łom 1 980 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Shiva to ten co leciał tylko na pirackich kopiach i wisiał komuś 20zł 3 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 I nie dosłał hyde parku. Cytuj
K.Adamus 684 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Tak. Ale to było przed Ursusem czy innym Lambo, Rambo, Mambo... Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 1 minutę temu, Square napisał: I nie dosłał hyde parku. dobra koncz te zabawe altera 2 Cytuj
snejk04 415 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 kiedy on wyleciał ze szmatławca, 10? 12? lat temu? chyba bardzo musiało się to odbić na jego psychice, że zadra w serduszku tkwi do tej pory Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Shiva, dawaj nagraj coś na youtube, uzewnetrznij sie i wrzuć tu link Cytuj
Wredny 9 576 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 2 godziny temu, BaśkaWRC napisał: nie jestem shivą, znamy się ze zlotów Raczej ze "zjazdów" 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Kogo obchodzi ten ekto tryhard. Został już wyjaśniony i nawet dla beki wspominanie o nim już nie bawi. Ale widać król solarium dalej szuka atencji na forum. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wredny 9 576 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia 2022 Oho, sytuacja robi się poważna 19 Cytuj
bobo84 64 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Sławetny temat o verbamitach do czasu był naprawdę dobry. Do czasu, bo zrobił się tam syf między innymi dlatego, że sam Shiva, albo jakiś naśladowca, mocno odpłynął. Ale jednak wielki rednacz buczer z jakiegoś powodu musiał go w piśmie przeprosić za swoje słowa. Szkoda, że ten fakt się w tej całej sprawie jakoś tak rozmydlił. A może z jakiś względów tak musiało być i komuś na tym zależało. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Nawet przez chwilę nie było śmiesznie, więc kończymy ten cyrk. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 sierpnia 2022 Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje 14 2 1 Cytuj
Damian14 226 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 15 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Film będzie miał 1 godzinę 40 minut około ... nadal nad nim pracuje Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami Cytuj
REZOK 1 020 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Kiedy przewidywana premiera? Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Rezok, najpewniej w sobotę! 1 Cytuj
Ural 13 Opublikowano 31 sierpnia 2022 Opublikowano 31 sierpnia 2022 (edytowane) Spoiler Shiva, czekam na fotę z wewnątrz, jesteś moim bohaterem mordo! Dość ukrywania, pokaż Lambo z perspektywy Gran Turismo! No chyba, że udajesz, ale przecie to niemożliwe. Prawda. Prawda?! Edytowane 2 września 2022 przez Ural 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 oj chyba było pite, by o 0:44 wrzucać foto z wnętrza mercedesa 1 Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 1 września 2022 Autor Opublikowano 1 września 2022 15 godzin temu, Damian14 napisał: Szacuneczek. Tak mi wpadło do głowy, że byłoby spoko jakby ekipa PE za hajs z patronajta ogarnęła jakąś premierę kinową w jakimś kinie studyjnym (albo kilku kinach). Dla patronów wjazd za darmo, a dla reszty za jakąś symboliczną kwotę. Są youtuberzy, którzy tak czasami robią ze swoimi dłuższymi filmami Planuje to ogarnąć i z Łapuszem już coś kombinujemy, ale musza najpierw opaść emocjie po premierze i po porodzie u mnie 15 godzin temu, REZOK napisał: Kiedy przewidywana premiera? Tosz to w nowym trailerze jest data 2 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Wymieńcie sie fotami chuja na pw i przestańcie zaśmiecać już ten zacny temat swoimi kompleksami 1 Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Przy okazji informacji o tym, że PSX Extreme wydaje okolicznościowy numer 0 wszedłem na forum poczytać co tu się dzieje. Ostatnie 3 strony tego tematu mówią o zgredzie Shiva. Ja zacząłem od numeru #33 i Shiva, Gamera czy MyszaQ to była absolutna topka tego szmatławca. Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ? thx Cytuj
Badus 273 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 (edytowane) 9 minut temu, next THE flex napisał: Dużo hejtu leci w stronę tego gościa - mógłby ktoś streścić może nie w 3 zdaniach a 4 o co tak naprawdę chodzi ? Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza: W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w. Edytowane 1 września 2022 przez Badus 1 2 Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 1 godzinę temu, Badus napisał: Normalnie wróżka, wczoraj trafiłem i przeczytałem temat, który to porusza: W dużym skrócie, Shiva wydał na forum swoje oświadczenie (plagiatowanie newsów czy coś), plus potem wyszły zarzuty dot. piractwa w kierunku pierwotnej ekipy PE w czasach raczkowania pisma i żal o to, że ktoś wisi mu 30 PLN (duży skrót myślowy). Potem w wątku złapał go chyba jakiś meltdown, bo jeśli faktycznie późniejsze posty były jego, to zaliczył niezły upadek wizerunkowy. Temat długi, ale do przewertowania w wolnej chwili polecam, daje posmak Internetu z pierwszej dekady XXI w. Shieeet man…. Przeczytałem tyle postów z tego tematu, że aż sam się dziwie, że tak mnie to zainteresowało. Jaja jak berety. Dzięki za wrzutkę, niech się szczęści Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Czyżby to już jutro? Premiera o godzinie 0:01 czy jakoś w środku dnia? Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 2 września 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 września 2022 Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę. 2 12 Cytuj
Bzduras 12 579 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 5 minut temu, Domino BoChcieć napisał: Spisałem historię magazynu, który mnie ukształtował od swojego 6 numeru. Jestem z tego dumny. Tak wygląda gotowy film, który jutro będzie miał premierę. Ponawiając pytanie, mamy spodziewać się filmu o konkretnej godzinie? Swoją drogą: dobra robota, dziękuję za ciężką pracę jaką włożyłeś w tę produkcję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi