Shen 9 635 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2022 Tez nie wiem, przy takich wynikach sprzedazy, to bez nintendo nie dostalibysmy kolejnych części. Square by dawno zaorało serie Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 przy takich wynikach sprzedazy ja sie dziwie, ze pozwalaja im na zrobienie takiej quality gierki. zobaczcie tylko co w square zrobil ze star ocean i valkyrie nintendo caluje stópki i nie sprzedaje swojej kopii zmieniam taktyke z sidequestami i nie robie tych, do ktorych wymagany lvl jest wyzszy niz lvl main questa, bo nigdy nie pojde dalej z chapterem 5 ;( eunie przepraszam, ale nie bedzie class questa teraz. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Akurat Side Quest Eunie to jak dotąd jeden z najlepszych w grze 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Skonczylem 5 rozdzial i bylo to mocne doswiadczenie. To jeden z tych momentow zeby napisac ze jeszcze nic nie widzieliscie. Szanuje Pana Monolith za to co zobaczylem. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Mi się mega podoba ta shounenowa historia, a zwłaszcza struktura organizacji - jak jakieś akatsuki Jakby tylko ethel była w głównym teamie echhh... Moze w dodatku? Cytuj
tlas 440 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Zmienialiscie na początku gry skill artsy? Możecie polecić jakieś ewentualne zestawy? Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Zacząłem grać chyba we wtorek, w każdym razie po weekendzie, a już 50 godzin na liczniku. Chodzę normalnie do pracy, zaznaczmy. No niestety, najbardziej wciągająca gra wszech czasów. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja zostawiam sobie XC3 na weekendy, nie mogę włączać tej gry "na godzinę", bo z godziny robi się pięć, co grozi załamaniem planu tygodnia. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 38 minut temu, Dave Czezky napisał: Mi się mega podoba ta shounenowa historia, a zwłaszcza struktura organizacji - jak jakieś akatsuki Jakby tylko ethel była w głównym teamie echhh... Moze w dodatku? DLC to mam wrazenie ze niestety będzie zagranie jak z Torną. Takie moje domysły oczywiscie nie poparte niczym co sugerowaliby Twórycy a jedynie tym co widziałem w jednym z rozdziałów. Obym się mylił bo wolałbym żeby poszli totalnie w inną stronę. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 dlc niech bedzie z założycielami miasta 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Prawie zawału dostałem po przeczytaniu poczatku 3 paragrafu 1 Cytuj
tlas 440 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Niesamowite są te usprawnienia quality of life. Skróty pod L2, możliwość śledzenia ścieżki questa - coś wspaniałego. Ile razy by mi się to przydało w dwójce to nie zliczę. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Ja staram się w ogóle z tego nie korzystać, bo albo wolę sam sobie poszukać ścieżki albo... zapominam o tej opcji xD Wczoraj odblokowałem Alexandrię, za Waszymi namowami. Jeszcze nie zdążyłem nią pograć, bo musiałem iść spać, ale side story całkiem fajne, wyrachowana babka. Został mi ten bohater o którym mówiliście, ale nie mam pojęcia, gdzie mógłbym go zdobyć. No cóż, nie szukam nawet na wiki jak wygląda, niech to będzie niespodzianka. W sumie fajnie, że pan Takahashi powiedział "koniec", przynajmniej dla Chronicles. Nie ma co ciągnąć w nieskończoność, liczę, że zakończenie będzie satysfakcjonujące, a kolejna seria "Xenoblade" będzie już czymś nowym, równie dobrym, albo jeszcze lepszym. Edytowane 8 sierpnia 2022 przez Szwed Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 6 minut temu, Szwed napisał: Został mi ten bohater o którym mówiliście, ale nie mam pojęcia, gdzie mógłbym go zdobyć. Pierwszy obszar, gdzies w gorach na poludniu 1 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Godzinę temu, 20inchDT napisał: dlc niech bedzie z założycielami miasta No własnie ja bym wolał zeby akurat tego nie bylo. Jakos nie lubie historii które wiem jak się skonczą jeszcze zanim się zaczną. Tak jak było z Torną. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Moze tym razem będzie lepiej niz w tornie. Tutaj ma to gameplayowy sens, bo Spoiler założyciele sa pierwszymi ouroboros, wiec nie bede musieli rezygnowac z istniejacych systemów i zastepowac czyms innym. No i powrot shulka! (bo to on, prawda? xd) Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Moze tym razem będzie lepiej niz w tornie. Tutaj ma to gameplayowy sens, bo Ukryj zawartość założyciele sa pierwszymi ouroboros, wiec nie bede musieli rezygnowac z istniejacych systemów i zastepowac czyms innym. No i powrot shulka! (bo to on, prawda? xd) Tak wszystko co napisałes ma sens ale no, ja chce zobaczyc co dzieje sie dalej mimo ze jeszcze nie skonczylem podstawki Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Fajnie gdyby wydali w pudełku dlc, bo podstawka do żyda pojdzie pewnie jak przejde Cytuj
tlas 440 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Jako, że czuć tutaj trochę klimatu XenoX - muszę zapytać, prosiłbym o odpowiedź w spoilerze tak/nie: Spoiler Będzie tutaj można jeździć/latać jakimiś pojazdami? Aż się o to prosi. Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Pudełeczko koniecznie jak w tornie musi byc. Jeszcze z expansion passem to sie przejdzie kiedys ponownie główną kampanie. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Końcowa walka w prologu Zdecydowanie najlepszy wstęp z całej serii. We Evangelion now. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Właśnie skończyłem 5 rozdział i nie wiem co napisać.. mogę tylko bić brawo przed Monolith Soft Nie widzę żadnej gry, która miałaby sprawić, że XC 3 nie będzie moim GOTY Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Cisne dzis z fabułą, bo widze, że jeszcze nic nie widziałem. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja miałem dzisiaj zrobić sobie małą przerwę, ale też czuję prezję To mój pierwszy raz jak przechodzę grę z forumkiem i jestem strasznie zajarany. No i hype train ciągle się nie wykoleił, więc czuję, że nic nie widziałem i chcę w końcu zobaczy :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi