K.Adamus 684 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Dominik... Coś pięknego... Gratuluję. Kawał swietnej roboty Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 3 września 2022 Autor Opublikowano 3 września 2022 9 minut temu, Homelander napisał: Oglądam i ryczę jak bóbr. Raz, że to moi idole z dzieciństwa, a większość poznałem osobiście. Dwa, że to moje miasto w którym się urodziłem i wychowałem, a którego już lata nie widziałem. Trzy, że wszystkie te miejsca znam, bo w nich byłem, łącznie z redakcją (kupiłem ps3 slim w sklepie pe ). Razem z "Thank you for playing" najlepszy growy materiał jaki widziałem. Wracam do oglądania, dziękuję za to Proszę 4 minuty temu, K.Adamus napisał: Dominik... Coś pięknego... Gratuluję. Kawał swietnej roboty Dziękuję Stworzenie tego filmu było Extrimowe 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 No oglądałem z uśmiechem na twarzy cały czas i jedyna szkoda, że film nie trwał drugie tyle, bo po prostu oglądało się to zajebiście. Szkoda właśnie, że temat piratów tak szybko został porzucony, bo w zasadzie tylko wzmianka, że były i tyle. No i o forumku mogłoby być więcej 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 53 minuty temu, dee napisał: Warga wciąż striggerowany o tyranie go na forumku xDDD Swojego czasu go tu ostro jechałem, to zaczął sie podpisywać jako anonim w pismie xd Cytuj
Bzduras 12 580 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Właśnie twierdzi, że to ktoś inny. Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 3 września 2022 Autor Opublikowano 3 września 2022 7 minut temu, Bzduras napisał: Właśnie twierdzi, że to ktoś inny. On został usunięty z pisania i potem był anonim. Cytuj
Kmiot 13 675 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Napiszę, że rewelacja. W sumie tak to sobie wyobrażałem, jest gęsto, bez dłużyzn i po prostu ciekawie, przynajmniej z perspektywy regularnego czytelnika od praktycznie początków. Parę razy prychnąłem, parę redaktorów zyskało w moich oczach, paru niestety straciło (głównie z faktu, że się po prostu nie pojawili w ramach wspólnych nagrywek). Roger odwieczny szacunek, ale czy gościu robiący za małolata TAKIE czasopisma przy pomocy kleju i wycinków może być złym RedNaczem? Dominik możesz odetchnąć. Wyszło cudownie. W wolnej chwili obejrzę jeszcze raz i zmotywuję się do szerszych ważeń. Póki co dziękuję. 3 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Roger świetnie wyjaśnił czemu nie ma nowych nowych młodych osób, a wycinki super. HIV nagrywający osobno dziwnie wypadł. Może miał jakiś gruby powód, ale i tak wielka szkoda. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Monika tez w sumie osobno nagrywała. Muszę obejrzeć film jeszcze raz na spokojnie w ciszy i samotności. Cytuj
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 3 września 2022 Autor Opublikowano 3 września 2022 Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i pomoc w trailerach i opiniach. Czerpałem garściami z tego, co tu piszecie! Cytuj
don LOV 77 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Co tu się wyrabia?! Wchodzę, gorący temat, 1:37:04?! O maj gad. Przecież tu trzeba zrobić coś porządnego do jedzenia, nalać whisky, puścić na TV, przykryć się kołderką. Nie jestem jeszcze gotów, muszę rozchodzić. I jak obejrzę, to już będzie obejrzane i już mnie to smuci. Mam podnietę jak przy inicjacji (najlepsze 15 sekund w życiu). Co za emocje! 2 Cytuj
Alex van Cube 462 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 monika pokaż cycki 1 Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 zacieram rączki, jutro będzie seans Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Seans zakończony. Nawet nie wiem kiedy minęło to półtorej godziny. Świetna robota Dominik. Nawet trudno sobie wyobrazić ile żmudnej roboty musiało wymagać montowanie tego wszystkiego. Fajnie, że te fragmenty nagrywane z roznymi ludzmi w roznych lokacjach są zmiksowane, a nie jeden po drugim jako oddzielne bloki - dzięki temu jest dynamicznie i naprawdę film mija w mgnieniu oka - chciałoby się więcej. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Zagadka historyczna z cyklu "Kto to powiedział" Cytat: "nieważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy" Józef Stalin czy Ściera? Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Kupowałem jak byłem wzrostem trochę wyżej od okienka w kiosku.Oglądałem z rodzina. Poczułem się staro Obejrze ponownie w samotności i ciszy jak już przedmówcy napisali. Piękne Cytuj
oFi 2 469 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Kurcze chciałbym gdzieś odkopać ten temat z forumku, gdzie Warge zyechali, że aż się tym w redakcji przejeli Dzięki za materiał! Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Co do piratów w PE to chyba każdy to wiedział. Ja w każdym razie widziałem to na własne oczy, kiedyś lata temu na jakiejś growej domówce już nie pamiętam u kogo, ale grało się głównie w Soul Calibura 2 Któryś z redaktorów (już nie pamiętam który) ogrywał Final Fantasy X-2 w wersji japońskiej żeby zrobić tekst. Wersja piracka, oczywiście. Zresztą nie tylko PE recenzowało na piratach. W "Thank you for playing" i redaktorzy SS i Gamblera i Reseta też wprost to powiedzieli. Ani nie ma sensu tego ukrywać, ani za bardzo się rozgadywać. Nie ma o czym Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Czekam na sequel. Pro robota. Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 18 minut temu, oFi napisał: Kurcze chciałbym gdzieś odkopać ten temat z forumku, gdzie Warge zyechali, że aż się tym w redakcji przejeli Dzięki za materiał! https://www.psxextreme.info/topic/110695-czy-człowiek-warga-musi-pisać/#comments 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 57 minut temu, grzybiarz napisał: Monika tez w sumie osobno nagrywała. Ale była na sporej ilości materiałów z zamierzchłych czasów, a HIV to tak mało chyba. Cytuj
dee 8 808 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Monika w ogóle bardzo na plus, sympatyczna dziewczyna bez much w nosie. 4 1 Cytuj
iluck85 2 922 Opublikowano 3 września 2022 Opublikowano 3 września 2022 Faktycznie Hiva mało i tak mocno na uboczu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi