Szwed 642 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 No i dobra, dzisiaj też trochę pograne, odblokowałem pierwszą (i drugą, ale jeszcze nią nie grałem) klasę poza podstawowymi i kurde, całkowicie mi odpowiada styl gry nią. Jest dużo bardziej dynamiczny, więcej się dzieje, jakoś fajnie tak się macha bronią. Skoro pierwsza jest taka, to liczę, że potem będzie tylko lepiej. PS: Valdi fajna i pozytywna postać Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 31 lipca 2022 Opublikowano 31 lipca 2022 końcówka ch 3 znowu anime hajp jak w drugim cofnalem sie do pierwszego regionu i kolejny healer odblokowany. zrobie wszystkie mozliwe sidequesty zanim polece z 4 chapterem. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 31 lipca 2022 Autor Opublikowano 31 lipca 2022 Zajebisty jest ten system klas. Kurde spać juz trzeba iść, rano do roboty Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 hmm, ciekawe czy w tej cześci ai jest na tyle mądre, żeby robić art cancel, bo nie wiem czy warto dawać pozostałym postaciom gema zwiekszającego dmg. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Jeżeli jest autobattle w ustawieniach jak w dwójce to może na podstawie tego zweryfikujesz? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Nie ma nic lepszego niz walniecie chain attack pod sam koniec walki, zeby zaliczyc overkill i 400-500% wiecej expa, cp itd. Dobrze że to zostawili, a teraz jeszcze jak sie tego uzywa z transformacjami to w ogole malinka Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Największym minusem tej gry jest to, ze w pewnym momencie sie skonczy, a potem bedzie trzeba czekac kilka lat na kolejna czesc Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 32 minuty temu, 20inchDT napisał: teraz jeszcze jak sie tego uzywa z transformacjami to w ogole malinka Wait, what? Jak to ogarnąć? Wpada w jakimś momencie historii czy coś? Bo walę tymi chainami, ale mam tylko Chain Orders pod koniec kombosa. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2022 Ciuchy Taiona strasznie mi przypominają typa z innej gry. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 2 minuty temu, Bzduras napisał: Wait, what? Jak to ogarnąć? Wpada w jakimś momencie historii czy coś? Bo walę tymi chainami, ale mam tylko Chain Orders pod koniec kombosa. Po finałowej walce w chapterze 3 bedzie odblokowane razem z kolejnymi fuzjami. Dwa sposoby na aktywacje 1) wbijasz link na 3 lvl, transformacja w ouroboros i włączasz chain 2) lepsza wersja, bo dłużej mozesz chainowac - odpalasz normalnie i uzywasz ordery osob z danej pary, a w kolejnej rundzie jest do wyboru order z ouroboros tej pary. Nie trzeba uzywac orderów jeden po drugim, zeby to sie udało. Może byc tak -> Noah, Lanz, Mio a w kolejnej bedziesz mial ouroboros noah do wyboru jako order. 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 34 minuty temu, 20inchDT napisał: Największym minusem tej gry jest to, ze w pewnym momencie sie skonczy, a potem bedzie trzeba czekac kilka lat na kolejna czesc Za rok dlc wielkości torna, nie jest zle kolego. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2022 Mam dziwne przeczucie, że dwie zamaskowane postacie już znamy. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 1 minutę temu, Shen napisał: Mam dziwne przeczucie, że dwie zamaskowane postacie już znamy. No ja tak samo, myslisz o konsulu N? xdd Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2022 Teraz, 20inchDT napisał: No ja tak samo, myslisz o konsulu N? xdd O Spoiler Królowych, jedna ma kocie uszy a druga skrzydła Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Opublikowano 1 sierpnia 2022 a to juz na pierwszej stronie było pisane, ze wiadomo od razu kto to jest Spoiler twarze zakryte, zeby nie pokazac, ze sa stare Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 1 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2022 A to nie czytałem, nie ogladalem trailerow nawet poza pierwszym. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Istnieją ludzie, ktorzy piszą, ze ost jest słaby Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 53 minuty temu, 20inchDT napisał: Oj, jak to wjechało to miałem pełne gacie Nie, no c00rwa, nic lepszego w tym roku nie wyszło i nie wyjdzie. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Soundtrack jest dobry, chociaż na razie ciągle nie znalazłem kawałka, który dałby się słuchać w kółko jak ten i kilka innych z dwójeczki: Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2022 Muzyka jest spoko, ale raczej nic do czego bede pozniej wracac. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 OST bardzo przyjemny ale do dwójki az kupiłem edycje na 5CD. Tutaj zadnej melodii nie nue w glowie po wyłączeniu konsoli. Caly czas zastanawiałem się czego mi w trójce brakuje i juz wiem: duzych miast. Moze potem będa jakieś, na razie malutkie mini kolonie ktore nijak się maja do Torigoth czy Mor Ardain. Poza tym dokładnie 13h za mną. Podoba mi się bardzo. Na początku lekko przerazilem się, że system walki opierał się będzie na tych nędznych klasach ale teraz już jest pole do popisu. Nadal duzo wieksza kontrole na polu walki miałem w 2 ale z kazdym nowym tutorialem jest lepiej więc zapowiada się konkretny sztos. Powoli się to rozkręca. Noppony nie wkurzaja jak w dwójce wiec to na plus. Zobaczymy jak sie historia potoczy dalej. Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Gdzie się wyłącza ten wielki czerwony/niebieski sześciokąt na ekranie pokazujący gdzie jest quest? Niby jest wiele opcji, ale niektórych jeszcze nie znalazłem, jak z tym albo z tym napisem TACTICS podczas walki. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Gra mi się bardzo dobrze, ale jak dotąd (początek czwartego rozdziału) nie miałem jeszcze żadnego momentu, żeby pisać tym co zaczynają „jeszcze nic nie widzieliście”. Pod tym względem chyba 2 jest nie do przeskoczenia. Chociaż zakończenie trzeciego rozdziału dawało tego namiastkę Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Na youtubie to nie ma nawet sensu szukać czegokolwiek związanego z xeno, bo cwele wrzucaja spoilery w thumbnaile. Ost trzeba bedzie przesłuchać po skonczeniu gry Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 2 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 2 sierpnia 2022 4 minuty temu, funditto napisał: nie miałem jeszcze żadnego momentu, żeby pisać tym co zaczynają „jeszcze nic nie widzieliście”. Pod tym względem chyba 2 jest nie do przeskoczenia. a co takiego w dwojce sie działo zaskakujacego poza zakonczeniem? Jeden uzytkownik mi tak pisał przez cała gre i nie wiem o co mu chodziło. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi