Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Shiva to ten co leciał tylko na pirackich kopiach i wisiał komuś 20zł
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W dniu 31.08.2022 o 12:55, Square napisał(a): I nie dosłał hyde parku. dobra koncz te zabawe altera
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l kiedy on wyleciał ze szmatławca, 10? 12? lat temu? chyba bardzo musiało się to odbić na jego psychice, że zadra w serduszku tkwi do tej pory
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Shiva, dawaj nagraj coś na youtube, uzewnetrznij sie i wrzuć tu link
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W dniu 31.08.2022 o 11:08, BaśkaWRC napisał(a): nie jestem shivą, znamy się ze zlotów Raczej ze "zjazdów"
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Kogo obchodzi ten ekto tryhard. Został już wyjaśniony i nawet dla beki wspominanie o nim już nie bawi. Ale widać król solarium dalej szuka atencji na forum.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Oho, sytuacja robi się poważna
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Sławetny temat o verbamitach do czasu był naprawdę dobry. Do czasu, bo zrobił się tam syf między innymi dlatego, że sam Shiva, albo jakiś naśladowca, mocno odpłynął. Ale jednak wielki rednacz buczer z jakiegoś powodu musiał go w piśmie przeprosić za swoje słowa. Szkoda, że ten fakt się w tej całej sprawie jakoś tak rozmydlił. A może z jakiś względów tak musiało być i komuś na tym zależało.
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l W dniu 31.08.2022 o 16:05, Domino BoChcieć napisał(a): Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami
Opublikowano 31 sierpnia 20222 l Pokaż ukrytą zawartość Shiva, czekam na fotę z wewnątrz, jesteś moim bohaterem mordo! Dość ukrywania, pokaż Lambo z perspektywy Gran Turismo! No chyba, że udajesz, ale przecie to niemożliwe. Prawda. Prawda?! Edytowane 2 września 20222 l przez Ural
Opublikowano 1 września 20222 l Autor W dniu 31.08.2022 o 16:23, Damian14 napisał(a): Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami Planuje to ogarnąć i z Łapuszem już coś kombinujemy, ale musza najpierw opaść emocjie po premierze i po porodzie u mnie W dniu 31.08.2022 o 16:24, REZOK napisał(a): Kiedy przewidywana premiera? Tosz to w nowym trailerze jest data
Opublikowano 1 września 20222 l Wymieńcie sie fotami chuja na pw i przestańcie zaśmiecać już ten zacny temat swoimi kompleksami
Opublikowano 1 września 20222 l Przy okazji informacji o tym, że PSX Extreme wydaje okolicznościowy numer 0 wszedłem na forum poczytać co tu się dzieje. Ostatnie 3 strony tego tematu mówią o zgredzie Shiva. Ja zacząłem od numeru #33 i Shiva, Gamera czy MyszaQ to była absolutna topka tego szmatławca. Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ? thx
Opublikowano 1 września 20222 l W dniu 1.09.2022 o 07:59, next THE flex napisał(a): Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ? Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza: W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w. Edytowane 1 września 20222 l przez Badus
Opublikowano 1 września 20222 l W dniu 1.09.2022 o 08:08, Badus napisał(a): Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza: W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w. Shieeet man…. Przeczytałem tyle postów z tego tematu, że aż sam się dziwie, że tak mnie to zainteresowało. Jaja jak berety. Dzięki za wrzutkę, niech się szczęści
Opublikowano 2 września 20222 l Czyżby to już jutro? Premiera o godzinie 0:01 czy jakoś w środku dnia?
Opublikowano 2 września 20222 l Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę.
Opublikowano 2 września 20222 l W dniu 2.09.2022 o 16:25, Domino BoChcieć napisał(a): Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę. Ponawiając pytanie, mamy spodziewać się filmu o konkretnej godzinie? Swoją drogą: dobra robota, dziękuję za ciężką pracę jaką włożyłeś w tę produkcję