Opublikowano 3 września 20222 l Autor 9 minut temu, Homelander napisał: Oglądam i ryczę jak bóbr. Raz, że to moi idole z dzieciństwa, a większość poznałem osobiście. Dwa, że to moje miasto w którym się urodziłem i wychowałem, a którego już lata nie widziałem. Trzy, że wszystkie te miejsca znam, bo w nich byłem, łącznie z redakcją (kupiłem ps3 slim w sklepie pe ). Razem z "Thank you for playing" najlepszy growy materiał jaki widziałem. Wracam do oglądania, dziękuję za to Proszę 4 minuty temu, K.Adamus napisał: Dominik... Coś pięknego... Gratuluję. Kawał swietnej roboty Dziękuję Stworzenie tego filmu było Extrimowe
Opublikowano 3 września 20222 l No oglądałem z uśmiechem na twarzy cały czas i jedyna szkoda, że film nie trwał drugie tyle, bo po prostu oglądało się to zajebiście. Szkoda właśnie, że temat piratów tak szybko został porzucony, bo w zasadzie tylko wzmianka, że były i tyle. No i o forumku mogłoby być więcej
Opublikowano 3 września 20222 l 53 minuty temu, dee napisał: Warga wciąż striggerowany o tyranie go na forumku xDDD Swojego czasu go tu ostro jechałem, to zaczął sie podpisywać jako anonim w pismie xd
Opublikowano 3 września 20222 l Autor 7 minut temu, Bzduras napisał: Właśnie twierdzi, że to ktoś inny. On został usunięty z pisania i potem był anonim.
Opublikowano 3 września 20222 l Napiszę, że rewelacja. W sumie tak to sobie wyobrażałem, jest gęsto, bez dłużyzn i po prostu ciekawie, przynajmniej z perspektywy regularnego czytelnika od praktycznie początków. Parę razy prychnąłem, parę redaktorów zyskało w moich oczach, paru niestety straciło (głównie z faktu, że się po prostu nie pojawili w ramach wspólnych nagrywek). Roger odwieczny szacunek, ale czy gościu robiący za małolata TAKIE czasopisma przy pomocy kleju i wycinków może być złym RedNaczem? Dominik możesz odetchnąć. Wyszło cudownie. W wolnej chwili obejrzę jeszcze raz i zmotywuję się do szerszych ważeń. Póki co dziękuję.
Opublikowano 3 września 20222 l Roger świetnie wyjaśnił czemu nie ma nowych nowych młodych osób, a wycinki super. HIV nagrywający osobno dziwnie wypadł. Może miał jakiś gruby powód, ale i tak wielka szkoda.
Opublikowano 3 września 20222 l Monika tez w sumie osobno nagrywała. Muszę obejrzeć film jeszcze raz na spokojnie w ciszy i samotności.
Opublikowano 3 września 20222 l Autor Dziękuje Wam wszystkim za wsparcie i pomoc w trailerach i opiniach. Czerpałem garściami z tego, co tu piszecie!
Opublikowano 3 września 20222 l Co tu się wyrabia?! Wchodzę, gorący temat, 1:37:04?! O maj gad. Przecież tu trzeba zrobić coś porządnego do jedzenia, nalać whisky, puścić na TV, przykryć się kołderką. Nie jestem jeszcze gotów, muszę rozchodzić. I jak obejrzę, to już będzie obejrzane i już mnie to smuci. Mam podnietę jak przy inicjacji (najlepsze 15 sekund w życiu). Co za emocje!
Opublikowano 3 września 20222 l Seans zakończony. Nawet nie wiem kiedy minęło to półtorej godziny. Świetna robota Dominik. Nawet trudno sobie wyobrazić ile żmudnej roboty musiało wymagać montowanie tego wszystkiego. Fajnie, że te fragmenty nagrywane z roznymi ludzmi w roznych lokacjach są zmiksowane, a nie jeden po drugim jako oddzielne bloki - dzięki temu jest dynamicznie i naprawdę film mija w mgnieniu oka - chciałoby się więcej.
Opublikowano 3 września 20222 l Zagadka historyczna z cyklu "Kto to powiedział" Cytat: "nieważne kto głosuje, ważne kto liczy głosy" Józef Stalin czy Ściera?
Opublikowano 3 września 20222 l Kupowałem jak byłem wzrostem trochę wyżej od okienka w kiosku.Oglądałem z rodzina. Poczułem się staro Obejrze ponownie w samotności i ciszy jak już przedmówcy napisali. Piękne
Opublikowano 3 września 20222 l Kurcze chciałbym gdzieś odkopać ten temat z forumku, gdzie Warge zyechali, że aż się tym w redakcji przejeli Dzięki za materiał!
Opublikowano 3 września 20222 l Co do piratów w PE to chyba każdy to wiedział. Ja w każdym razie widziałem to na własne oczy, kiedyś lata temu na jakiejś growej domówce już nie pamiętam u kogo, ale grało się głównie w Soul Calibura 2 Któryś z redaktorów (już nie pamiętam który) ogrywał Final Fantasy X-2 w wersji japońskiej żeby zrobić tekst. Wersja piracka, oczywiście. Zresztą nie tylko PE recenzowało na piratach. W "Thank you for playing" i redaktorzy SS i Gamblera i Reseta też wprost to powiedzieli. Ani nie ma sensu tego ukrywać, ani za bardzo się rozgadywać. Nie ma o czym
Opublikowano 3 września 20222 l 18 minut temu, oFi napisał: Kurcze chciałbym gdzieś odkopać ten temat z forumku, gdzie Warge zyechali, że aż się tym w redakcji przejeli Dzięki za materiał! https://www.psxextreme.info/topic/110695-czy-człowiek-warga-musi-pisać/#comments
Opublikowano 3 września 20222 l 57 minut temu, grzybiarz napisał: Monika tez w sumie osobno nagrywała. Ale była na sporej ilości materiałów z zamierzchłych czasów, a HIV to tak mało chyba.
Opublikowano 3 września 20222 l Monika w ogóle bardzo na plus, sympatyczna dziewczyna bez much w nosie.