Shen 10 197 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 7 sierpnia 2022 Tez nie wiem, przy takich wynikach sprzedazy, to bez nintendo nie dostalibysmy kolejnych części. Square by dawno zaorało serie Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 przy takich wynikach sprzedazy ja sie dziwie, ze pozwalaja im na zrobienie takiej quality gierki. zobaczcie tylko co w square zrobil ze star ocean i valkyrie nintendo caluje stópki i nie sprzedaje swojej kopii zmieniam taktyke z sidequestami i nie robie tych, do ktorych wymagany lvl jest wyzszy niz lvl main questa, bo nigdy nie pojde dalej z chapterem 5 ;( eunie przepraszam, ale nie bedzie class questa teraz. Cytuj
funditto 677 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Akurat Side Quest Eunie to jak dotąd jeden z najlepszych w grze 1 Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Skonczylem 5 rozdzial i bylo to mocne doswiadczenie. To jeden z tych momentow zeby napisac ze jeszcze nic nie widzieliscie. Szanuje Pana Monolith za to co zobaczylem. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Mi się mega podoba ta shounenowa historia, a zwłaszcza struktura organizacji - jak jakieś akatsuki Jakby tylko ethel była w głównym teamie echhh... Moze w dodatku? Cytuj
tlas 463 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Zmienialiscie na początku gry skill artsy? Możecie polecić jakieś ewentualne zestawy? Cytuj
ogqozo 6 653 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Zacząłem grać chyba we wtorek, w każdym razie po weekendzie, a już 50 godzin na liczniku. Chodzę normalnie do pracy, zaznaczmy. No niestety, najbardziej wciągająca gra wszech czasów. Cytuj
Bzduras 13 077 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja zostawiam sobie XC3 na weekendy, nie mogę włączać tej gry "na godzinę", bo z godziny robi się pięć, co grozi załamaniem planu tygodnia. Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 38 minut temu, Dave Czezky napisał: Mi się mega podoba ta shounenowa historia, a zwłaszcza struktura organizacji - jak jakieś akatsuki Jakby tylko ethel była w głównym teamie echhh... Moze w dodatku? DLC to mam wrazenie ze niestety będzie zagranie jak z Torną. Takie moje domysły oczywiscie nie poparte niczym co sugerowaliby Twórycy a jedynie tym co widziałem w jednym z rozdziałów. Obym się mylił bo wolałbym żeby poszli totalnie w inną stronę. Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 dlc niech bedzie z założycielami miasta 1 Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Prawie zawału dostałem po przeczytaniu poczatku 3 paragrafu 1 Cytuj
tlas 463 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Niesamowite są te usprawnienia quality of life. Skróty pod L2, możliwość śledzenia ścieżki questa - coś wspaniałego. Ile razy by mi się to przydało w dwójce to nie zliczę. Cytuj
Szwed 648 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 (edytowane) Ja staram się w ogóle z tego nie korzystać, bo albo wolę sam sobie poszukać ścieżki albo... zapominam o tej opcji xD Wczoraj odblokowałem Alexandrię, za Waszymi namowami. Jeszcze nie zdążyłem nią pograć, bo musiałem iść spać, ale side story całkiem fajne, wyrachowana babka. Został mi ten bohater o którym mówiliście, ale nie mam pojęcia, gdzie mógłbym go zdobyć. No cóż, nie szukam nawet na wiki jak wygląda, niech to będzie niespodzianka. W sumie fajnie, że pan Takahashi powiedział "koniec", przynajmniej dla Chronicles. Nie ma co ciągnąć w nieskończoność, liczę, że zakończenie będzie satysfakcjonujące, a kolejna seria "Xenoblade" będzie już czymś nowym, równie dobrym, albo jeszcze lepszym. Edytowane 8 sierpnia 2022 przez Szwed Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 6 minut temu, Szwed napisał: Został mi ten bohater o którym mówiliście, ale nie mam pojęcia, gdzie mógłbym go zdobyć. Pierwszy obszar, gdzies w gorach na poludniu 1 Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Godzinę temu, 20inchDT napisał: dlc niech bedzie z założycielami miasta No własnie ja bym wolał zeby akurat tego nie bylo. Jakos nie lubie historii które wiem jak się skonczą jeszcze zanim się zaczną. Tak jak było z Torną. Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Moze tym razem będzie lepiej niz w tornie. Tutaj ma to gameplayowy sens, bo Spoiler założyciele sa pierwszymi ouroboros, wiec nie bede musieli rezygnowac z istniejacych systemów i zastepowac czyms innym. No i powrot shulka! (bo to on, prawda? xd) Cytuj
pawelgr5 1 603 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: Moze tym razem będzie lepiej niz w tornie. Tutaj ma to gameplayowy sens, bo Ukryj zawartość założyciele sa pierwszymi ouroboros, wiec nie bede musieli rezygnowac z istniejacych systemów i zastepowac czyms innym. No i powrot shulka! (bo to on, prawda? xd) Tak wszystko co napisałes ma sens ale no, ja chce zobaczyc co dzieje sie dalej mimo ze jeszcze nie skonczylem podstawki Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Fajnie gdyby wydali w pudełku dlc, bo podstawka do żyda pojdzie pewnie jak przejde Cytuj
tlas 463 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Jako, że czuć tutaj trochę klimatu XenoX - muszę zapytać, prosiłbym o odpowiedź w spoilerze tak/nie: Spoiler Będzie tutaj można jeździć/latać jakimiś pojazdami? Aż się o to prosi. Cytuj
20inchDT 3 363 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Pudełeczko koniecznie jak w tornie musi byc. Jeszcze z expansion passem to sie przejdzie kiedys ponownie główną kampanie. Cytuj
tlas 463 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Końcowa walka w prologu Zdecydowanie najlepszy wstęp z całej serii. We Evangelion now. Cytuj
funditto 677 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Właśnie skończyłem 5 rozdział i nie wiem co napisać.. mogę tylko bić brawo przed Monolith Soft Nie widzę żadnej gry, która miałaby sprawić, że XC 3 nie będzie moim GOTY Cytuj
Shen 10 197 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Autor Opublikowano 8 sierpnia 2022 Cisne dzis z fabułą, bo widze, że jeszcze nic nie widziałem. Cytuj
Szwed 648 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Opublikowano 8 sierpnia 2022 Ja miałem dzisiaj zrobić sobie małą przerwę, ale też czuję prezję To mój pierwszy raz jak przechodzę grę z forumkiem i jestem strasznie zajarany. No i hype train ciągle się nie wykoleił, więc czuję, że nic nie widziałem i chcę w końcu zobaczy :o Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi