Opublikowano 28 czerwca 20222 l Za moich czasów byli młodzi i dynamiczni a tu jakieś stare dziady więc ciężko rozpoznać
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Przez chwile myslalem, ze osoba w koszylce PS to Micz. No ale troche za mlody. A tak to wiadomo kto jest kto jak sie czyta magazyn.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l 32 minuty temu, Square napisał: Jak rozumiem skończy się na długim filmie, a nie 20 minutach jak pierwotnie planowałeś? No w 20 minutowym filmie to każdy zgred miałby po 20 sekund.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l 6 godzin temu, Shen napisał: No widac kto czyta, niektorzy nawet zgredów nie poznaja Mialem wszystkie numery do 130. Przepraszam ze nie znam wszystkich i nie zbieram juz PE.
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Pewnie jest milion razy bardziej profesjonalne, bez pierdzacych oszolomow i komiksow kleja z kubusiem ruchatkiem No ale jakos po odejsciu sciery cos uleciało. Oczyiwsicie to moja subiektywna opinia. Ale 300 nr oczywiscie kupie. Nawet dwa egzemplarze jak bedzie trzeba
Opublikowano 28 czerwca 20222 l Czytam te stare numery i juz doszedlem do tego kto to jest. A Ty wiesz co to za zgred? Ciekawe czy to prawdziwe włosy. Edytowane 28 czerwca 20222 l przez Jontek80
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 11 godzin temu, Jontek80 napisał: Czytam te stare numery i juz doszedlem do tego kto to jest. A Ty wiesz co to za zgred? Ciekawe czy to prawdziwe włosy. Pewnie ze wiem, Jezus Chrystus
Opublikowano 29 czerwca 20222 l Właśnie miałem się pytać czy to zbuntowany brat HIVa który zamiast pisania o grach wstąpił do grunge'owo-folkowo-katolickiej kapeli ale zdążyłeś wyprowadzić mnie z błędu XD
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 3 minuty temu, K.Adamus napisał: wstąpił do grunge'owo-folkowo-katolickiej kapeli Faktycznie jest w tym taki trochę Kelly Family vibe
Opublikowano 29 czerwca 20222 l 1 godzinę temu, kanabis napisał: Pewnie ze wiem, Jezus Chrystus Raczej Chytrus
Opublikowano 29 czerwca 20222 l W dniu 28.06.2022 o 12:31, Pupcio napisał: Za moich czasów byli młodzi i dynamiczni a tu jakieś stare dziady więc ciężko rozpoznać Wypraszam sobie
Opublikowano 30 czerwca 20222 l Autor Są dynamiczny. Tyle było obaw w stylu "ale ja to przed kamerą nic nie powiem", a potem wracałam do domu i mam do przesłuchania kilka godzin materiału
Opublikowano 30 czerwca 20222 l 8 godzin temu, Domino BoChcieć napisał: Są dynamiczny. Tyle było obaw w stylu "ale ja to przed kamerą nic nie powiem", a potem wracałam do domu i mam do przesłuchania kilka godzin materiału Pamiętaj aby mnie wyciąć Edytowane 30 czerwca 20222 l przez Konsolite
Opublikowano 12 lipca 20222 l Autor Czy jest cień szansy, że ktoś z Was mieszka blisko Karwi? Lub zna kogoś z tamtych okolic? Na potrzebuję filmu potrzebuję dosłownie kilkanaście sekund nagrania, w poziomie znaku wjazdowego do miasta, tę zieloną tablicę. Może być telefonem (byle nie stacjonarym). Ja mam bardzo daleko by jechać zrobić to 1 ujęcie ^^. Może ktoś akurat się znajdzie
Opublikowano 12 lipca 20222 l moze na ppe napisz w blogu, tam jest full ludzi, tutaj raptem 20 aktywnych osób