Skocz do zawartości

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Ponawiając pytanie, mamy spodziewać się filmu o konkretnej godzinie? Swoją drogą: dobra robota, dziękuję za ciężką pracę jaką włożyłeś w tę produkcję :)

tak,myślę, ze o 18.00. Film jest tak duży, że potrzebuje kilku- kilkunastu godzin by przetrworzyła się dobra jakość

1891125665_GOTOWYFILM.thumb.png.040d1aa4b1b74db19870fd66ce1ecc15.png

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 103,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Cześć Wszystkim! Wielkimi  korkami zbliża się 300-setne wydanie PSX Extreme i w związku z tym chcemy przygotować dla Was coś naprawdę wyjątkowego! Co powiecie na filmy dokumentalny, który opowie hi

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

Opublikowano

Wolny wieczór mam, więc będzie oglądane przy piwku :banderas:

Już z góry mogę napisać: dobra robota Dominik.

A więcej po seansie.

Opublikowano

A ja będę w portaszkach oglądać. Wypada?

Opublikowano

-Co się mowi?

-Dzieeeeee-kuuuuuu-jeeeeeee-myyyyyy!

W portaszkach ci wypada? Bydlę...

Edytowane przez K.Adamus

Opublikowano

Właśnie jestem na urlopie, ale na szczęście za wczasu przygotowałem się na taką ewentualność.

relaxed-businessman-lying-in-a-wet-suit-using-his-tablet-computer-on-the-shore-of-a-tropical-beach-700-189408427.jpg.4a4d0698ea3acaa3c304e1d995dfde7f.jpg

Opublikowano

Ja też już na galowo i czekam

comment_OGevbIaygNMoHhURU5JqoLw7RpLdybOL

Edytowane przez dee

Opublikowano
  • Autor

Na tę chwilę nie dziękujcie bo może Wam się nie spodobać mój pomysł na to jak to wygląda :P

Potem będzie kosa w żebra i co? :P  W niedzielę. Jak emocje opadną. Wiem ,że nie zadowolę wszystkich, ale jako gracz był bym ukontentowany takim filmem jaki Wam pokaże.

Opublikowano
Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał:

Potem będzie kosa w żebra i co? :P

Żadnych ostrzeżeń, od razu ban.

Mam nadzieję, że z dźwiękiem będzie wszystko dobrze, bo w trailerze miejscami słabo było słychać co zgredy gadają.

Opublikowano

A może by jakie wydanko na 4K UHD BD a nie jakieś jutuby popieprzone? :cool2:

Jutro puszczam na 75cali, tylko pytanie czy mi internety o 18 wytrzymają :ninja:

Opublikowano

Wersja na płycie z dodatkowymi materiałami? Brałbym day1

Opublikowano

Tez myśle ze sypnalbym groszem za wydanie na płycie. Ja tam lubię jak płytka się kręci :nosacz:

Opublikowano

Proszę o przesunięcie premiery bo o 18 są derby Mediolanu. :lapka:

Opublikowano

Bedzie wersja fizyczna - zamawiam day one.

Edytowane przez K.Adamus

Opublikowano
  • Autor
11 godzin temu, Square napisał:

Żadnych ostrzeżeń, od razu ban.

Mam nadzieję, że z dźwiękiem będzie wszystko dobrze, bo w trailerze miejscami słabo było słychać co zgredy gadają.

Nadal pracuje nad dźwiękiem, niestety jest 226 ścieżek dźwiekowych i nie sposób to ogarnać 1 kliknięciem. Pojawią się także napisy w tragicznych sekcjach filmu, ale bardzo ważnych. Warunki nagrań były czasem spartańskie i nalepsze program do odszumiania itp klękały ;(

Godzinę temu, grzybiarz napisał:

Tez myśle ze sypnalbym groszem za wydanie na płycie. Ja tam lubię jak płytka się kręci :nosacz:

Nie wiem, czy będę w stanie wydać to na DVD - użyłem bardzo dużo materiałów, a nie wiem ,czy otrzymam zgodę na wszystkie, aby weszły w sprzedaż komercyjną. Na pewno potrzebuje 2-3 miesiecy by to ogarnać. Bądźcier cierpliwi proszę. Wracam do roboty

Opublikowano

na yt bedzie w HD, a płyta DVD ma słabą jakość, chyba że na płytce DVD będzie sam plik MKV

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, grzybiarz napisał:

na yt bedzie w HD, a płyta DVD ma słabą jakość, chyba że na płytce DVD będzie sam plik MKV

W filmie są mateirały z 96 roku - to nawet nie stało koło full hp :P ale zrobiłem co mogłem

Opublikowano

oby tylko jednorazowo, a nie że program nie wyrabia, bo tyle tam "elementów" na osi czasu.

Opublikowano
Godzinę temu, Domino BoChcieć napisał:

Wszystkie kary na mnie idą!
Wywaliło niebieski ekran a teraz przy 70% eksprotu film ... ^^ będzie co opowidać przy piwie ...

Zwykle brak miejsca na scratch dysku podczas renderowania.

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, Ural napisał:

Zwykle brak miejsca na scratch dysku podczas renderowania.

18tb :)  problemem okazały się okład i ich rozdzielczość. Próbuje 4ty raz :P

Opublikowano
4 godziny temu, Domino BoChcieć napisał:

Nie wiem, czy będę w stanie wydać to na DVD - użyłem bardzo dużo materiałów, a nie wiem ,czy otrzymam zgodę na wszystkie, aby weszły w sprzedaż komercyjną. Na pewno potrzebuje 2-3 miesiecy by to ogarnać. Bądźcier cierpliwi proszę. Wracam do roboty

Moze uda sie z wydawca dogadac:sonkassie:

Opublikowano
5 minut temu, Domino BoChcieć napisał:

Próbuje 4ty raz :P

Nic się nie przejmuj, ślij wetransferem jak coś. ;D