Opublikowano 12 sierpnia 20222 l No Casuale i ludzie co maja gowno zamiast mozgu beda mieli problem z tym Drive Paskiem bo Burnout state jest mocnym Debuffem ale dobrze bo jest szansa ze ameby beda sie same o mnie zabijac ❤️ Im wiecej mechanik tym lepiej zeby caly czas sie czulo ze masz cos do roboty w grze.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l 1 godzinę temu, genjuro napisał: Kiedy nowe vf, się pytam? O widze, ze koledze boomerowi marzy sie bijatyka bez cudakow, oparta o prawdziwe style sztuk walki. Nowe vf? Nie bedzie, takie trendy.
Opublikowano 12 sierpnia 20222 l VF ma takie zainteresowanie ze nawet za darmo nikt go nie chcial xD Let's face it VF nikogo Po slabym ( koncowo jednak po 45 patchach i updatach bardzo dobrym ) SFV SF6 wyglada bardzo dobrze i jest nowa biala nadzieja bialych.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Ja liczę, że w tej części nie zabraknie jednego z moich ulubieńców. Niestety obawiam się, że wpadnie w którymś tam sezonie przy okazji któregoś z dziesiątek DLC. Nic to. Czekam, bowiem serię uwielbiam, a szóstka zapowiada się smakowicie.
Opublikowano 13 sierpnia 20222 l Kibicuję latorośli T.Hawka żeby nie przejęła zbyt wielu genów starego i okazała się fajną postacią. Hoł!
Opublikowano 15 września 20222 l Super że będzie dużo trybów dla samotnego gracza. Jasne vs kanapowy/online super jest, ale czasami fajnie pograć "samotnie". Ten extreme mode przypomina mi trochę World Heroes (1/2). 1:38
Opublikowano 15 września 20222 l Japońce chyba sobie za punkt honoru postawili nie wydawać już nigdy takiego szkieletu gry jakim był SF5 na premierę i tutaj wjeżdżają po same kule z ilością zawartości. Hajs z residentów i mon hunów pewnie też swoje robi tym razem. Z dobrych wieści to crossplay online ps-xb-pc. Edytowane 15 września 20222 l przez Soban
Opublikowano 15 września 20222 l W dniu 8.08.2022 o 07:42, smoo napisał: Ta Kimberly to jak żywcem wzięta z jakiegoś Overwatcha czy innego fortnitowego woke goovna. Mi przez ten theme z graffiti i włosy się od razu skojarzyła z jedną postacią z Jet Set Radio, no jakby nie patrzeć ponad 20-letniej gry więc trudno oskarżać o woke: vs Jak już o coś bym oskarżał, to bardziej o plagiat
Opublikowano 15 września 20222 l Z M.Bisonem przeszlo to tym bardziej z jakas labadziara z 20 letniej gierki.
Opublikowano 16 września 20222 l Dawno tak dobrej promocji gierki nie widziałem. Każda bzdura jak nawet closed beta ma dedykowany stylizowany filmik. 4 postaci mniej niz z leaka: Akuma, Ed, A.k.i i Rashid pewnie season 1. Ewentualnie do odblokowania w world tour. Edytowane 16 września 20222 l przez Soban
Opublikowano 16 września 20222 l Szkoda bo A.K.I to miala byc moja nowa postac z tych nowych no nic Team DJ
Opublikowano 16 września 20222 l Może jeszcze ten Akuma i reszta trafi do podstawki. 18 postaci wydaje się mało.
Opublikowano 17 września 20222 l Dziwie sie, ze Dudleya nie daja. Byl jedna z popularniejszych postaci w SF4, a w V sie nie pojawil.
Opublikowano 18 września 20222 l Ten bebech przy specjalach wyglada obrzydliwie. Jak jakis odwlok pajaka.
Opublikowano 22 listopada 20222 l No grafika/design na bardzo fajnym poziomie, ale jak widzę przenikające obiekty np; pas RYU na ostatnim screenie Niby te silniki takie wypasione, a często w grach są tego typu problemy. Jasne to nic "strasznego" ale niesmak jest
Opublikowano 26 listopada 20222 l Biorę day one, dawno nie grałem w bijatykę, jeszcze dłużej nie grałem w nic 2D.