20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja wczoraj o 21 mówię sobie, że pogram do 24 i spać, a jak sprawdziłem czas to było już 0:51 xd. Nie wiem ile jeszcze do końca chaptera 5, ale działy się już fajne walki Spoiler Walka z N to już końcówka? no i zespoilowali mi chyba 3 postać kurde nie czytać nic w menu z postaciami i klasami, bo mozna się domyśleć albo po sylwetkach, albo po opisach skilli, albo nazwach klas Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Tak @20inchDT jesteś pod koniec tego rozdziału i myślę, że się nie zatrzymasz i będziesz lecieć dalej z 6 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Nie da sie zatrzymac po tym co sie widzi w koncowce 5, mozna pocisnac hero questy ale to często tez własnie wzbogaca fabułę. Side qusty olać. Serio. Lepiej byc OP na poboczne niz głowną linię fabularną. Klasy mozna levelowac za noppon coiny. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 to ja ogladajacy filmik z obozowiska z ch4 to ja ogladajacy ostatnie filmiki z ch5 Nie chce bluznic, bo do konca jeszcze daleko, ale to chyba bedzie moja ulubiona gra monolith. Xenogears wstępnie zagrożone! Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 8 godzin temu, Szwed napisał: Ja staram się w ogóle z tego nie korzystać, bo albo wolę sam sobie poszukać ścieżki albo... zapominam o tej opcji xD Ja to lubie miec odpalone, bo wtedy wiem ktora sciezka nie prowadzi mnie do głownego celu i sprawdzam pozostałe 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Nie chciałem spoilerować, ale tak jak @20inchDT miałem szklanki w oczach Edytowane 8 sierpnia 2022 przez funditto Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Pisałem ze znajomym, w 7 chapterze juz siedzi, druzyna na 75lvl, mowi, ze chainow w ogole nie robi, bo go nudza te animacje Wy tez macie ciagle 99 etheru czy cos zle robie? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja przestałem to wydobywać, bo chyba tylko do upgrade'u gemów się nadaje. Pamiętam też, że do uruchomienia maszyny to było wykorzystywane, tam gdzie noppon shillshill (xd) siedzi. Do tej pory znalazłem tylko drugą taką. Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 24h środek ch4, co mogę powiedzieć fajna mroczne historia i wszystko przez co nie skończyłem xeno 2 tutaj mam nadzieje zostało wyeliminowane ( poki co na nic takiego nie trafiłem )Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja znalazłem ich kilka ale fakt, dużo za dużo tego etheru jest. Chociaż mam wrażenie, że jak mi drużyna padnie, to 2 punkty znikają xD Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 7 minut temu, 20inchDT napisał: Ja przestałem to wydobywać, bo chyba tylko do upgrade'u gemów się nadaje. Pamiętam też, że do uruchomienia maszyny to było wykorzystywane, tam gdzie noppon shillshill (xd) siedzi. Do tej pory znalazłem tylko drugą taką. ja 3 czy 4 takie miejsca znalazlem a jestem w 4 chapterze Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Czy jest ktoś kto po 5 rozdziale nie jest Team Mio ? Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Eunie for life, a tak naprawdę to Noah no homo. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Team Eunie oczywiscie, ale postacie są fajnie dobrane, nikt tu nie wkurwia i kazdy ma swoje 5 minut. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Nie no umówmy się, wraz z premierą trójki, dwójka powinna przestać istnieć. Wykasować z eShopu, spalić dyskietki. Ja wiem że jak wychodziła to trzeba było się jarać, bo to w końcu kolejne xeno, ale szanujmy się - WSZYSTKO w trójce jest zrobione lepiej. Wreszcie godny następca Xeno1 i XenoX. Edytowane 8 sierpnia 2022 przez tlas 2 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Przeskipuje sobie filmiki na yt, bo w movie theater w grze nie ma przewijania, a koncowka 5 i początek 6 są bezlitosne jezeli chodzi o długość. Ponad 2h na luzaku z malymi przerwami na walki. Będzie grane do nocy Cytuj
funditto 657 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Przecież te filmiki to sztos. Przewijanie tego to skandal Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Skipowanie filmików w xeno3? Za to powinien być kryminał Ta klasa Greya to jest taki sztos, nie dosc, ze mi wykreca najwiekszy dmg to jeszcze jest aoe Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Musialem obejrzec drugi raz pewne fragmenty, zeby sie upewnic czy nic mi nie umknelo Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Właśnie zrobiłem questa z Trytonem #kmwtw, jaka fajna, sztosiarska i sztampowa postać, aż do bólu. Automatycznie znalazł się na szczycie moich ulubionych bohaterów w grze. Co do niego (spojlery z 5 rozdziału, choć to tylko sidequest z bohaterem): Spoiler W sumie nie spodziewałem się mieć Mobiusa w drużynie, a tym bardziej kogoś, kto działa jak Blue Magowie w Final Fantasy, czyli Soul Hackera. Niech no tylko przejmę tę klasę którąś z postaci, to zobaczymy co on potrafi. W końcu warto było bić te unikatowe bestie. Ma go ktoś poza mną? Edytowane 8 sierpnia 2022 przez Szwed Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Koniec 4 chaptera, Eunie waifu, Sena tez dostała 5 minut Pomyśleć, że jeszcze nic nie widziałem Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 U mnie dopiero koniec 3 i prawie 40 h na liczniku. Ale teraz Chainy to są konkret Nawet nie jestem w momencie, żeby pomyśleć, że jeszcze nic nie widziałem. 4 godziny temu, tlas napisał: Nie no umówmy się, wraz z premierą trójki, dwójka powinna przestać istnieć. Wykasować z eShopu, spalić dyskietki. Ja wiem że jak wychodziła to trzeba było się jarać, bo to w końcu kolejne xeno, ale szanujmy się - WSZYSTKO w trójce jest zrobione lepiej. Wreszcie godny następca Xeno1 i XenoX. To spal, ja swoją zostawiam. Xeno 2 to wciąż świetna gra. Ma swoje bolączki, jak każda odsłona ale wciąż system walki, nacisk na QTE i bicie żywiołów to po prostu co innego. Niekoniecznie gorszego. Na pewno jak już uporam się z trójką to wrócę do niej i Torny. Zabiorę się w końcu za superbossów i maxowanie Blade'ów. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Opublikowano 9 sierpnia 2022 Xeno 2? No trzeba jednak nie znac sie na grach video zeby krytykowac w dobie tego co sie dzieje z tym gatunkiem a zwłaszcza serią Final Fantasy. Anyway, spaniała gra to Xeno 3. Obecnie dodatkowe Hero questy i nowe klasy wchodza pięknie. Tylko zaczyna wkurzac niesamowicie ze tyle czasu trzeba walczyć żeby inni mogli nauczyć się ich używac. Grey to chyba lekko OP ogolnie jako klasa. Niesamowity damage. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi