Skocz do zawartości

Żabka [Frog Shop]

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
37 minut temu, krupek napisał:

Byłem w dwóch kolejnych Żabkach i nadal nie znalazłem tych MD. W apce jest info, że to jakaś limitka, ale nie spodziewałem się, że aż taka :sadkek:

byłem w trzech wczoraj bo szukalem tych tigerow z brokatem i nigdzie nie widzialem tych md

Opublikowano
W dniu 3.08.2023 o 02:05, Shen napisał:

Mają jeszcze w żabce mrożone pizze żółwie ninja, ale 20zł sztuka :kekw:

Zajebista pizza, jadłem tę Double Green Pepperoni, top mrożonek.

Opublikowano

Bardzo dobra jest też mrożona pizza od jakieś gwiazdy. Koło 16 zł kosztuję, najlepsza pizza mrożona, czasem mam wrażenie, że lepsza od niektórych pizzeri. Jednak tej z żółwiami nie jadłem, więc nie mam odniesienia.

Opublikowano
3 godziny temu, Sedrak napisał:

Bardzo dobra jest też mrożona pizza od jakieś gwiazdy. Koło 16 zł kosztuję, najlepsza pizza mrożona, czasem mam wrażenie, że lepsza od niektórych pizzeri. Jednak tej z żółwiami nie jadłem, więc nie mam odniesienia.

Kizo, spoko jest, ale 20zł za mrozonke to juz dla mnie jakas nieprzekraczalna granica, gdzie w mojej ulubionej okolicznej pizzeri placki zaczynaja sie od 22zł

Opublikowano
W dniu 6.08.2023 o 15:06, Rozi napisał:

Zajebista pizza, jadłem tę Double Green Pepperoni, top mrożonek.

chuj, premia była, wykosztowałem się. Faktycznie zajebista jak na mrozonke, bardzo smaczne ciasto.

Opublikowano

Ten niebieski MD dobry w smaku, ale za słodki, bo prawie 13g cukru w 100 ml xd No, ale od dawna za mną chodził taki napój. Ten drugi wygląda ciekawiej, bez kofeiny i mniej cukru, sprawdzi się też, bo widzę, że wjechały do wszystkich Żabu.

Opublikowano

Nie chce mi się gotować na urlopie i się ratuje daniami z żabki.

Całkiem dobre mają te posiłki, wjechał już mielony kotlet z buraczkami, carbonara a dzis de volaille z groszkiem z marchewka za 11zł. Skład całkiem niezły, myslalem, ze bedzie w chuj konserwantów. Na pewno lepsza opcja na szybkie zarcie niz mrozona pizza.

• Plusik 1
  • WTF 1
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Coca Cola zero cukru 3000 edycja limitowana. Smak inspirowany przyszloscia wspoltworzony przez AI. 

No jesli tak AI komponuje smaki to nie musimy sie obawiac wydarzen z terminatora. Ale tam ku.rwa musiala byc burza mozgow w korpo, ze wymyslili takie cos a ktos to przyklepal.

• Haha 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 3.08.2023 o 02:05, Shen napisał:

Mają jeszcze w żabce mrożone pizze żółwie ninja, ale 20zł sztuka :kekw:

Najlepsza mrożona pizza obecnie :banderas:

• 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...