Skocz do zawartości

Żabka [Frog Shop]

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy te nowe smaki coca coli co pisaliscie to w ramach CC Falvours ale kupilem waniliowa (bezowa etykieta). 6,30 :reggie: za, jak dopiero w domu sie skapnalem, 0,85 a nie 1l :reggie: :reggie: ale kurde smak bardzo dobry.

Opublikowano

Dawno Coli nie kupowałeś? Taki downsizing od kilku lat już jest.

Opublikowano

No wlasnie dawno bo najczesciej kupuje 0,33 a teraz nie mialem wyjscia i musialem kupic "litra". Po prostu zapomnialem, ze od podatku takie cyrki sa gdzie wczesniej 0,85 to byl custom dla biedronki.

Opublikowano
8 godzin temu, selene napisał:

Kurde, 2 lata codziennie w Żabce jestem i się broniłam przed apką niczym boomer :/

za duzo tych apek, kazdy sklep ma swoja, tez sie dlugo bronilem

Opublikowano

Żappkę też można doładować i nią płacić.

A tak poza tym:

274134622_2489096887886866_1917278889659

U mnie podobnie, 6 Żabek na jakichś 900 m, 7 będzie otwarta w marcu, bo już szyld wisi xd

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rzucili sporo nowości, głównie słodycze i napoje. Na przykład nowe Mirindy bez cukru, jakieś edycje z polskimi miastami. Wziąłem edycje Sopot o smaku melona i ciekawa, smaczna, coś nowego w smaku. 

• Plusik 1
Opublikowano

Rzadko jestem w żabce, bo mam daleko. Chyba ze czasem w niedziele zawitam, ale kurla zawsze wtedy jest pełno ludzi i ciasno. I to mnie wkurza. Cenowo drogo, ale gdzie kupisz masło,  czy ser na pizzę jak wszystko pozamykane :/ 

Opublikowano

no 16 niby jest, wiadomo autem blisko, ale pieszo - kawałek.

Pamiętam jak kiedyś robiłem w jednej firmie, to na przerwie chodziliśmy po panini :) ale tam żabka była lokal obok.

Opublikowano

U mnie jeszcze więcej, jakieś czekoladki, batony. W appce można sprawdzić.

Melonową Mirindę wczoraj całą wypiłem, mega mi posmakowała. Trochę taki Mountain Dew.