Skocz do zawartości

Xenoblade Chronicles 3

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor
Teraz, Bzduras napisał:

No, było blisko. Tym razem kula została uniknięta:

Ukryj zawartość

image.png.095c1aa2361884f43674f42d16bf0fda.png

Jak paczkomat to teoretycznie maja do 48h na dostawe, jak pozno nadal to moze byc w sobote albo poniedziałek.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 94,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• taka duża, głęboka, fajna gra, rujnowana przez beznadziejny art style. przynajmniej trójka wydaje się być lepsza pod tym względem od dwójki, ale wciąż daleko do pozytywnej oceny

Opublikowano

Jestem spokojny. Tafla jeziora, mnich na kiełkach dojrzałej marchwii, liść na krze arktycznego lodu.

Spoiler

bo jak nie to się wkurwię

Opublikowano

Pan Takahashi całuje stópki

Coorva ale by było jakby mi dziś dostarczyli, w koncu wawa -> wawa. Śmiałbym się z was peasanty jak wczoraj czez z nas.

Opublikowano

Czezky ma piękny redemption arc teraz, właśnie dostałem powiadomienie, że odebrane od nadawcy. Ależ tu jest emocji :obama:

Opublikowano
  • Autor

Dzis i tak bym nie pograł, tak sobie treningi ustawiłem, zeby jutro po robocie tylko napierdalac w xeno :banderas:

Opublikowano

zawsze wierzyłem w Dawida, takie żarty sobie robiłem i podpuszczalem Was.

Opublikowano
  • Autor

Nie robi, mapka wielka a niewiele do roboty i tak.

Opublikowano

Tymczasem wczoraj wszyscy zamawiający u Dejwa:

image.jpeg.f1aa1f21417ae25bdf40a38b75b38edc.jpeg

Spoiler

Jakby co to ani przez moment nie wątpiłem w PB :lapka: No, może po 14:20 trochę rura zmiękła

Opublikowano

aaa kurde bym zapomniał, muszę iśc smiecia podłąćzyć do gniazdka, żeby sie naładował

Opublikowano

Kurde, byle do 16 z groszami, żeby ogarnąć życie i iść do paczkomatu. Bez spoilerów proszę, bracia forumowi! :obama:

Opublikowano

U mnie wydane do doreczenia ale jako ze zamawialem do paczkomatu to pewnie bedzie w poniedzialek. Weekend mam zajebany pod korek wiec pocieszam sie ze i tak bym nie mial jak pograć :(

Opublikowano
16 minut temu, pawelgr5 napisał:

U mnie wydane do doreczenia ale jako ze zamawialem do paczkomatu to pewnie bedzie w poniedzialek.

:notsure:

Przecież dzisiaj Ci wrzucą skoro masz taki status i masz 48h na odbiór.

Opublikowano
  • Autor
27 minut temu, pawelgr5 napisał:

U mnie wydane do doreczenia

co ty panikujesz, to znaczy, ze kurier z nia jedzie do paczkomatu