Skocz do zawartości

Żabka [Frog Shop]

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dostępne są dwie Mirindy - o smaku tamaryndowca i sarsaparilli. Ta pierwsza bardzo słodka, lekko ziołowo-koperkowy smak. Druga kupiona, ale nie próbowałem jeszcze.

Opublikowano

Żaba coś w wuja leci z tymi zestawami. Appka jak byk podaje ceny jak na screenie za żarcie+cola, a w sklepie plakat pokazuje tę cenę jako samo żarcie, a wraz z piciem drobnym druczkiem jest 2 zeta więcej. Jebancy, nieładnie.

IMG_20221026_111603.thumb.jpg.9580331e4d7791c27d8201f4a059befb.jpg

• 5 tygodni później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żabka wprowadziła abonament na kawę. 30 zł miesięcznie i codziennie masz jedną kawę. Zajebista opcja jak ktoś codziennie gdzieś po drodze zgarnia kawę na wynos, duża oszczędność. Chociaż mi espresso za bardzo nie podeszło, może od lokalu zależy.

Opublikowano

Jak ktoś ma Żabkę po drodze do pracy i lubi te ich napoje to nie widzę lepiej. Nawet w standardowej cenie 50 (30 to teraz promocyjnie) to dobry deal. 

Jedynie trzeba się przebić przez tłumy pożeraczy hot dogów i miłośników wina amarena. 

Opublikowano
9 godzin temu, Rudiok napisał:

Jak ktoś ma Żabkę po drodze do pracy i lubi te ich napoje to nie widzę lepiej. Nawet w standardowej cenie 50 (30 to teraz promocyjnie) to dobry deal.  

Albo obok pracy. :obama:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jadłem raz tę wersję roślinną i też nie była zła. Najlepszy w tym chyba był makaron, taki gruby i całkiem smaczny.

W ogóle, apka Żabki już na grubo, teraz się tam tworzy jakieś postaci, avatary, kupuje itemy z żappsy xd

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dużo nowości się pojawiło, głównie lodów i napojów Tymbark, albo Tiger bez gazu. W apce teraz fajny bajer, można żappsy wymieniać na zniżki m.in. do eobuwie, ccc, decathlonu, albo przejazdy freenow.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

W apce pokazuje, że wjechały 2 nowe Mountain Dew, te kultowe z USA - niebieski i bordowy halloweenowy. Obszedłem dziś 3 Żabu i żadnej nie było, ale jeszcze będę szukał,  bo tego niebieskiego zawsze chciałem spróbować jak za gówniaka w NBA reklamowali.

Opublikowano
6 minut temu, krupek napisał:

W apce pokazuje, że wjechały 2 nowe Mountain Dew, te kultowe z USA - niebieski i bordowy halloweenowy. Obszedłem dziś 3 Żabu i żadnej nie było, ale jeszcze będę szukał,  bo tego niebieskiego zawsze chciałem spróbować jak za gówniaka w NBA reklamowali.

Były już kiedyś, droga zabawa i dupy nie urwało.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dokładnie, nie wiem czy dobrze pamietam ale mała butelka-poniżej 500ml i coś koło 9zl czy 11. Rzuciłem się. 
Edit:

Wszedlem do apki, 400ml 9zl. To dobrze mi świtało. 
Warto spróbować i tak, bo tego nie ma u nas tak w normalnej sprzedaży. Ja tak do tego podszedłem, a byłem kiedyś fanem MD. 

Edytowane przez iluck85