Skocz do zawartości

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano

Shiva to ten co leciał tylko na pirackich kopiach i wisiał komuś 20zł :philosoraptor:

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 103,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano

Tak. Ale to było przed Ursusem czy innym Lambo, Rambo, Mambo...

Opublikowano
  W dniu 31.08.2022 o 12:55, Square napisał(a):

I nie dosłał hyde parku.

dobra koncz te zabawe altera

Przechwytywanie.JPG.3b99390e45247a9f79ee80a07ed8b6ed.JPG

Opublikowano

kiedy on wyleciał ze szmatławca, 10? 12? lat temu? chyba bardzo musiało się to odbić na jego psychice, że zadra w serduszku tkwi do tej pory

Opublikowano

Shiva, dawaj nagraj coś na youtube, uzewnetrznij sie i wrzuć tu link :rayos:

Opublikowano

Kogo obchodzi ten ekto tryhard. Został już wyjaśniony i nawet dla beki wspominanie o nim już nie bawi. Ale widać król solarium dalej szuka atencji na forum. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Oho, sytuacja robi się poważna :notbad:

1265959275_BakaWRC.png.5f56bc3ba94c9ce3c10487049d7eff4d.png

Opublikowano

Sławetny temat o verbamitach do czasu był naprawdę dobry. Do czasu, bo zrobił się tam syf między innymi dlatego, że sam Shiva, albo jakiś naśladowca, mocno odpłynął.

Ale jednak wielki rednacz buczer z jakiegoś powodu musiał go w piśmie przeprosić za swoje słowa. Szkoda, że ten fakt się w tej całej sprawie jakoś tak rozmydlił. A może z jakiś względów tak musiało być i komuś na tym zależało. 

Opublikowano

Nawet przez chwilę nie było śmiesznie, więc kończymy ten cyrk.

Opublikowano
  • Autor

Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje ^^

Opublikowano
  W dniu 31.08.2022 o 16:05, Domino BoChcieć napisał(a):

Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje ^^

Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami

Opublikowano
Pokaż ukrytą zawartość

Shiva, czekam na fotę z wewnątrz, jesteś moim bohaterem mordo! Dość ukrywania, pokaż Lambo z perspektywy Gran Turismo! No chyba, że udajesz, ale przecie to niemożliwe. Prawda. Prawda?!

Edytowane przez Ural

Opublikowano
  • Autor
  W dniu 31.08.2022 o 16:23, Damian14 napisał(a):

Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami

Planuje to ogarnąć i z Łapuszem już coś kombinujemy, ale musza najpierw opaść emocjie po premierze i po porodzie u mnie ^^

W dniu 31.08.2022 o 16:24, REZOK napisał(a):

Kiedy przewidywana premiera? 

Tosz to w nowym trailerze jest data :P

Opublikowano

Przy okazji informacji o tym, że PSX Extreme wydaje okolicznościowy numer 0 wszedłem na forum poczytać co tu się dzieje. Ostatnie 3 strony tego tematu mówią o zgredzie Shiva. Ja zacząłem od numeru #33 i Shiva, Gamera czy MyszaQ to była absolutna topka tego szmatławca. Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ?

thx 

Opublikowano
  W dniu 1.09.2022 o 07:59, next THE flex napisał(a):

Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ?

Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza:

W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w.

Edytowane przez Badus

Opublikowano
  W dniu 1.09.2022 o 08:08, Badus napisał(a):

Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza:

W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w.

Shieeet man…. Przeczytałem tyle postów z tego tematu, że aż sam się dziwie, że tak mnie to zainteresowało. Jaja jak berety. Dzięki za wrzutkę, niech się szczęści :)

Opublikowano
  • Autor

Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę.

GOTOWY FILM.png

Opublikowano
  W dniu 2.09.2022 o 16:25, Domino BoChcieć napisał(a):

Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę.

GOTOWY FILM.png

Ponawiając pytanie, mamy spodziewać się filmu o konkretnej godzinie? Swoją drogą: dobra robota, dziękuję za ciężką pracę jaką włożyłeś w tę produkcję :)