Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 3

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co by nie pisać o serii, czy jedynka lepsza od dwójki, a może odwrotnie, to jedno trzeba otwarcie rzec. 

Takiego roku jak 2022 dla jrpg to nie pamiętam od dobrych 10 lat, a może i jeszcze dalej. 

Xeno3, Triangle Strategy, Stranger of Paradise, Elden Ring (tak, żaden to jrpg, ale podkręcam dramaturgię), kilka remasterów/remake'ów jak CC, Tactics Ogre, Live A Live. Do tego nadchodzace Soul Hackers 2, Trails from Zero, Valkyrie Elysium, Star Ocean.

Teraz to tylko się zwolnić i grać w te wszystkie cudeńka od świtu do zmierzchu.

• Plusik 1
Opublikowano
4 minuty temu, marcinwks napisał:

Co by nie pisać o serii, czy jedynka lepsza od dwójki, a może odwrotnie, to jedno trzeba otwarcie rzec. 

Takiego roku jak 2022 dla jrpg to nie pamiętam od dobrych 10 lat, a może i jeszcze dalej. 

Xeno3, Triangle Strategy, Stranger of Paradise, Elden Ring (tak, żaden to jrpg, ale podkręcam dramaturgię), kilka remasterów/remake'ów jak CC, Tactics Ogre, Live A Live. Do tego nadchodzace Soul Hackers 2, Trails from Zero, Valkyrie Elysium, Star Ocean.

Teraz to tylko się zwolnić i grać w te wszystkie cudeńka od świtu do zmierzchu.

Jeszcze niedługo to, zapowiada sie dobrze

Spoiler

mam nadzieje, ze bedzie w sklepie perfect blue

• Plusik 1
Opublikowano

Najśmieszniejsze że typ miał gierke już od wtorku i mógł wysłać w środę wtedy nie byłoby by problemów i bombardowania negatywami na Ceneo, allegro i google...

• Smutny 1
Opublikowano

Ekstra więcej czasu dla mnie na dwójkę :shieeet:

A tak serio to współczuję wszystkim. Coś ta trójka pechowa najpierw z kolekcjonerką, teraz to. Dosyć późno zamawiałem, więc nawet nie nastawiam się na cokolwiek przed poniedziałkiem skoro nikt tutaj nawet nie dostał jeszcze zmiany statusu.

Opublikowano

Czy sklep Perfect Blue w C.H. LAND w Warszawie (Wałbrzyska 11/252A), przy stacji Metra Służew, NIP: 5213458079 wali w chuja i nie dostarcza gier na premierę?!

Edit: haha, tylko nacisnąłem wyslij i powiadomienie z apki inpostu, że wysłane :pawel: NO BO BYŁOBY ZARAZ CENEO