Mejm 15 283 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Jak zobaczylem zapowiedz tej skaldanki to wcale bym sie nie obrazil gdyby szostka byla wycinanka a nie 2.5D ale to juz pewnie przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Nie ma praktycznie szans na powrót do 2d. Nawet ArcSys i SNK robią praktycznie wszystkie nowe bijatyki w 2.5D. Jedyna nadzieja na powrót spriteów w większej bijatyce to może BlazBlue ewentualnie Persona Arena. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Fajnie, że idą w taką bardziej na serio stylistykę. Trochę bliżej Tekkena, który mi najbardziej się podoba. Mam tylko nadzieję, że grafa będzie kozak. Tak jak kiedyś do Tekkena 5 bijatyki były najładniejszymi grami na każdej konsoli. I nie mam nic przeciwko, jeśli gra będzie miała mało postaci na start. Dla takich noobów jak ja będzie łatwiej się wkręcić i mniej będzie do zapamiętania. Tekken 7 tak się rozrósł, że niewielu potrafi zapamiętać co i czym się powinno optymalnie karać przeciwko każdej postaci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 273 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 To logo w stylu "Masz 6 nowych wiadomości" XD Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ken też wygląda spoko Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 logo niech ogarną bo wygląda jak zrzyna z miszczów doty OG Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ale mnie to logo je.bie gaasem. Street Fighter sezon 6. Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 273 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Już jest inba że logo wzieli ze stocka Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 23 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 Ciekawe czy kupili to logo za 8 dych, czy ukradli? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 O co chodzi? najpierw kradzione logo, teraz Grafika gorsza niż V Młodzieżowy homo vibe jakieś ficzerwy tylko dla chińczyków typu automatyczny komentator - zbawienie bijatyk, na to czekałem całe życie Raperska piosenka Kolorowo jak w cyrku jakieś elementy chodzone co poszło nie tak? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Jak to co, generacja zoomersów. Ono odszedł z Capcomu, nie wiem kto to teraz prowadzi i szczerze nie chce mi się nawet szukać. Wygląda to słabo, Arcsys nakrywa ich czapką. Ja zostaje przy GBFvs i za chwile DNF wychodzi. To raczej do zaorania. Czekam na zapowiedź Tekkena, pewnie dostaniemy coś pod koniec roku albo na Evo. Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 962 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Czy mi się zdaję czy będzie jakiś tryb 'create a fighter' jak w Soul Caliburze? Żeby tylko w story/arcade nie walczyło się z losowo wygenerowanymi postaciami. Wygląd aren mi się podoba, no i te efekty farby może da radę zmienić na czarno-białe to będzie wtedy podobnie do trailera z SFIV. Są też parry. Zobaczymy co z tego wyjdzie ale na ten moment wygląda ciekawiej niż SFV. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Systemowo wygląda spoko i fajnie, że wrócili do street/hip hop vibe z 3rd strike. Arcsys to robi gry dla wąskiego grona mangozjebów co walą byka do dlc w postaci 69tej postaci z wielkimi cycami albo innego anime edgelorda. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Oglądałem to wczoraj i myślałem, że wygląda zajebiście, a potem wszedłem do odpowiednich tematów na reee i neogafie i okazało się, że byłem w błędzie Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Ogólnie to nie gram w bijatyki, ale tak mi się podoba, że zastanawiam się czy nie kupić tego blisko premiery. Ostatnio nabrałem ochoty, żeby zacząć grać w jakąś świeżą bijatykę i uczyć się od początku ze wszystkimi graczami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Mam nadzieję że ten komentarz w czasie rzeczywistym będzie można wyłączyć. Areny fajnie się prezenutją, postacie w sumie też. Nie podoba mnie się zbytnie efekciarstwo. Zresztą to jest problem wielu bijatyk, np; SFV/T7/SC6. Za dużo tych "wybuchów/rozbłysków" itp syfu. Za bardzo to oczojebne jest Liczę że na szybkie wczytywanie do menu/walk na wszystkich sprzętach. W końcu to autorski silnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Gorszych loadingów niż w T7 to chyba raczej się nie da zrobić xd Ważne by netcode był dobry(5 miała większe lagi niż stara 4) i crossplay dali - na ps-xb raczej nie ma co liczyć, ale mam nadzieję na ps-pc i xb-pc to wtedy pewnie wersja steam by była najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza
Soul 1 306 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 11 minut temu, Soban napisał: na ps-xb raczej nie ma co liczyć dlaczego nie? Obecnie crossplay pomiędzy konsolami to nie jest coś niespotykanego Ale mi się podobają designy tych postaci. Chun-li Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 eh cammy zasłonili dupe Ogólnie spoko całkiem te designy nowe(Ken wygląda trochę jak Terry z MotW), widać, że design team mocno sobie bierze do serca słowo Street w nazwie. Jednolity kierunek to plus, bo do tej pory to SF był strasznym pierdolnikiem różnych pomysłów, bez spójnego stylu. @20inchDTtakie crossplaye to są w jakiś popierdółkach f2p. Bijatyki żadnej nie kojarzę by można grać ps-xb, przez co kupowanie fighterów na xboxa to samobójstwo xd Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 zawsze musi byc ten pierwszy raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 resetera bedzie sie cieszyc z włoskiego transa Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nie mam z tym żadnego problemu ale wygląda jakby nie pasowała do reszty. Wszystkie postacie są rysowane w 2D, a tu jeb, jakiś redenrowany trans 3D Fejk, albo wyjątkowe podkreślenie indywidualności Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi