Opublikowano 28 lipca 20222 l Autor Teraz, Bzduras napisał: No, było blisko. Tym razem kula została uniknięta: Ukryj zawartość Jak paczkomat to teoretycznie maja do 48h na dostawe, jak pozno nadal to moze byc w sobote albo poniedziałek.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Jestem spokojny. Tafla jeziora, mnich na kiełkach dojrzałej marchwii, liść na krze arktycznego lodu. Spoiler bo jak nie to się wkurwię
Opublikowano 28 lipca 20222 l Pan Takahashi całuje stópki Coorva ale by było jakby mi dziś dostarczyli, w koncu wawa -> wawa. Śmiałbym się z was peasanty jak wczoraj czez z nas.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Czezky ma piękny redemption arc teraz, właśnie dostałem powiadomienie, że odebrane od nadawcy. Ależ tu jest emocji
Opublikowano 28 lipca 20222 l Autor Dzis i tak bym nie pograł, tak sobie treningi ustawiłem, zeby jutro po robocie tylko napierdalac w xeno
Opublikowano 28 lipca 20222 l 6 minut temu, Shen napisał: Taka premiera jest raz na 5 lat A niesmak może pozostać na całe życie. Da-wid, Da-wid
Opublikowano 28 lipca 20222 l zawsze wierzyłem w Dawida, takie żarty sobie robiłem i podpuszczalem Was.
Opublikowano 28 lipca 20222 l Oo nice. https://www.gamesradar.com/xenoblade-chronicles-3-director-says-it-initially-didnt-feel-like-xenoblade-chronicles-at-all/
Opublikowano 29 lipca 20222 l Tymczasem wczoraj wszyscy zamawiający u Dejwa: Spoiler Jakby co to ani przez moment nie wątpiłem w PB No, może po 14:20 trochę rura zmiękła
Opublikowano 29 lipca 20222 l aaa kurde bym zapomniał, muszę iśc smiecia podłąćzyć do gniazdka, żeby sie naładował
Opublikowano 29 lipca 20222 l Kurde, byle do 16 z groszami, żeby ogarnąć życie i iść do paczkomatu. Bez spoilerów proszę, bracia forumowi!
Opublikowano 29 lipca 20222 l U mnie wydane do doreczenia ale jako ze zamawialem do paczkomatu to pewnie bedzie w poniedzialek. Weekend mam zajebany pod korek wiec pocieszam sie ze i tak bym nie mial jak pograć
Opublikowano 29 lipca 20222 l 16 minut temu, pawelgr5 napisał: U mnie wydane do doreczenia ale jako ze zamawialem do paczkomatu to pewnie bedzie w poniedzialek. Przecież dzisiaj Ci wrzucą skoro masz taki status i masz 48h na odbiór.
Opublikowano 29 lipca 20222 l Autor 27 minut temu, pawelgr5 napisał: U mnie wydane do doreczenia co ty panikujesz, to znaczy, ze kurier z nia jedzie do paczkomatu