Skocz do zawartości

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

heheh dzięki. Ale naprawdę bardzo to mnie stresuje. Do tego o 9tej rano film miał się już przetwarzać a dopiero teraz chyba bedzie ok. Dowiem się za 1.5 godzin bo problem jest w 1h35 minucie :P czyli dopireo wtedy się przekoanam :P

• Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 103,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano

Btw będzie tylko na Tubie z ich skopanym bitratem czy wystawisz gdzieś mnie stratną wersję?

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Badus napisał:

Btw będzie tylko na Tubie z ich skopanym bitratem czy wystawisz gdzieś mnie stratną wersję?

Póki co YT. Robię takie udawane 4k by odpaliły sie lepsze kodeki na kanale. Ale ja używam materiałów z 96, 97 roku. Z naprawdę przetyranych  kaset VHS.

W ogóle nad poprawą jakości mógłbym jeszcze siedzieć i z miesiąc. Jednak film musi pojawić się dziś. Wszystko na wariackich papierach. Jest EXTRIMOWO ,czy film miał być nagrany do 1.07 a jeszcze w sierpniu były dogrywki ^^ ^^ Mam nadzieje, że widzowie mi to wybaczą

Opublikowano

Spoko. Dzisiaj wleci wersja kinowa, a na real 4K HDR Remaster Director's Cut + dodatki mogę poczekać :P

Opublikowano

To się dzieje naprawdę :obama:

Schowek01.jpg

Opublikowano

Ogladam razem z kotem , pozdrawiam!

Opublikowano

Dwa zdania o genezie samego pisma, gdzie mieszka Ściera, i już zaczęli opowiadać o Stadionie Dziesięciolecia mdr.

Opublikowano

Spóźniłem się, ale już lecę oglądać!

To ja.

pemovie.thumb.jpg.600cdf4b74e20ac8beb8ff2721886e3d.jpg

Opublikowano

Dostałem zaproszenie do ogadania z patronite. Co ciekawe bylo cos o extreme party w pazdzierniku.

Opublikowano
17 minut temu, Jontek80 napisał:

Dostałem zaproszenie do ogadania z patronite. Co ciekawe bylo cos o extreme party w pazdzierniku.

Masz temat założony

Opublikowano

Dzięki za ten materiał, super, że nie skończyło się na tych pierwotnie planowanych 20 minutach :).

Opublikowano

Warga wciąż striggerowany o tyranie go na forumku xDDD 

Opublikowano

Ale ten film to sztos, Dominik - naprawdę odstawiłeś kawał dobrej roboty :obama:

A Warga trochę nie trafił, bo z tego co pamiętam to wąty były do tekstów o zmrożonym kale w żyłach i innych takich, a nie do niego personalnie

Opublikowano

Idole z dzieciństwa jako stare dziady, w sumie poza Kalim, który jest zaskakująco przystojny i w ogóle charyzmatyczny.

HIV oczywiście występuje osobno, siedząc na fotelu jak boss z biznesową mową ciała i wbija szpile.

Wiele wspominanych tu w dziale wątków się nie pojawiło, film nie jest bynajmniej wyczerpujący. Jest m.in. wytłumaczenie z uśmiechem że część gier do recenzji to były piraty, i że Ściera lekko naciągnął wyniku plebiscytu bo prawdziwy gracz interesuje się wszystkimi grami a nie tylko jedną konsolą.

Opublikowano

Rany, jaki sztos! Coś pięknego, później napisze coś więcej, bo starzy ludzie mają to do siebie, że się łatwo wzruszają i ciężko mi pisać.
Edit
Ogqozo, zamknij mordę, elo.

Opublikowano

Mazzi brzmi jak papież w ostatnim fragmencie z nim : ) No i wiadomo że jeszcze z godzinę by się pooglądało.

Opublikowano
13 minut temu, ogqozo napisał:

Wiele wspominanych tu w dziale wątków się nie pojawiło,

Np jakich? Może to będzie w wersji rezyserkisej?

Opublikowano

Ten film to coś pięknego, aż się łezka zakręciła w oku parę razy. Dzięki wielkie[emoji3]

Wysłane z mojego HD1900 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Oglądam i ryczę jak bóbr. Raz, że to moi idole z dzieciństwa, a większość poznałem osobiście. Dwa, że to moje miasto w którym się urodziłem i wychowałem, a którego już lata nie widziałem. Trzy, że wszystkie te miejsca znam, bo w nich byłem, łącznie z redakcją (kupiłem ps3 slim w sklepie pe :D ). Razem z "Thank you for playing" najlepszy growy materiał jaki widziałem. Wracam do oglądania, dziękuję za to