Opublikowano 12 lipca 20222 l Autor 15 minut temu, grzybiarz napisał: moze na ppe napisz w blogu, tam jest full ludzi, tutaj raptem 20 aktywnych osób Dobra rada! Dzieki!
Opublikowano 27 lipca 20222 l Czy konkurencja to przejście 100m bez laski? O jenysiu ale stare zgredy
Opublikowano 27 lipca 20222 l Kali spoko, ale do dzisiaj boli zadra w serduszku, jak na Fun Dayu w Wilkasach zaprosiłem go na wutkę i inne używki, a on powiedział, że idzie po kurtkę i nie wrócił Chociaż ból łagodził fakt, że każdemu kto go spotkał tak mówił, tak przynajmniej słyszałem od innych ekip
Opublikowano 27 lipca 20222 l 14 minut temu, Bzduras napisał: Kali spoko, ale do dzisiaj boli zadra w serduszku, jak na Fun Dayu w Wilkasach zaprosiłem go na wutkę i inne używki, a on powiedział, że idzie po kurtkę i nie wrócił Chociaż ból łagodził fakt, że każdemu kto go spotkał tak mówił, tak przynajmniej słyszałem od innych ekip I skończył w jeziorze. Godzinę go szukaliśmy.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Kali zamienia się w Ścierę, wayland yutani się chwali, ale kim jest ten po prawej? XD
Opublikowano 27 lipca 20222 l Godzinę temu, Plugawy napisał: Kali zamienia się w Ścierę, wayland yutani się chwali, ale kim jest ten po prawej? XD To jest Mutti?
Opublikowano 27 lipca 20222 l 2 godziny temu, mersi napisał: @Dave Czezky Tak kurwa, kazdy lysy z broda to Dave Czezky.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Właśnie bo potem np takiego Kaliego ciężko poznać jak w oceniaczce fota robiona -20 lat temu.
Opublikowano 28 lipca 20222 l 19 godzin temu, Domino BoChcieć napisał: Kto wygra? Kali nieźle się zmienił, od gościa z techno imprez/parad równości do typowego wujka Zdziśka Mutti jest niskiego wzrostu, więc gdyby przytył/nabrał masy i zapuścił dłuższą brodę to mógłby za krasnoluda w Wiedźminie (film/serial) robić
Opublikowano 28 lipca 20222 l Kali ten tatuaż zrobił sobie jakoś po Tekkenie 3, prawdziwy fan szmatławca by wiedział
Opublikowano 28 lipca 20222 l Wiem, a cytat który wkleiłem to pochodzi z listu jakiegoś gościa (moja chora głowa pamięta kilka randomowych listów do PE)
Opublikowano 28 lipca 20222 l Czy Kali ma na zdjeciu napiety biceps? Ogolnie to jakos mi sie przypomnial ten film jak patrze na aktualnych zgredow (Procz Hiva, ten jest piekny)
Opublikowano 28 lipca 20222 l No Kali bajseps jak u czternastolatka. Zaniedbały się zgredy na starość. Buczer i Hiv się chyba tylko godnie starzeją.