Opublikowano 27 lipca 20222 l Nie za bardzo widac tę WSPÓLNOTĘ kiedy ty grasz, a my tu czekamy do piątku ojjjj będzie opinia na ceneo
Opublikowano 27 lipca 20222 l Wiecie panowie, że jak mogę, to wysyłamy i 10 dni wcześniej. A jak mam potencjalnie zapłacić 300k kary, to nie mogę xd
Opublikowano 27 lipca 20222 l Co by nie pisać o serii, czy jedynka lepsza od dwójki, a może odwrotnie, to jedno trzeba otwarcie rzec. Takiego roku jak 2022 dla jrpg to nie pamiętam od dobrych 10 lat, a może i jeszcze dalej. Xeno3, Triangle Strategy, Stranger of Paradise, Elden Ring (tak, żaden to jrpg, ale podkręcam dramaturgię), kilka remasterów/remake'ów jak CC, Tactics Ogre, Live A Live. Do tego nadchodzace Soul Hackers 2, Trails from Zero, Valkyrie Elysium, Star Ocean. Teraz to tylko się zwolnić i grać w te wszystkie cudeńka od świtu do zmierzchu.
Opublikowano 27 lipca 20222 l Autor 4 minuty temu, marcinwks napisał: Co by nie pisać o serii, czy jedynka lepsza od dwójki, a może odwrotnie, to jedno trzeba otwarcie rzec. Takiego roku jak 2022 dla jrpg to nie pamiętam od dobrych 10 lat, a może i jeszcze dalej. Xeno3, Triangle Strategy, Stranger of Paradise, Elden Ring (tak, żaden to jrpg, ale podkręcam dramaturgię), kilka remasterów/remake'ów jak CC, Tactics Ogre, Live A Live. Do tego nadchodzace Soul Hackers 2, Trails from Zero, Valkyrie Elysium, Star Ocean. Teraz to tylko się zwolnić i grać w te wszystkie cudeńka od świtu do zmierzchu. Jeszcze niedługo to, zapowiada sie dobrze Spoiler mam nadzieje, ze bedzie w sklepie perfect blue
Opublikowano 27 lipca 20222 l 38 minut temu, Dave Czezky napisał: Teraz trzeba grać i wspólnie się jarać Ale, że mam tak zostawić w połowie teraz kiedy się rozkręca?
Opublikowano 27 lipca 20222 l Autor Zaraz przyjdzie ogor i napisze, że wcale nie trzeba znac poprzednich części, żeby dobrze się bawić i nic nie tracisz
Opublikowano 27 lipca 20222 l Obejrzyj na youtubie filmiki z ostatniego chaptera i graj w 3, a cycoliny kiedys dokonczysz
Opublikowano 27 lipca 20222 l Wcale nie trzeba znac poprzednich części, żeby dobrze się bawić i nic nie tracisz
Opublikowano 28 lipca 20222 l Sklep Perfect blue jednak jeszcze nie wysłał. Ale będzie grane w poniedziałek
Opublikowano 28 lipca 20222 l Autor Live a Live wysłali mi o 15, jeszcze jest jakaś nadzieja, a jak nie to wiadomo co robić
Opublikowano 28 lipca 20222 l To poczekamy do 15, a potem telefon i myk anulacja. Nie będę czekać do poniedziałku jak jakieś zwierzę przecież.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Najśmieszniejsze że typ miał gierke już od wtorku i mógł wysłać w środę wtedy nie byłoby by problemów i bombardowania negatywami na Ceneo, allegro i google...
Opublikowano 28 lipca 20222 l Autor Ja mam etykiete gotową od wtorku, bo żółwie jeszcze zamówiłem i były przed Xeno
Opublikowano 28 lipca 20222 l Ekstra więcej czasu dla mnie na dwójkę A tak serio to współczuję wszystkim. Coś ta trójka pechowa najpierw z kolekcjonerką, teraz to. Dosyć późno zamawiałem, więc nawet nie nastawiam się na cokolwiek przed poniedziałkiem skoro nikt tutaj nawet nie dostał jeszcze zmiany statusu.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Czy sklep Perfect Blue w C.H. LAND w Warszawie (Wałbrzyska 11/252A), przy stacji Metra Służew, NIP: 5213458079 wali w chuja i nie dostarcza gier na premierę?! Edit: haha, tylko nacisnąłem wyslij i powiadomienie z apki inpostu, że wysłane NO BO BYŁOBY ZARAZ CENEO