Opublikowano 4 maja 20222 l 1 minutę temu, Domino BoChcieć napisał: sorki za zamieszanie, przeciąganie nie chciało zaskoczyć faktycznie może to tylko seniorzy membersi mogą. https://pl.imgbb.com - kiedyś wklejało się kody [img] teraz bez tego wklejasz gotowy obrazek a silnik forum sam zrobi miniaturę.
Opublikowano 4 maja 20222 l 47 minut temu, Shen napisał: Hmm, nie widzę już tego posta na FB Szmatławca. Usunięty?
Opublikowano 4 maja 20222 l Autor 41 minut temu, LeifErikson napisał: Hmm, nie widzę już tego posta na FB Szmatławca. Usunięty? Pojawi się nowa wersja powiedzmy, że ktoś zbyt ambitnie opublikował lekki spoilerrek, którego nie chciałem na razie wypuszczać
Opublikowano 6 maja 20222 l Autor UWAGA! Misja dla fanów! Potrzebuje zdjęcie, skan, cokolwiek z tekstem z numeru chyba 31 lub 32 (ewentualnie 33 lub 34 ). Konkretnie interesuje mnie artykuł o tym, jak PS2 dociera do redakcji z Japonii. Sama fota nie będzie wykorzystana. Zależy mi tylko na treści samego artykułu Proszę na maila studio@filmsens.pl
Opublikowano 6 maja 20222 l Proszę bardzo? Spoiler Wysyłam na maila odpowiednie foty Edytowane 6 maja 20222 l przez łom
Opublikowano 6 maja 20222 l Autor 6 minut temu, łom napisał: Proszę bardzo? Pokaż ukrytą zawartość Wysyłam na maila odpowiednie foty tez się przyda! JEsteście mega! Juz wszystko mam! Edytowane 6 maja 20222 l przez Domino BoChcieć update
Opublikowano 6 maja 20222 l kurde, właśnie pomyślałem że chyba mi brakuje wesołej kamery, chociaż z drugiej strony te 20 lat temu zgredów traktowałem niemal jako Bogów, więc cały miesiąc się czekało by zobaczyć te wykrzywione mordy. PS @Domino BoChcieć skany znajdziesz na.. chomiku... który to był dokładnie numer, nie pamiętam
Opublikowano 9 maja 20222 l Autor W dniu 6.05.2022 o 18:22, grzybiarz napisał: kurde, właśnie pomyślałem że chyba mi brakuje wesołej kamery, chociaż z drugiej strony te 20 lat temu zgredów traktowałem niemal jako Bogów, więc cały miesiąc się czekało by zobaczyć te wykrzywione mordy. PS @Domino BoChcieć skany znajdziesz na.. chomiku... który to był dokładnie numer, nie pamiętam Już wszystko jest Zaczynam montować powoli
Opublikowano 9 maja 20222 l Autor 1 godzinę temu, knotek napisał: To jak długi finalnie będzie ten film? Powiem Ci, że sam nie wiem, ale po spotkaniu ze zgredami nie będę się ograniczał! Tej historii nie da się opowiedzieć w kilka minut Zrobię tak by było fajnie, bez gadającej non stop głowy. Dynamicznie, ale nie pokaz slajdów!
Opublikowano 10 maja 20222 l Wszystko fajnie ale ja się już napaliłem na wersję director's cut, co wspominał Roger. Dawajcie często aktualizację o tej sprawie.
Opublikowano 11 maja 20222 l Autor 22 godziny temu, mitra napisał: Wszystko fajnie ale ja się już napaliłem na wersję director's cut, co wspominał Roger. Dawajcie często aktualizację o tej sprawie. Postaram się na dniach wypuścić trailler
Opublikowano 14 maja 20222 l Czekam na pełna wersję. Mam nadzieje, ze będzie do kupienia wersja pełna rozszerzona. Oczywiście cyfrowo.
Opublikowano 20 maja 20222 l Autor Premiera trailleru o 19.00 na kanale YouTube - Bo Chcieć To móc - zachęcam do obejrzenia Edytowane 20 maja 20222 l przez Domino BoChcieć
Opublikowano 20 maja 20222 l wow nawet żona Ściery będzie. PS trochę za głośno te dźwięki "trailerowe"
Opublikowano 20 maja 20222 l Hype rośnie. 20 minut za krótkie na to wszystko. Dajcie całość za piniędze.
Opublikowano 21 maja 20222 l Autor 14 godzin temu, łom napisał: Czy końcówka trailera zapowiada powrót Stara? Być może 5 minut temu, Kogut napisał: Kiedy będzie można obejrzeć całość? Zapłacę. Cały film będzie dostępny na moim kanale . Wersja rozbudowana będzie dostępna dla patronów 1 godzinę temu, grzybiarz napisał: A ktoś napisał, gdzie pierdzacy oszołom? Będzie? Godzinę temu, Alastor84 napisał: No właśnie Brakuje wielkiego guru na filmikach/fotkach Zachowam się jak dobry diler i będę stopniowo zdradzał kto będzie, a kto nie. Czekajcie a będzie Wam dane Godzinę temu, Grzes58 napisał: W dniu premiery rzucę się jak szczerbaty na suchary Postaram się byś potrzebował prowiant by obejrzeć wszystko na raz