Opublikowano 18 marca 20223 l U mnie też jest samoobsługowa. Jednak podkarpacie to nie taki trzeci świat jak je malują.
Opublikowano 19 marca 20223 l otworzyli u mnie samoobsługowa zabke, myslalem, ze jest tylko jedna pilotazowa w Poznaniu
Opublikowano 20 marca 20223 l Jak dla mnie to jeden z najlepszych patentów ma Carrefour ze swoją aplikacją. Sam sobie towar skanuje telefonem, podchodzicie do kasy, kasjerka tylko skanuje kod z aplikacji i płacisz. Nic nie musisz wykładać na taśmę i elo do domu. Ewentualnie zakupy przez internet. Kilka minut na zrobienie listy zakupów i kilka minut na zakup, dostawa pod drzwi. Dla mnie mega, szczególnie, że 4 piętro bez windy a oszczędność czasu bezcenna.
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l O ile takie zakupy z dostawą do domu wychodzą cię drożej? Wiem, że oszczędzasz czas, po prostu chciałem wiedzieć ile jest warta ta oszczędność.
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l Czasami za dostawę płacę +14,90 a czasami 0, w zależności od promocji. Ogólnie zakupy wychodzą jak w markecie ale minus jest taki, że wędlina i sery nie są krojone. Plus jest taki,że za każdym razem dostaję jakiś gratis np. 2 razy dostałem kubełek lodów, raz dostałem słoik miodu innym razem patelnie wartą 50 zeta. Wszystko na czas i wniesione na 4 piętro. Kiedyś z Tesco nie policzyli mi dostawy bo typ się spóźnił kilka minut. Nawet jak kilka złotych się przepłaci to wpadnie gratis, który to niweluje także zawsze na plus.
Opublikowano 7 maja 20222 l Żabka wysłała pociąg z pomocą na Ukrainę z datkami z żappsów, darowizn w sklepie i płatności kartą Z ostatnich nowości, piłem czerwoną Fantę bez cukru o smaku do odganięcia. No dla mnie coś pomiędzy arbuzem i poziomką, całkiem dobra.
Opublikowano 27 maja 20222 l Pojawiły się Coca Cola, Sprite i Mirinda z Chin, mają dodany błonnik. Kosztują 8 zł, ale raczej niewarte sprawdzania. Piłem kiedyś i nie wyczułem różnicy w smaku. Za to pizza Kizo też wjechała i sprzedaje się na chore ilości, tak jak jego batony w Biedrze
Opublikowano 27 maja 20222 l 15 minut temu, krupek napisał: Za to pizza Kizo też wjechała i sprzedaje się na chore ilości, tak jak jego batony w Biedrze Myślałem, że piszesz dla beki, ale jednak nie. Mam nadzieję, że jednak jedzonko lepsze niż rapsy.
Opublikowano 27 maja 20222 l 23 minuty temu, krupek napisał: Za to pizza Kizo też wjechała i sprzedaje się na chore ilości, tak jak jego batony w Biedrze Widziałem testy na tiktoku, troche wiecej skladnikow niz guseppe, ale 2x wyzsza cena, imo niewarto.
Opublikowano 27 maja 20222 l 28 minut temu, Mejm napisał: Nawet cola musiala kiedys stac sie "eko". Co jest eko w błonniku? xd
Opublikowano 27 maja 20222 l Nie wiem ale jak nasypiesz go do coli to juz mozna pisac, ze jest zdrowa a blonnik z upraw ekologicznych.
Opublikowano 27 maja 20222 l Nie wiem po co tam jest, nigdzie poza chińskim rynkiem się nie spotkałem, oni ogólnie dziwne wymysły z napojami mają. Tak samo ten Red Bull bez gazu w innej puszce.
Opublikowano 28 maja 20222 l Piłem nałogowo tę z błonnikiem jak mieszkałem w Pekinie. Faktycznie, żadnej różnicy w smaku nie było, kosztowała chyba 3,5 cny więc obecnie jakoś 2 zł, ale się czuło, że chociaż jest ZDROWA xd Ten Red Bull bez gazu to jakaś abominacja była, chociaż ta żabkowa wersja była z Tajlandii (nie wiem, czy się różniła cokolwiek od Chińczyków, bo jednak puszka taka sama, tylko napisy po tajsku). Tam w ogóle mieli takie małe lodówki na napoje które zamiast chłodzić to je podgrzewały. Więc można było takiego red bulla albo kawkę w letniej temperaturze wypić.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Litrowa Fanta kosztuje w Żabce 6,50 zł Za to bardzo smaczna. Przypomina smakiem czerwoną oranżadę ze szklanych butelek z dzieciństwa.
Opublikowano 7 lipca 20222 l Jakiś czas temu byłem też w Action w Sopocie, ale jeśli chodzi o jedzenie i napoje do Dealz wypada o wiele lepiej.
Opublikowano 21 lipca 20222 l Mentos o smaku fanty sie pojawił, ale to zwykly pomaranczowy, papierek tylko sie zmienił. No i jakaś importowana cola, nie na moją kieszeń.