iluck85 2 965 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Najbliżej w smaku do Twista- wg mnie. Możesz mieć inne odczucia Polecam sprowadzić oba jak jest okazja, bo czemu nie? Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Kryzys jest, 8zł za puszke? Kogo stac na takie frykasy. Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Codziennie nie kupujesz, a jak na puszkę nie ma, to na wycieczkę do Chin tez nie będzie Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 W Almie, czy Kuchniach Świata takiej przebitki na importowane napoje nie było, ale fajnie, że takie produkty się pojawiają. W weekend się sprawdzi tę o smaku pomelo. W ogóle, coraz częściej widzę jak wieloletnie sklepy w okolicy upadają i przejmuje je Żabka, niedługo już tylko Żabki i monopolowe będą. Cytuj
Shankor 1 651 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 No upadają, bo mają zazwyczaj mały asortyment i są czynne w sobotę do 19, a w niedzielę nieczynne. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Nie dziwne, że Żabka ma monopol jak opozycja to porażka. U mnie na osiedlu kiedyś była Małpka. Co durny sklep to nawet nie Ajent otwierał kiedy chce. Sklep niby do 23. Szedłeś sobie po "ostatniego" browara o 22:40, a tu cyk, zamknięte i była rozpacz, bo najbliższa stacja benzynowa 3 km:( Ale nie o to chodzi. Żadnej kawy, żadnych hotdogów ale też nic. Najgorsze było to, że ten sklep wyglądał jak widmo PRLu. Pusto, głucho, czasem była zgniła cebula i szary papier toaletowy i oczywiście 5 regałów... małpek (nazwa zobowiązuje?), których akurat nigdy nie ruszałem. Nawet jak cię przypilło i trzeba było na szybko cos w Małpie kupić to raz, że czekałeś 20 minut jak obsługa skończyć palic szlugi, a potem jeszcze nie było jak zapłacić, bo kasa nie działa. ZAWSZE! Po prostu franczyza nie dbała o dostawców, a w połączeniu z tym, że nie dbali też o jakikolwiek standardy i ajentami były głównie buraki Janusze, to skończyło się katastrofą. Pamiętam, że ajent ciągle chodził podkurwiony i marudził, że w tym kraju nie opłaca się robić biznesów xD Raz mu na miesiąc prąd odcięli i nie było świateł w oknie, to stał przed sklepem i ludzi naganiał wołaniem xD Jak się zawiną z tą całą Małpką to na tym miejscu powstała Żabka i inny sklep osiedlowy xD Jakoś od 3 lat dają radę i im się opłaca a są obok siebie Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Monsterki po 3,5zl wychodza, dzieki pan żabka, dawno takiej ceny nie było Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 wypilem ananasowego zero, fujka Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 To prawda, zaraz po nim Ultra Fiesta Cytuj
20inchDT 3 362 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 54 minuty temu, Shen napisał: Najlepszy monster Kłamstwo. Monarch najlepszy jaki piłem Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 najlepszy to zwykły 0 którego u nas nie ma 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 8 minut temu, Soban napisał: najlepszy to zwykły 0 którego u nas nie ma Na Orlenie był ostatnio, może jeszcze jest. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 3 godziny temu, gekon napisał: U mnie na osiedlu kiedyś była Małpka. Co durny sklep to nawet nie A to nie było tego samego właściciela? Albo to fresh market był, praktycznie to samo co żabka tylko inna nazwa. W mojej żabie zainstalowali w końcu kasę samoobsługową. Ostatnio szedłem w niedzielę rano po jakiś pierdół i widzę, że dziewczyna wychodzi na fajkę, patrzy na mnie, że zmierzam w jej stronę i zrezygnowana chowa papierosy do kieszeni, ale wykazałem się rycerskością i powiedziałem żeby sobie spaliła spokojnie i poradzę sobie na samoobsługowej 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Przestań, Sebastian. Jesteś urzędnikiem państwowym, to nie wypada. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 pojara? Tak, żabkowy standard. Ja też zawsze staję i czekam "pani sobie zapali" tylko kurwa też co 5 minut jara. Poza tym to chyba musi być napisane w umowie ajencyjnej, że palaczki mają pierwszeństwo przy rekrutacji. W 2022 roku znaleźć palacza (jak nawet ja rzuciłem i nie jaram), i to jeszcze obsadzić tym wszystkie sklepy? To nie może być przypadek Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 1 września 2022 Opublikowano 1 września 2022 Dobre to bambusowe Pepsi, ma fajny posmak cytrusowo-orzeźwiający na końcu. Cytuj
Czoperrr 5 240 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Butelkowe EB w promocji za 1.70zł, jak ktoś chce się dzisiaj upodlić to może zrobić to po kosztach Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Żabka ma spoko ten myk, że płaci dodatkowe 50 gr przy wymianie butelek. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 1 godzinę temu, Czoperrr napisał: Butelkowe EB w promocji za 1.70zł, jak ktoś chce się dzisiaj upodlić to może zrobić to po kosztach Życze powodzenia. Cytuj
iluck85 2 965 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 Żabka ma agresywna politykę- nowe osiedle, to już wbijają tam jakiegoś chętnego ajenta. Ale nic, testów ciąg dalszy. Hotdog ujdzie raz na rok, ale wprowadzili nowego, American Hot Dog. Ogólnie spoko za 4,99. Bulka, parówka ciut dłuższa o tych na rolce, 5 plastrów ogórka, cebulka i jaki tam sos wariacie. Bulka w kilku miejscach „mokra” wiec bliżej było jej do ciasta niż stricte bułki. Jedyne zastrzeżenie. Wszystko w bemarach na ciepło. Nie każda żabka ma na stanie bemary czy nowe piece, ale reklama jest w każdej 1 Cytuj
Boomcio 4 159 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 7 minut temu, iluck85 napisał: Żabka ma agresywna politykę No, sama nazwa na to wskazuje. Chociaż biedronka też wpierdala mszyce na potęgę. 3 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 września 2022 Opublikowano 2 września 2022 @iluck85 Gorsze od mokrej bułki z Żaby jest tylko dostać hotdoga do którego pani żabkowa najebała tyle sosu, że mdli już w połowie i zgaga atakuje chwile po tym wytwornym posiłku. ;/ A w tej nowej propozycji odpycha mnie prażona cebulka. Wyglądem przypominają hot dogi z budek sprzed 25 lat. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi