Skocz do zawartości

Anno: Mutationem

Featured Replies

Opublikowano

Anno-Mutationem-1-622x350.jpg.0a0fb3ccdf3f6e28c2a2fc05be948179.jpg

Anno: Mutationem to gra akcji 2D od chińczyków w klimacie cyberpunka. Premiera na PS4, PS5 i PC będzie 17-go marca 2022.

Zapowiada się całkiem ciekawie, widać będzie troszkę biegania, klepania mobków, interakcje z otoczeniem. Chyba warto obserwować i czekać na pierwsze recenzje.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 2,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• SebaSan1981
    SebaSan1981

Anno: Mutationem to gra akcji 2D od chińczyków w klimacie cyberpunka. Premiera na PS4, PS5 i PC będzie 17-go marca 2022.     Zapowiada się całkiem ciekawie, widać będzie trosz

• Zakupiłem sobie dzisiaj na Switcha, i może po godzinie ciężko coś powiedzieć o gameplayu i fabule, ale matko, jak to fantastycznie wygląda. Interface również bardzo przyjemny.

Opublikowano

Wczoraj premiera - są i pierwsze recki. Wygląda to bardzo fajne i kusi mnie żeby kupić, ale za dużo gier ostatnio mam jeszcze w trakcie. :D

Opublikowano
  • Autor

Gierka już lata na PsStore za przyzwoitą cenę ale czekam jednak na wydanie pudełkowe.

• 4 miesiące temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Zakupiłem sobie dzisiaj na Switcha, i może po godzinie ciężko coś powiedzieć o gameplayu i fabule, ale matko, jak to fantastycznie wygląda. Interface również bardzo przyjemny.