ProstyHeker 1 839 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Teraz, Bzduras napisał: I pyk, wierszóweczka się robi. No weź mi powiedz, że to nie brzmi jak coś z pepełe xD Pół minuty nad tym myślałem, a i to dlatego, że dbałem o ortografię i interpunkcję, na PORTALU GRACZY można ten proces pominąć i też będzie git Jeszcze źródło:Twitter i mamy pełen obraz tego śmiesznego portalu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 W dniu 25.10.2019 o 01:10, dee napisał: Korporacja/ firma/twórcy chwalą się/zapraszają/przedstawiają grę/dzieło/produkcję Generator niusów ppe. Teraz każdy z was może sobie tam dorabiać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 386 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 (edytowane) Wyszukiwanie w Google "ciekawa sytuacja site:ppe.pl". Swego czasu, jak częściej odwiedzałem PPE to strasznie mi się to rzucało w oczy. Sprawdziłem 2 pierwsze strony w Google i newsy są wiadomego autorstwa (oprócz 1 linku) Edytowane 17 Sierpnia 2022 przez A_Bogush 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Konsolite 537 Opublikowano 17 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2022 42 minuty temu, A_Bogush napisał: Wyszukiwanie w Google "ciekawa sytuacja site:ppe.pl". Swego czasu, jak częściej odwiedzałem PPE to strasznie mi się to rzucało w oczy. Sprawdziłem 2 pierwsze strony w Google i newsy są wiadomego autorstwa (oprócz 1 linku) Ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Plugawy napisał: A na ppe dauny mysla, że film potrwa 20min bo stękają, że spodziewali się, że będzie dłuższy. Na YouTube pod filmikiem też: Jakby co ten "skompensowany" pajac to nie ja 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
K.Adamus 668 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 "Skompensowany"... No nieźle się skompromisował typ (aronia zamierzona). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Akurat premiera dzień przed urodzinami. W PE Roger napisał, że materiału uzbierało się ponad 100 godzin, @Domino BoChcieć pewnie miał niezły ból głowy wybierając te najlepsze fragmenty i próbując upakować to w półtorej godziny ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Ja to "ponad 20 minut" celowo dałem, bo ludzie się napierdalali ze mnie to trzeba było pociągnąć ten żart Surowa wersja na tę chwilę jest wykonana w 80% a ma 1 godzinę i 24 minuty Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Wez @Grucha czy jaki tam masz login, zmień tego niusa bo ludzie dalej komentuja ze to będzie miało 20 minut, albo @Domino BoChcieć napisz mu żeby to zmienił. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał: Ja to "ponad 20 minut" celowo dałem, bo ludzie się napierdalali ze mnie to trzeba było pociągnąć ten żart Surowa wersja na tę chwilę jest wykonana w 80% a ma 1 godzinę i 24 minuty Słusznie, tylko taki trochę insajd dżołk nie trafi do masy na ppe czy na yt. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 https://www.wykop.pl/link/6780859/psx-extreme-the-movie-i-final-trailer-2022/ na wykopie jeszcze lepsze komentarze: " Jak to może być numer "0", skoro tak wyglądał pierwszy?!" i osiem plusów, czyli osiem kolejnych nieogarniętych. no okej, nie każdy sledzi forumek, ale nie wiem... może reklama w necie/tv by ich uzmysłowiła --- zaczynam odpisywać każdemu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 317 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 10 godzin temu, ProstyHeker napisał: Ale jak to, news od gruchy i nie ma słowa korporacja? Nawet słowa "przyjemność" nie ma w żadnej odmianie, szok! Kiedyś wywołałem typa jak w 10 newsach z rzędu było coś o przyjemnej rozgrywce, szykowaniu wielu przyjemności przez twórców, przyjemnym czasie spędzonym z netflixem itd, może w końcu zastąpił to słowo czymś innym, równie przyjemnym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Grzybi prawdziwy wojownik w komentarzach xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ProstyHeker 1 839 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 18 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2022 (edytowane) Ciekawe czy grucha siedzi ze swoją "Łęcką" Karoliną i się ścigają, kto więcej napraży niusów i kto w danym miesiącu będzie miał większy przelew Gocha, Gocha 3 złote Edytowane 18 Sierpnia 2022 przez mitra 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2022 Google słucha... czyli w nowym trailerze pada słowo HIV i otrzymuje propozycje lekarzy i leczenia teraz 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Tak wygląda "gotowy" szkic filmu. Narazie jak kupa kolorwych nic nie znaczących kostek, ale to zmieni sie już w ciągu najblższych dni. Stworzenie historii było najtrudniejszym etapem -teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać i gotowe 7 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 52 minuty temu, Domino BoChcieć napisał: teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać i gotowe Brzmi jak robota na 5 minut, wrzucaj dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał: Tak wygląda "gotowy" szkic filmu. Narazie jak kupa kolorwych nic nie znaczących kostek, ale to zmieni sie już w ciągu najblższych dni. Stworzenie historii było najtrudniejszym etapem -teraz trzeba tylko .... wypełnić ją treściąć, dociąc, pokolorować, dodać b roll, dodać animicje, dodać napisy do cichych elementów, poprawić dźwięk, dodać efekty dźwiękowe , dodać, dodać, dodać i gotowe Jesteś niesamowity. Duży szacun za poświęcenie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2022 1 minutę temu, ping napisał: Jesteś niesamowity. Duży szacun za poświęcenie! Podziękuje jak to nie jebnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Pamiętacie może, w którym numerze był zjazd na krzesłkach? musze przekopać teraz wszystko hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 7 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Pamiętacie może, w którym numerze był zjazd na krzesłkach? musze przekopać teraz wszystko hehe 22 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 9 minut temu, łom napisał: 22 Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 29 minut temu, łom napisał: 22 Studiowałeś teraz te numery przez tematy wspominkowe, czy aż tak to utkwiło w pamięci?:) Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2022 Byłem pewny że to było w jakimś numerze między 15 a 35 bo te numery kupiłem i czytałem jakoś rok czy 2 lata temu i pamiętałem że jakieś wyścigi były na okładce, a że wszystkie szmatławce mam posegregowane to znalezienie tego nru trwało 2 min. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi