Bzduras 12 325 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 6 minut temu, 20inchDT napisał: rex ma chyba najgorszy design jaki widzialem w grach Morag i Brighid równoważą Pierwsze wejście na scenę tych panien na zawsze w serduszku zostanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Fiora i Melly i tak najlepsze waifu Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 kurcze Ci bohaterowie z 3 jacyś tacy nijacy z wyglądu Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banan91PL 34 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Od 2jki się odbiłem po 45h i nie dokończyłem tutaj podejmę wyzwanie ponownie tym bardziej ze nie trzeba znać poprzednich odsłon ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Trzeba, jeszcze jak, wszystkie są powiązane Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 h..how are you inside me? jest potencjał na mema. obejrzałem kilkanascie razy trailer. Moze jeszcze raz przenosimy premiere i teraz na maj, co ninny? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Nowe Soulsy, Chrono Cross i nowe Xeno w jednym roku, fani mówienia "te gry są bardzo powiązane!" mają swój czas. I jeszcze Eyuden Cośtam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Suikoden > chrono. Wtedy, teraz, zawsze. Ze wszystkich wydawcow/developerow, którzy się stoczyli/zamkneli, najbardziej szkoda mi konami. Nawet bardziej niż Segi, rare czy namco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Kolejna gra z... oddanym fandomem, ale w sumie no szkoda że nie wydają na Switchu jakiegoś prostego portu pierwszych części, by się pograło z opcją przyspieszenia 2X. Niestety tylko Square-Enix tak rozpieszcza graczy...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 028 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 1 hour ago, Dave Czezky said: Suikoden > chrono. Wtedy, teraz, zawsze. Ze wszystkich wydawcow/developerow, którzy się stoczyli/zamkneli, najbardziej szkoda mi konami. Nawet bardziej niż Segi, rare czy namco. Konami jest warte (mniej więcej) tyle co Ubisoft czy Square Enix. Więcej niż Capcom, czy CDP, dwa razy więcej niż Sega. Więc chyba ciężko tu mówić o stoczeniu. No chyba, że definiujesz stoczenie jako nie robienie tego co chcesz. BTW. Namco jest warte prawie trzy razy tyle co Konami, a tym samym więcej warte niż takie Ubi i Square razem wzięte Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 wyglada na to, ze 1) uzywa sie artsy obu postaci z pary 2) mozna łaczyć artsy ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2022 Interfejs na swój sposób bardzo ładnie wygląda w tej schludnej, chudnej wersji, ale też trochę ten minimalizm jednak kojarzy mi się z biedą, z masą tanich RPG-ów typu Scarlet Nexus - jeden najbardziej obecnie oklepany kolor wszystkiego (futurystyczny pomarańcz i niebieski? Co to, militarny shooter z robotami? Activision Blizzard? Każdy film akcji z 2015 roku?), generyczne ikonki (każdy art ma po prostu miecz?), w ciul latającego tekstu który w praktyce, znając życie, mówi "wciśnij przycisk", niby prosta ale rozświetlona czcionka, która może być i tak mało czytelna na małym ekranie, zwłaszcza dane postaci i niektóre wydarzenia. Nie wiem no. Interfejs w Xeno zajmuje większość ekranu, więc to sprawa ważniejsza nawet od FABUŁY. Sama gra wydaje się wyglądać bardzo pięknie. Aż podejrzane. Kurwa! Jak to wygląda! Nie widać kompromisów. Wspaniałe widoczki, całkiem ostre, żywe, dużo mniej efektów "stylowych" uprzyjemniających niską rozdziałkę/polygony jak w większości gier na Switcha (tak, wiem, nadal jest tutaj dość nisko, a więcej roboty tradycyjnie robią skyboxy niż same tekstury podłoża które jakby się wpatrywać to nadal minimum), daleki horyzont, masa postaci na ekranie. Jeśli to będzie tak naprawdę chodzić i wyglądać na Switchu z typowymi wielkimi lokacjami, to nie mam pytań. Jak patrzę na te sceny ze zwiastunu i wyobrażam sobie bieganie po całych krainach które tak wyglądają, z takimi postaciami i potworami... Najlepiej bieganie w tempie z jedynki, nie dwójki, ale nawet... Kurde... Brzmi nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Breaking News - nie będzie limitki w sklepach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Oj jaranko straszne. Zabieram się za nadrobienie Xeno1, a później NG+ w Torna -> Xeno2. Jeszcze przesuneli premierę na wcześniej, więc trzeba się sprężyć. Ale będzie grane Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 12 godzin temu, Dave Czezky napisał: Suikoden > chrono. Wtedy, teraz, zawsze. Ze wszystkich wydawcow/developerow, którzy się stoczyli/zamkneli, najbardziej szkoda mi konami. Nawet bardziej niż Segi, rare czy namco. Jezusku Suikodenik zawsze w serduszku. Nic lepszego jak Suiko2 nie wyjdzie nigdy. AMEN. Co do braku kolekcjonerki to mega smutno. Pierwsze xeno bez kolekcjonerki to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 44 minuty temu, Basior napisał: Nic lepszego jak Suiko2 nie wyjdzie nigdy Bez przesady. Też bardzo lubię suikodeny, ale oprocz zbierania postaci i fabuły to tam nic fajnego nie ma. System walki to nuda. W 2 na samym poczatku gry farmi sie na krolikach runy podwojnego ataku i na tym sie konczy zabawa, bo wszystko rozjebane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Godzinę temu, 20inchDT napisał: Bez przesady. Też bardzo lubię suikodeny, ale oprocz zbierania postaci i fabuły to tam nic fajnego nie ma. System walki to nuda. W 2 na samym poczatku gry farmi sie na krolikach runy podwojnego ataku i na tym sie konczy zabawa, bo wszystko rozjebane. Co kto uważa. Mini gierki. Budowa zamku. Lore. System walki, a w sumie trzy są imo mega (runy, bronie, ataki łączone). Jedynie co to za proste. To fakt. Dla mnie to Game of the Life. Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 6 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 15 Maja 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 https://nintendoeverything.com/xenoblade-chronicles-3-collectors-edition-extras-wont-ship-until-the-fall-in-europe/ Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 15 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 japonska cena i tak mnie wyleczyła z limitki. Mogliby znowu przyblizyc premiere Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 17 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Czyli limitowana edycja będzie u nas, ale dopiero parę miesięcy po premierze gry, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 26 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2022 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi