Skocz do zawartości

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 103,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Cześć Wszystkim! Wielkimi  korkami zbliża się 300-setne wydanie PSX Extreme i w związku z tym chcemy przygotować dla Was coś naprawdę wyjątkowego! Co powiecie na filmy dokumentalny, który opowie hi

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

Opublikowano

Gdyby kręcili film o Tomaszu Hajcie hiv moglby zagrac tytulowa role

Beka, my tutaj o tornado kacperku gadamy a kto wie moze hiv juz nawet dziadkem jest xd 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Dla mnie HIV to ikona PSXE. Można mu zarzucać wiele rzeczy ale teksty, testy i bąki które wrzucał do gazety przez lata stworzyły unikalny klimat za który pokochaliśmy szmatławca. Bez sensu wydają mi sie osobiste pojazdy po nim bo swoją robote odwalał należycie, kto nie kombinował w życiu? Miałem okazje rozmawiać z HIVem na Extreme Party i gościu kochał to co robił, nie dał sobie narzucić poglądów i dał mi autograf na kołpaku z malucha. Ten film powstaje po to aby każdy mógł zobaczyć wyjątkowość redaktorów PSXE a nie po to, żeby wyciągać dawne brudy i wałkować ten sam temat po raz kolejny.

Opublikowano
2 godziny temu, Dud.ek napisał:

Bez sensu wydają mi sie osobiste pojazdy po nim bo swoją robote odwalał należycie,

Trza mieć naprawdę silna psyche by tu pisywać jako redaktor, pod ksywą z gazety. 

Opublikowano
3 godziny temu, grzybiarz napisał:

Trza mieć naprawdę silna psyche by tu pisywać jako redaktor, pod ksywą z gazety. 

Bez przesady ;)

Opublikowano
6 godzin temu, Dud.ek napisał:

. Ten film powstaje po to aby każdy mógł zobaczyć wyjątkowość redaktorów PSXE a nie po to, żeby wyciągać dawne brudy i wałkować ten sam temat po raz kolejny.

E tam, ekranizacje tematu o verbatimach tez bym obejrzal. 

Ale pod warunkiem ze shive zagralby

Spoiler

kJi0amPE_400x400.jpg

Opublikowano

Sherminator też zawsze kojarzył mi się z shivą ;)

Oooo i ja też bym zobaczył tę ekranizację

Edytowane przez mitra

Opublikowano

Wiadomo, że wątek piratów nie powinien zostać pominięty. Przecież miało to wpływ na funkcjonowanie czasopisma w trudnych czasach. Wiadomo co nie?

Opublikowano
  • Autor
22 godziny temu, Dud.ek napisał:

Wiadomo, że wątek piratów nie powinien zostać pominięty. Przecież miało to wpływ na funkcjonowanie czasopisma w trudnych czasach. Wiadomo co nie?

Wątek zostanie poruszony, ale właśnie od strony działania szmatlawca. Nie widzę sensu wałkować tematu chodzenia na rynki i piracenia gier, bo to chyba porusza każda film o grach.

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

20220616_173343.00_01_52_17.Still001.thumb.jpg.b9664a09fa399839fb888fd43b4dcd14.jpg20220616_173343.00_01_52_17.Still002.thumb.jpg.aa1104acb4dd224e17dec12d3b3fc0dc.jpg
Ko
lejne nagrania za nami :)  Warunki domowe, sporo walki z oświetleniem, ale oba wywiady rewlka! Zgredy się rozgadały, bo mieliśmy cały dzień. Oprócz domowego gadania ruszyliśmy na miasto pokazać kilka ważnych miejsc i przybliżyć trochę policyjnych historii (są mistrzowie drugiego planu, ale nie chcieli być częścią wywiadu :) ). W poniedziałek rusza druga tura nagrań Warszawskich. Kto się pojawi to zdradzą prawdopodobnie w 2 z 3 trailerów, jakie planujemy wypuścić. 

Opublikowano

To jakiś przedział wiekowy jest na kolczyki? :) Jego życie/potrzeby. Nie wiem jak w innych krajach, ale u nas często ludzie mniej lub bardziej się przypierdalają do wyglądu/ubrań/hobby innych osób. Że w tym wieku nie wypada czegoś robić...

Przydałby się wątek typu, co konkurencja sądziła/sądzi o PE :) Np; ekipa z N+ i CD-Action.

Edytowane przez Alastor84

Opublikowano

Gulasha by mogli zapytać :isee:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Alastor84 napisał:

Przydałby się wątek typu, co konkurencja sądziła/sądzi o PE :) Np; ekipa z N+ i CD-Action.

Będziesz mile zaskoczony z tymi oczekiwaniami :)

Opublikowano

Ten po lewej to loki albo dziadu.

Reszty nie znam. 

Chyba slaby ze mnie fan :/

Opublikowano

Sobek, Rozbo, Konsolite, Dominik Autor Filmu, Roger, Romek.

Opublikowano
  • Autor
8 godzin temu, Kmiot napisał:

Sobek, Rozbo, Konsolite, Dominik Autor Filmu, Roger, Romek.

Dokładnie! :)

Ale uwaga to nie wszyscy z tego dnia! Rano odbył się wywiad, którego na razie nie zdradzam, a myślę, że miło się zaskoczą fani starej daty!
Nie długo ruszam na północ, aby zdobyć jeszcze 2 brakujące a bardzo istotne wywiady.

Zdradzę tylko forumowiczom, że spotkałem się do tej port z ponad 20 zgredami! + kilku poza zasięgiem nagrało się dodatkowo :)

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, grzybiarz napisał:

wiadomo kiedy to wyjdzie? Na trzysetny numer?

Zdecydowaliśmy z komisją, że zrobimy to w drugiej połowie sierpnia. Wyjdzie numer 300, wyjdzie numer 0 i dopiero film :) Będziemy dawkować emocje ^^

Opublikowano

Jak rozumiem skończy się na długim filmie, a nie 20 minutach jak pierwotnie planowałeś?

Opublikowano
3 minuty temu, Square napisał:

Jak rozumiem skończy się na długim filmie, a nie 20 minutach jak pierwotnie planowałeś?

Tak, Roger o tym nawet pisał w magazynie.