BRY@N 1 401 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Ale to było dobre odpaliłem na chwilę obejrzałem całe. Naprawdę fajnie zmontowane i faktycznie człowiek chciał by więcej Cytuj Odnośnik do komentarza
Dumian 5 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Wyszło mega spoko, nie wiem kiedy zleciał cały seans. Pięknie spina się z zawartością #300 i #0. Good job! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Godzinę temu, iluck85 napisał: Faktycznie Hiva mało i tak mocno na uboczu. Dowiedziałem się że siedzi w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 11 godzin temu, LeifErikson napisał: Seans zakończony. Nawet nie wiem kiedy minęło to półtorej godziny. Świetna robota Dominik. Nawet trudno sobie wyobrazić ile żmudnej roboty musiało wymagać montowanie tego wszystkiego. Fajnie, że te fragmenty nagrywane z roznymi ludzmi w roznych lokacjach są zmiksowane, a nie jeden po drugim jako oddzielne bloki - dzięki temu jest dynamicznie i naprawdę film mija w mgnieniu oka - chciałoby się więcej. 11 godzin temu, Nemesis napisał: Czekam na sequel. Pro robota. Dzięki raz jeszcze wszystkim! Spotkamy się może na Extreme Party to więcej opowiem Wam o tym jak powstawał film Stawiałem na dynamiczność oraz to by nie nasrać jakiś gampleyów. Miało być ciekawie. Siegałem po źródła z 1996 roku. A nawet prywatne materiały czytelników, których nawet zgredzi nie widzieli Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Świetny film, dobra robota! Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 (edytowane) Jak się doczepić na sile czegoś, to klasyczny problem z dźwiękiem- raz głośno, raz cicho. Chyba brakło mikrofonu pod broda, bo zależy od zgreda. Nie wszyscy maja donośny głos. I jak dobrze pamietam, reklama PS3 podpisana „reklama ps2” Tyle Bedzie Vol 2? Chętnie bym zobaczył zgredow z konkurencji i rozwiniecie wątku konkurencji która mimo wszystko była wazna i zawsze będzie wazna. Edit: Zdjecie dodam, ale wcześniej było Ps2, możliwe ze podpis się przesunął na lini czasowej dlatego wyskakuje belka z ps2 jak na ekranie jest ps3. Edytowane 4 Września 2022 przez iluck85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 11 minut temu, iluck85 napisał: Jak się doczepić na sile czegoś, to klasyczny problem z dźwiękiem- raz głośno, raz cicho. Chyba brakło mikrofonu pod broda, bo zależy od zgreda. Nie wszyscy maja donośny głos. I jak dobrze pamietam, reklama PS3 podpisana „reklama ps2” Tyle Bedzie Vol 2? Chętnie bym zobaczył zgredow z konkurencji i rozwiniecie wątku konkurencji która mimo wszystko była wazna i zawsze będzie wazna. Edit: Zdjecie dodam, ale wcześniej było Ps2, możliwe ze podpis się przesunął na lini czasowej dlatego wyskakuje belka z ps2 jak na ekranie jest ps3. No z tą reklamą to cholera nie wiem jak to przegapiłem ... ale serio, przy tak długim filmie ogarnietym samemu to i tak mało Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 To jest szczegół. A z dźwiękiem nasze całe kino ma problem. Dialogi są ciche, a reszta łącznie z muzyka głośniej i trzeba poprawiać głośność. W TV np reklamy są zawsze głośniej od filmów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 To są detale, całość jest przekoazcka. Czekam na director's cut Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 102 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Kilka jakichś drobnych niedoróbek jest, typu literówki, czasem dziwnie ucieta scenka w montażu itp, ale to absolutnie nie ma znaczenia w kontekście samodzielnej pracy tego kalibru. Nie wiem jak Ci się Zgredziole odwdzięcza za to, ale dożywotnia prenumerata to chyba minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 902 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Świetnie się oglądało, kawał pięknej historii! Jedyny minus? Roger, nie rób wiochy z tym "przejęłem" i "wzięłem" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Teraz, Pix napisał: Świetnie się oglądało, kawał pięknej historii! Jedyny minus? Roger, nie rób wiochy z tym "przejęłem" i "wzięłem" Parsknąłem śmiechem. Albo parsknelem Anyway. Ja bym widział druga wersje, ale to każdy zgred siada przy tym stoliku i opowiada Jak się dostał, co robił, top gier w przeciągu 25 lat, co aktualnie robi. Wiem, wszyscy to wiedza. Ale to moja wizja kolejnego materiału. Nie ukrywajmy, ale 25 lat to szmat czasu na sporo ciekawego contentu w formie filmu i można poszalec. Ale mam jedno pytanie do:@Domino BoChcieć Ustosunkuj się do wypowiedzi z lutego gdzie w planie miałeś 20 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 875 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Taki plan był wcześniej, jednak ta wersja dłuższa znacznie bardziej mi się podoba. Co do montażu to właśnie wyłapałem tą reklamę z PS2 i była jeszcze pomyłka z tabelkami gdzie pisało "tebelki"? Także jak na tak długi materiał i samodzielną pracę to prawie nic ale można poprawić przed fizycznym wydaniem które chętnie kupię Problemów z dźwiękiem nie dostrzegłem. Co do samego materiału, świetny! Nawet nie wiem kiedy zleciało te półtorej godziny. Cieszy ,że w filmie wystąpił też nowy narybek. Widać ile pasji do hobby i magazynu mają redaktorzy. Sam fakt ,że nie da się z tego żyć tylko traktują to jako hobby wiele dla mnie jako czytelnika znaczy. Dzięki! No i oczywiście dzięki za ten film jak już wspominałem chętnie oddźwięczę się kupnem fizycznego wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 7 minut temu, Ukukuki napisał: jak już wspominałem chętnie oddźwięczę się kupnem fizycznego wydania. Ja tak samo. Poprawiona wersje wrzucic na dvd/br i wydac ja dawniej Thank you for playing. I pewnie nie zabraknie miejsca na materialy dodatkowe/niezamieszczone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Domino BoChcieć 492 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 4 minuty temu, iluck85 napisał: Ale mam jedno pytanie do:@Domino BoChcieć Ustosunkuj się do wypowiedzi z lutego gdzie w planie miałeś 20 minut. Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy. Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie. Potem gdy zgredzi zaczęli pisać o spotkaniu w Katowicach a było tam ich 15tu, to stało się oczywiste, że będzie z około godzina. Potem parę osób dograło się, pojechałem do drukarni, do Karwi i do Gdańska. Pojawili się goście specjalni i tak ten czas był coraz większy. Prawda jest taka, że nikt mi nie ufał, że nie jestem jakimś randomem co "robi filmiki" na Yt. Tylko gościem, który z montażu żyje. Musiałem udowodnić, że umiem składać filmy. Nawet moje portfolio, gdzie mam ponad 500 filmów na różnych platformach i do większej grupy odbiorców (np ONZ) nie było dowodem. W pierwszych kwadransach spotkania w Katowicach nawet nie zwracano na mnie uwagi hehehe. Także był to ogromny kredyt zaufania ze strony zgredów, że dają zrobić to komuś obcemu, kto twierdzi, że czyta szmatławca i robi filmiki. A finalnie myślę, że wszyło bardzo dobrze. Ok są 4 literówki, jest nierówny dźwięk nagrany z kilkunastu kamer i telefonów, ale szczerze? Robiłem to sam i robiłem to Extrimowo, czyli otrzymując niektóre materiały dosłownie o 22 w piątek. Roger i Łapa pomogli mi z korektą by w ogóle byśmy nie zdążyli. Łukasz Rabiejewski, który po nocach robił grafiki buziek. Doceniam ich wszystkich! Zrobiłem to jako fan, by oddać hołd. Dla mnie tylko to się liczy! 18 11 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 2 minuty temu, Domino BoChcieć napisał: Zrobiłem to jako fan, by oddać hołd. W pismie tez sa literowki wiec wszystko zgodnie z tradycja, nie ma sie co przejmowac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Kawał historii, fajnie jest powspominać a byłem od 3 numeru szmatławca Cytuj Odnośnik do komentarza
Domino BoChcieć 492 Opublikowano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 4 minuty temu, Mejm napisał: W pismie tez sa literowki wiec wszystko zgodnie z tradycja, nie ma sie co przejmowac. Popraw mnie, ale przecież to jest prawidłowo Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Mejmowi chodziło ze jest prawidłowo, bo w piśmie są literówki i na filmie, wiec hołd oddany. Taki tam żarcik Cytuj Odnośnik do komentarza
BRY@N 1 401 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Wchodzę na ppe jest News o filmie, pierwszy komentarz jaki widzę Cytat Szmatławiec? Dla wielu osób było to pierwsze i w sumie jedyne czasopismo o konsolach w tamtych czasach a o pepełe nikt nawet nie marzył może i jest to wypowiedziane ironicznie ale jednak nie przystaje troche takie szmaciarskich zagranie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Hiv u siebie wrzucił 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 289 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Solówa Kali vs Mutti Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Hiv to chyba wujek kanabisa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Jeszcze nie oglądałem, ale sam fakt, że zalogowałem się po raz pierwszy na forumka od 2016 już coś znaczy Szmatławca już nie kupuję od długiego czasu, ale PE#0 musiało wjechać ze względu na szacunek do instytucji Zg(Red.)ów Może nawet i na Party się wybiorę, chociaż szkoda, że nie w stolicy, czyli Katowicach. Można by wyścig na krzesłach biurowych po Sokolskiej ogarnąć XD FYI, o filmie dowiedziałem się z wykopu. PS. Pozdro dla starej gwardii FPE. Kiedy nowa edycja Death Game? Pod warunkiem, że obso wróci, żeby opisać kandydatów Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 013 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 @Domino BoChcieć Raz jeszcze napiszę - super, że to ogarnąłeś pro bono, że Ci się chciało, że wyszło jak wyszło. Mało komu by się chciało dźwignąć dupę, żeby to ogarnąć. Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi