grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 lipca 2022 Opublikowano 29 lipca 2022 W dniu 8.02.2022 o 11:34, Domino BoChcieć napisał: KIEDY I GDZIE PUBLIKACJA? Będziemy dążyć do tego, aby publikacja zgrała się z numerem 300, ale już teraz proszę nie zostawiajcie tego na ostatnią chwilę. Po czerwcu nie będziemy mieli jak tego zmontować. Publikacja filmu będzie na kanale YouTube: Bo Chcieć To Móc. kończysz film? Skończone? a sie człowiek jara i tym trzysetnym numerem, i numerem zero + to Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2022 (edytowane) W dniu 29.07.2022 o 13:14, grzybiarz napisał: kończysz film? Skończone? a sie człowiek jara i tym trzysetnym numerem, i numerem zero + to Nie skończone, szczerze? To nawet 20% nie ma... a czemu? Bo wszystko wyszło extrimowo i dopiero w piątek padł ostatni klaps filmowy z mojej strony. Ostatni nagrany wywiad był z Moniką i naprawdę wyszło mega fajnie. Mój ostatni klaps, bo okazuje się, że jeszcze są osoby, które chcą już dograć siebie osobno. Ja już montuję aktywnie. Mam w głowie pomysł na to, jak to zrobić. A jak wyjdzie? Przekonacie się pod koniec miesiąca. Data dokładna będzie w drugim i ostatnim trailerze. Edytowane 2 sierpnia 2022 przez Domino BoChcieć 9 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 A czy Monika musi pisać? Dawaj Dominik, spokojnie do przodu, ważne, że masz już materiały w lwiej części nagrane. Nie mówię nic więcej, bo może ten hejter z jutuba co mnie zbluzgał też jest i tu xDDD Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Serial z tego wyjdzie. Chciałbym to na jakimś nośniku, postawiłbym obok numer 0 i 300 w folii Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Super robota Dominik, szacun. Co do publikacji, to myślę, że z marketingowego punktu widzenia byłoby super, jak by film wyszedł jeszcze, gdy w sprzedaży będzie numer 300. Głównie trafi pewnie do hardkorowych czytelników, ale na pewno będzie jakiś procent odbiorców, którzy Szmatławca nie kupują, ale jak zobaczą film, to zapragną jubileuszowy numer nabyć. Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2022 43 minuty temu, LeifErikson napisał: Super robota Dominik, szacun. Co do publikacji, to myślę, że z marketingowego punktu widzenia byłoby super, jak by film wyszedł jeszcze, gdy w sprzedaży będzie numer 300. Głównie trafi pewnie do hardkorowych czytelników, ale na pewno będzie jakiś procent odbiorców, którzy Szmatławca nie kupują, ale jak zobaczą film, to zapragną jubileuszowy numer nabyć. Dzięki wszystkim! Doceniam ! Film pojawi się krótki po numerze 0 ale nie we wrześniu Tyle powiem narazie 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 2 godziny temu, Domino BoChcieć napisał: Ostatni nagrany wywiad był z Moniką i naprawdę wyszło mega fajnie Niech zgadne, kolodjuty i inne szczelanki Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 No raczej nie fitness xD 1 3 Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 3 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2022 22 godziny temu, LeifErikson napisał: Super robota Dominik, szacun. Co do publikacji, to myślę, że z marketingowego punktu widzenia byłoby super, jak by film wyszedł jeszcze, gdy w sprzedaży będzie numer 300. Głównie trafi pewnie do hardkorowych czytelników, ale na pewno będzie jakiś procent odbiorców, którzy Szmatławca nie kupują, ale jak zobaczą film, to zapragną jubileuszowy numer nabyć. Bardzo bym chciał, ale niestety nie wyrobię się na ten czas Już zarywam nocki by wyrobić się w tym miesiącu hehe Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 sierpnia 2022 Forumowicze, potwierdzam, że film przekroczy grubo 20 minut ...... przekroczy to 20 minut o jakąś godzinę 7 11 4 Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Masz nagraną tą Karwię? Dopiero przeczytałem może coś da się zrobić Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 @Bielik, z tego co wiem, to już ogarnięte, ale ze strony Dominika dziękuję (znamy się trochę prywatnie, więc piszę za niego, bo on w pocie czoła tnie dalej film). Specjalnie pokonał szmat drogi, żeby mieć te kilkadziesiąt sekund do filmu, ale powinno się spodobać. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 To może być najlepszy jubileusz ever wśród czasopism. Wypasiony #300, nostalgiczny #0 oraz grubo ponad godzinny film. No kto Wam tyle dał? Powiedz synek. Mam nadzieję też na jakąś późniejszą wersję uncut, rozszerzoną, tworzona już bez presji czasowej i w wolnych chwilach. Z blooperami najlepiej. Przemyśl to Dominik xd 3 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Ja czekam na wydanie płytowe. Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2022 40 minut temu, Bielik napisał: Masz nagraną tą Karwię? Dopiero przeczytałem może coś da się zrobić Tak dziękuje,pojchałem 400 km by to nagrać hahah Wierzę i będę dążył do tego, że po publikacji filmu, gdy już kurz opadnie montażowy, to przygotuję dla Was coś więcej. Właśnie bez presji czasu Może pełne wywiady, może właśnie wersję ponad 2-godzinną. Zobaczymy. Najpierw muszę sprostać oczekiwaniom z Waszej strony oraz ze strony zgredów. Dodatkowo postaram się, aby lada chwila pojawił się trailer 1 3 Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 10 minut temu, Shen napisał: Ja czekam na wydanie płytowe. No mogą pomyśleć o jakimś wydaniu kolekcjonerskim (np. z bonusami). Patrząc po zainteresowaniu #300 i #0, to również takie coś znalazłoby nabywców, co w moich oczach byłoby sposobem dla czytelników, aby jakoś namacalnie odwdzięczyć się twórcy i aktorom za ich pracę. Premiera na YT, aby wygenerować trochę ruchu u Dominika, a gdy temat ostygnie, to taka opcja premium na nośniku do nabycia. Tak to widzę i nie byłoby w tym nic złego. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 18 minut temu, Kmiot napisał: taka opcja premium na nośniku do nabycia Koniecznie na Verbatimie. 2 Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 To jeszcze proponuje wrzucić film na stronki torrentowe, żeby było bardziej klimatycznie 1 Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2022 44 minuty temu, Kmiot napisał: No mogą pomyśleć o jakimś wydaniu kolekcjonerskim (np. z bonusami). Patrząc po zainteresowaniu #300 i #0, to również takie coś znalazłoby nabywców, co w moich oczach byłoby sposobem dla czytelników, aby jakoś namacalnie odwdzięczyć się twórcy i aktorom za ich pracę. Premiera na YT, aby wygenerować trochę ruchu u Dominika, a gdy temat ostygnie, to taka opcja premium na nośniku do nabycia. Tak to widzę i nie byłoby w tym nic złego. Wszystko bardzo fajnie i pomysł na potem są Zobaczymy jak to będzie, bo póki co moja głowa jest totalnie w tym co robię, a we wrześniu rodzi mi się syn to także, trochę mam umysł zajęty haha Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 W nocy będziesz montował, skoro i tak nie pośpisz. 3 Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2022 1 minutę temu, Square napisał: W nocy będziesz montował, skoro i tak nie pośpisz. Ja to muszę skończyć przed porodówką Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 O wersję reżyserską mi chodziło Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 15 sierpnia 2022 2 minuty temu, Square napisał: O wersję reżyserską mi chodziło a to tak, tak Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Opublikowano 15 sierpnia 2022 Wydanie na płytce byłoby w pytkę. Ale jak już to Director's uncut. Bez wycinania jakichś pobocznych kwestii ewentualnie dać je w bonusie jak kiedyś na dvd się robiło. Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 16 sierpnia 2022 Opublikowano 16 sierpnia 2022 W dniu 15.08.2022 o 08:48, Domino BoChcieć napisał: Forumowicze, potwierdzam, że film przekroczy grubo 20 minut ...... przekroczy to 20 minut o jakąś godzinę W takim razie już nie mogę się doczekać seansu z pitcą i dobrym piwkiem, ostatnim filmem, na który tak czekałem był Blade Runner. Dobrze, że zdecydowałeś się jednak na coś dłuższego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi