_Red_ 11 979 Opublikowano 19 Maja Udostępnij Opublikowano 19 Maja Chodzi o pizza wrap (nie jadłem) czy rollo kebsy bodajże od Zahir (jadlem, ujdą gdy są za dychę)? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork). To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow. Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca No te śmieciuchy mają zazwyczaj całkiem dobre i co najważniejsze, w sprawiedliwej cenie. W przeciwieństwie do sieciówek fast foodowych, które cenowo odleciały już grubo. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Ale wrapy to jest gówno niejadalne. Hot dogi dobre, reszty póki co nie jadłem. Tego burgera pewnie spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 1 godzinę temu, _Red_ napisał(a): Otworzyli nieopodal rzapke z opcją gastro (czyli piec, nie sama mikrofala). Akurat są promki na fryty + stripsy (7.50 zl), zapieksy (wziąłem z kurczakiem, 6.50 zl), burgery (5.50 zl, wzialem opcje kibica pulled pork). To jest kurfa dobre! Burger z fajnym sosem BBQ, miesko faktycznie wyczuwalne. Zapieksa porządna, z miesem, serem i pieczarkami oraz sosem. Stripsy dobre, frytki bardzo ok, sosy fanex/heinz jak do hotdogow. Za 19 zl nazarlismy sie we dwojke, nic podobnego bym w McD/KFC nie zamówił. Zabka właśnie wyrosla na lokalnego lidera szybkiego żarcia w niedziele na spacerze. Chcialbym ci tylko przypomniec, ze w ostatniej dyskusji o umieraniu napsales, ze chcialbys byc aktywny do 90ki. Powstrzylem sie wtedy, zeby ci nie napisac, ze z twoim obzartuchowaniem daje ci 75 max, ale teraz moge might not control myself. Te ceny to chyba poki co promki? Frytki z pieca (polecam) mieli po 4zl ale chyba cena wzrosla. Zapieksa musze sprobowac bo cena az smieszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Yep promka, pewnie wzrosną. Tych burgerkow pull pork to bym jeszcze ojebau. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 6 minut temu, _Red_ napisał(a): Tych burgerkow pull pork to bym jeszcze ojebau. 73. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca ...I zapił tigerkiem zero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 10 Czerwca Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Te dojebane piece w Żabkach to jest game changer. Cieplutkie i chrupiące panini w promocji jedzone o 6 rano zapijane gorącą kawką z kawonamentu. Cebula się cieszy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca W aplikacji na szczęście można sprawdzić mapkę i odfiltrować żaby z piecami. Stripsy z łódeczkami z Pana Żaby czy gówno Bsmart z KFC? No wybór wiadomy, wariat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Godzinę temu, Tokar napisał(a): Łódeczki ze stripsami za 7,5 zł Zapiekary za szóstkę też sztos, ale trzeba uważać, bo z wierzchu umiarkowanie ciepła, a pod spodem temperatura lawy Szkoda, że nie każda żaba jest w to wyposażona i w niektórych nadal tylko jaka parówa wariacie Taka maszynka kosztuje prawie 30 k PLN więc nie każdego Janusza na to stać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca Sprostanie wymogom ekskluzywnej franczyzy kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Burger kibica- za piątaka i pisiont groszy można zjeść, ale słone to jak cholera. Przynajmniej mi się taki trafił. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Fajnie, że można wziąć z lodówki. Ale mojej żabce jak poprosiłem o podgrzanie burgera kibica i tego ostrego niby to oba wjebała do mikro i bułka była gorsza niż w maku w dostawie ale zawartość ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 17 Czerwca Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca Z mikrofali chujnia bo bułka robi się wrząca i skorupowata. Tylko piekarnik Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Dzis ostatni dzien promocji na te rzeczy z pieca wiec wzialem wolowinera i kanapke kibica z szarpana wieprzowina. Powiem tak, za obecna cene ok, za regularna tak sobie. Wolowiner taka bieda chees z maca ale i tak lepszy od szarpanego, ktory przez swoj swinski smak smakuje jak tani hotdog. Z tych rzeczy co jadlem to zdecydowanie frytki, zapiekanka, wolowiner, szarpany, w tej kolejnosci. Przy promocji mozna, poza nia lepiej kupic sobie w zabce hotdoga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Najlepsze są bagiety z przeceny opiekane w piecu. Wchodzi to jak złoto, ciepłe i chrupiące. Dość ciekawe są też corndogi, ale w niewielu miejscach je dostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 56 minut temu, Mejm napisał(a): ktory przez swoj swinski smak W sumie nie wynika z opisu czy to zaleta czy wada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 3 minuty temu, _Red_ napisał(a): W sumie nie wynika z opisu czy to zaleta czy wada. Godzinę temu, Mejm napisał(a): smakuje jak tani hotdog W sensie jak tania parowa typu mom. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Wiem no, po prostu świński smak szarpanej wieprzowiny to dla mnie zaleta xD To ten Burger Kibica, czy jeszcze coś innego szarpanego mają? Bo Kibic wchodził jak dzika świnia w trufle i to nawet gdyby był droższy niż te 5 zeta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 2 Lipca Udostępnij Opublikowano 2 Lipca Kibic. No nie dla mnie, glownie przez ten mocny swinski smak. Brakuje mi jakich przypraw ktore by to rownowazyly. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Wołowiner za 6zł z apką, chyba się skuszę bo dawno nie jadłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września W Żabce nowy mountain dew. Żaden import więc nie kosztuje 9zl 4,50zł przy 2, jeden 4,99zl. Info dla diabetyków- 17g cukru w 250. 34g na całą puchę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września Cytat Zdrowa osoba dorosła może spożywać nie więcej niż 25 gramów cukru dziennie. Limit 25 g to cały dodany cukier, który spożywamy w ciągu dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi