i odtwarzacza VHS nie widziałem od przynajmniej 5 lat. Swoją drogą @Roger kiedy Extreme Party?
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 30 minut temu, grzybiarz napisał: A pc nie masz? To może jakiś kolega zgra na pendrajva. Mam - bez napędu, od kilku ładnych lat już. Śmieję się oczywiście, pomysł jest mega, a konsoli digital only nie uznaję, tak więc sam nie mam obaw, aczkolwiek wiem, że trend odchodzenia od napędów optycznych w urządzeniach jest coraz powszechniejszy i wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś. Edytowane 28 kwietnia 20222 l przez LeifErikson
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 4 minuty temu, LeifErikson napisał: wyobrażam sobie, że może się zdarzyć ktoś, kto nie ma dosłownie żadnego czytnika w domu. Znak czasów, tak jak z tymi VHSami kiedyś. Offtop - śmiejcie się, ja dostałem ostatnio na urodziny muzykę ze starej trylogii Star Wars na płytach CD i okazało się, że PS4 nie odtworzy, laptopy bez napedu a "wieży" nigdy nie miałem. A co do filmu, nawet jako artefakt na półce się sprawdzi jeśli ktoś nie będzie w stanie jakimś cudem odpalić
Opublikowano 28 kwietnia 20222 l 2 godziny temu, Roger napisał: Ustaliłem z Łapuszem, że z okazji 300 numerów, pojawi się na płycie fizyczna kopia - nakład pewnie będzie mocno limitowany, ale będzie można kupić w pudełku ten film a płytę wypchamy dodatkową zawartością typu cały wywiad z niektórymi redaktorami, niewykorzystane sceny, niepublikowane zdjęcia, archiwalne materiały z redakcji i targów itp. Pewnie na dwóch płytach, gdzie na jednej będzie cały film w wersji reżyserskiej, a na drugiej wszystkie materiały dodatkowe. Gdzie, kiedy i za ile? Żeby się załapać.