XM. 10 888 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Najbardziej niepotrzebny sequel w dziejach, obok tlou2. Co tu więcej pisać? Albo niech ich kolejna gra będzie nowe IP, albo xcx2, wszytsko co będą chcieli kleić z dopiskiem chronicles jest już dla mnie na starcie martwe. 1 3 Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Ja bym chetnie przytulil turoweczke z jakims konkretnym twistem w systemie. Na pewno bym nie chcial kolejnego ajRPG w stylu ff7 remake Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 1 lutego 2023 Opublikowano 1 lutego 2023 Tylko nowe ip na next gena w średniowiecznym klimacie tak jak na tej wizualizacji co kiedyś dali albo nowa seria z xeno w nazwie po gears, saga i blade. SF i mechy to po wsze czasy piękna tematyka. Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Cokolwiek, ale niech zmienia juz formule. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Po co komu cycki w grze wideo? W gierkach ogląda się postać od tyłu i tutaj dostaliśmy chyba najlepszy tyłek jaki widziałem w życiu, tak włączyłem Switcha i kurde mam zawstydzająco wiele screenshotów polegających na tym że typowe Xenoblade'owe "wow jakie widoczki" znaczy "wow jaka figura Eunie". Wolałem dwójkę i jej zalew przesadzonych waifu oraz trochę pikantnych momentów, no ale ludzie krytykowali ją za to i Monolith uwierzył wiedźminowcom że gry wideo dla dzieci powinny przede wszystkim być POWAŻNE więc teraz jest POWAŻNA FABUŁA i sidequesty z gadaniem tak jak ci zachodni gracze to wolą. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 2 lutego 2023 Opublikowano 2 lutego 2023 Ja grając Eunie w klasie bez płaszcza 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 Podczas Nintendo Direct tego nie wychwyciłem, ale w Wave 4 wraca Shulk i dorosły Rex oraz chyba Alvis jako wróg Mam nadzieję, że to będą nasi główni bohaterowie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 5 minut temu, funditto napisał: Podczas Nintendo Direct tego nie wychwyciłem, ale w Wave 4 wraca Shulk i dorosły Rex oraz chyba Alvis jako wróg Mam nadzieję, że to będą nasi główni bohaterowie Nie ogladalem zeby nie wylapac zadnego spoilera. Czy to jest ten wave ktory ma byc pod koniec roku w pudle (miejmy nadzieje)? Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 9 lutego 2023 Opublikowano 9 lutego 2023 O pudle niestety nic nie wiadomo, ale tak - dodatek pod koniec roku Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 21:44, pawelgr5 napisał: Nie ogladalem zeby nie wylapac zadnego spoilera. Czy to jest ten wave ktory ma byc pod koniec roku w pudle (miejmy nadzieje)? Zdążę skończyć podstawkę, idealnie xD. Jestem już w Ch7, wydaje mi sie, ze to blisko konca już. Nie sądzę, żeby było w pudle, to część season passa. Ale nie pamiętam, jak było z Torną, czy też była dostępna jako część SP? Bo potem wydali standalone. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Torna była w Season Passie, więc jest szansa Nawet reszta season passa była jako kody. 1 Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 11 lutego 2023 Opublikowano 11 lutego 2023 Torna była częścią passa. Tutaj pewnie też będzie pudełko. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 18 lutego 2023 Opublikowano 18 lutego 2023 Wreszcie ukończyłem ten monumentalny JRPG i całą trylogię. W ostatecznym rozrachunku Xeno 3 cenię sobie tak samo wysoko jak jedynkę, nieco powyżej XC2 (mimo znakomitej Torny, podstawką byłem jednak nieco rozczarowany). Najlepszy system walki, nieco gorzej zbudowany świat. No kazda część była w czymś lepsza od innej. Kazda nieco inna. Trylogię oceniam jako epicką, chyba najlepsza nowożytna seria JRPG bez walki turowej, nie ma praktycznie dużej konkurencji. Monolit dowiózł. Czekam na DLC Wave 4, które zapowiada się na zwieńczenie i domknięcie wątków całej trylogii:). 1 Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 Minęło już z pół roku od kiedy ukończyłem trójeczkę, ale dzisiaj jakoś zebrało mi się na to, żeby odpalić końcowe sceny tej epickiej gry i kurde znowu ciary i łzy w oczach tak naprawdę. Chyba miękka faja jestem, ale zawsze w sumie taki byłem. Nie mogę doczekać się tego DLC, wskoczyłbym jeszcze do tego świata jak dziki. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 19 lutego 2023 Opublikowano 19 lutego 2023 6 godzin temu, Szwed napisał: Minęło już z pół roku od kiedy ukończyłem trójeczkę, ale dzisiaj jakoś zebrało mi się na to, żeby odpalić końcowe sceny tej epickiej gry i kurde znowu ciary i łzy w oczach tak naprawdę. Chyba miękka faja jestem, ale zawsze w sumie taki byłem. Nie mogę doczekać się tego DLC, wskoczyłbym jeszcze do tego świata jak dziki. Z przecieków wynika, że DLC będzie jeszcze większe od Torny, więc szykuje się 20h+ godzin zabawy :). Też nie mogę się doczekać. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 25 kwietnia premiera dlc fabularnego 1 Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Liczyłem na premierę tego w pudle, jeszcze się wstrzymam z kupnem jakby zmienili zdanie. Chronologicznie wygląda na to że się dzieje przed xeno3. Cytuj
funditto 657 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Też liczyłem na pudło. No nic, właśnie kupiłem jeszcze raz podstawkę. Nie ma co czekać. Muszę ograć przed Zeldą Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Rex jaki chad, pamiętam jak zaczynałem grać w xeno2 i kobieta podglądała, to myślała że to baba jest Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2023 Sprzedałem już pudło, może pozniej wyjdzie jakas edycja kompletna to kupie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Jezu jak to nie dostanie pudła to chuj im w pysk. Tak serio chwile przed Zeldą chcą to wydać? Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Ukończyłem XC3 w zeszłym roku i to jest dodatek do tej cześci, ale w tym trailerze są zupełnie nowi bohaterowie? Wnioskuję, że pochodzą z innych odsłon gierki, o co tutaj chodzi? To będzie jakaś gra w grze? Nabijanie statystyk itd, to wszystko rozpocznie się od początku? ten trailer wygląda zacnie, nie powiem, że nie Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Opublikowano 19 kwietnia 2023 Rex i Shulk są z poprzednich czesci. Cięzko powiedziec jak bardzo wypada znac pierwsze dwie gry ale i tak warto się z nimi zapoznać. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi