Skocz do zawartości

Żabka [Frog Shop]

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork).

To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow.

Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze.

Opublikowano

No te śmieciuchy mają zazwyczaj całkiem dobre i co najważniejsze, w sprawiedliwej cenie. W przeciwieństwie do sieciówek fast foodowych, które cenowo odleciały już grubo.

Opublikowano
1 godzinę temu, _Red_ napisał(a):

Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork).

To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow.

Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze.

Chcialbym ci tylko przypomniec, ze w ostatniej dyskusji o umieraniu napsales, ze chcialbys byc aktywny do 90ki. Powstrzylem sie wtedy, zeby ci nie napisac, ze z twoim obzartuchowaniem daje ci 75 max, ale teraz moge might not control myself.

Te ceny to chyba poki co promki? Frytki z pieca (polecam) mieli po 4zl ale chyba cena wzrosla. Zapieksa musze sprobowac bo cena az smieszna.

Opublikowano

Te dojebane piece w Żabkach to jest game changer. Cieplutkie i chrupiące panini w promocji jedzone o 6 rano zapijane gorącą kawką z kawonamentu. Cebula się cieszy. 

• This 1
Opublikowano

Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł :chicken:

Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy :kratoswoke:

Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie :rayos:

• Lubię! 1
Opublikowano

W aplikacji na szczęście można sprawdzić mapkę i odfiltrować żaby z piecami. Stripsy z łódeczkami z Pana Żaby czy gówno Bsmart z KFC? No wybór wiadomy, wariat.

Opublikowano
Godzinę temu, Tokar napisał(a):

Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł :chicken:

Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy :kratoswoke:

Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie :rayos:

Taka maszynka kosztuje prawie 30 k PLN więc nie każdego Janusza na to stać. 

Opublikowano

Fajnie, że można wziąć z lodówki. Ale mojej żabce jak poprosiłem o podgrzanie burgera kibica i tego ostrego niby to oba wjebała do mikro i bułka była gorsza niż w maku w dostawie ale zawartość ok.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dzis ostatni dzien promocji na te rzeczy z pieca wiec wzialem wolowinera i kanapke kibica z szarpana wieprzowina. Powiem tak, za obecna cene ok, za regularna tak sobie. Wolowiner taka bieda chees z maca ale i tak lepszy od szarpanego, ktory przez swoj swinski smak smakuje jak tani hotdog. Z tych rzeczy co jadlem to zdecydowanie frytki, zapiekanka, wolowiner, szarpany, w tej kolejnosci. Przy promocji mozna, poza nia lepiej kupic sobie w zabce hotdoga.

Opublikowano

Najlepsze są bagiety z przeceny opiekane w piecu. Wchodzi to jak złoto, ciepłe i chrupiące. Dość ciekawe są też corndogi, ale w niewielu miejscach je dostanie. 

Opublikowano
3 minuty temu, _Red_ napisał(a):

W sumie nie wynika z opisu czy to zaleta czy wada.

Godzinę temu, Mejm napisał(a):

smakuje jak tani hotdog

W sensie jak tania parowa typu mom.

Opublikowano

Wiem no, po prostu świński smak szarpanej wieprzowiny to dla mnie zaleta xD

To ten Burger Kibica, czy jeszcze coś innego szarpanego mają? Bo Kibic wchodził jak dzika świnia w trufle i to nawet gdyby był droższy niż te 5 zeta.

Opublikowano

Kibic. No nie dla mnie, glownie przez ten mocny swinski smak. Brakuje mi jakich przypraw ktore by to rownowazyly.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W Żabce nowy mountain dew. Żaden import więc nie kosztuje 9zl 

4,50zł przy 2, jeden 4,99zl.

Info dla diabetyków- 17g cukru w 250. 34g na całą puchę.

IMG_2802.jpeg

• WTF 1