Skocz do zawartości

PSX Extreme - THE MOVIE - Zbieramy materiały

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, grzybiarz napisał:

moze na ppe napisz w blogu, tam jest full ludzi, tutaj raptem 20 aktywnych osób

Dobra rada! Dzieki!

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 715
  • Wyświetleń 104,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Wtedy zamysł był zupełnie inny oraz poziom zaangażowania zgredów był absolutnie niewiadomy.  Gdy w lutym siadaliśmy w redakcji na rozmowę to były ciężkie wątpliwości czy w ogóle będzie zainteresowanie

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Nowy trailer - pomożecie go rozpowszechnić po forumi gdzie się da ?    

• Domino BoChcieć
    Domino BoChcieć

Dzieki za dobre słowa ☺. Prawda jest taka że nikomu się nie chciało tego robić i te 25 lat były by tylko wpisem w 300 wydaniu.  Tak, jestem fanem szmatławca. Do tego stopnia, że będę ponad miesią

Opublikowano

Czy konkurencja to przejście 100m bez laski? O jenysiu ale stare zgredy :frog:

Opublikowano

Kali spoko, ale do dzisiaj boli zadra w serduszku, jak na Fun Dayu w Wilkasach zaprosiłem go na wutkę i inne używki, a on powiedział, że idzie po kurtkę i nie wrócił :( Chociaż ból łagodził fakt, że każdemu kto go spotkał tak mówił, tak przynajmniej słyszałem od innych ekip 

Opublikowano
14 minut temu, Bzduras napisał:

Kali spoko, ale do dzisiaj boli zadra w serduszku, jak na Fun Dayu w Wilkasach zaprosiłem go na wutkę i inne używki, a on powiedział, że idzie po kurtkę i nie wrócił :( Chociaż ból łagodził fakt, że każdemu kto go spotkał tak mówił, tak przynajmniej słyszałem od innych ekip 

I skończył w jeziorze. Godzinę go szukaliśmy. 

Opublikowano

To mam bardzo ważne pytanie: miał na sobie kurtkę w tym jeziorze? :nosacz3:

Opublikowano

o Roger wpadł, pewnie wrzucic zapowiedz numeru 300:)

Opublikowano

Sztuka wymaga czasu więc bez ponaglania proszę :sonkassie:

Opublikowano
Godzinę temu, Plugawy napisał:

Kali zamienia się w Ścierę, wayland yutani się chwali, ale kim jest ten po prawej? XD

To jest Mutti? 

Opublikowano
2 godziny temu, mersi napisał:

Tak kurwa, kazdy lysy z broda to Dave Czezky.

Opublikowano

Kiedy aktualizacja ryjcow w oceniaczce?

Opublikowano

Właśnie bo potem np takiego Kaliego ciężko poznać jak w oceniaczce fota robiona -20 lat temu. 

Opublikowano
19 godzin temu, Domino BoChcieć napisał:

295363701_733874097906157_884107238178838319_n.thumb.jpg.d430e0ee90cff49d7f6fc25420fec0f2.jpgKto wygra?

Kali nieźle się zmienił, od gościa z techno imprez/parad równości do typowego wujka Zdziśka :D Mutti jest niskiego wzrostu, więc gdyby przytył/nabrał masy i zapuścił dłuższą brodę to mógłby za krasnoluda w Wiedźminie (film/serial) robić :D

Opublikowano
Cytat

Czy tatuaż Kaliego jest prawdziwy? Na zdjęciu było widać mazak.

Opublikowano

Kali ten tatuaż zrobił sobie jakoś po Tekkenie 3, prawdziwy fan szmatławca by wiedział :sonkassie:

Opublikowano

Wiem, a cytat który wkleiłem to pochodzi z listu jakiegoś gościa (moja chora głowa pamięta kilka randomowych listów do PE)

Opublikowano

Czy Kali ma na zdjeciu napiety biceps?

Ogolnie to jakos mi sie przypomnial ten film jak patrze na aktualnych zgredow (Procz Hiva, ten jest piekny)

03cf12dd57789f2b8fd2155c9d78.1000.jpg

Opublikowano

No Kali bajseps jak u czternastolatka. Zaniedbały się zgredy na starość. Buczer i Hiv się chyba tylko godnie starzeją.