Mejm 15 265 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 6 godzin temu, ornit napisał: Ciekawi mnie czy zrobią coś z ragequitterami. W poprzedniej części była to moja główna bolączka. Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Jest edytor postaci nawet xD ciekawe czy swoim oszołomem będzie można grać online czy tylko jest do tego trybu singlowego. Przypadkiem skasowałem swojego potwora bo bym się pochwalił. Muzyka słaba, kupa loadingow do czegokolwiek, ale tłucze się fajnie i walka, animacje ciosow też mi się podobaja. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 ta muzyka połączenie z hip hopem miało naprawdę potencjał, ale nie pykło. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2023 Będzie można walczyć wykreowaną postacią w Battle hubie, nie do końca jest to oficjalne walczenie ale można będzie użyć tej postaci online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 W dniu 21.04.2023 o 22:20, Figaro napisał: ta muzyka połączenie z hip hopem miało naprawdę potencjał, ale nie pykło. Mnie ten kawałek się bardzo podoba. Wiadomo, każdy z nas ma swój "gust muzyczny". Cytuj Odnośnik do komentarza
Alastor84 324 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Jest już demo na PC i Xbox. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Tutorial by mogli poprawić, bo nie wiedzieć czemu nic nie mówią o drive rush, a to bedzie kluczowe w combosach. Ogólnie to fajny feeling ma gierka. Pograłem trochę Ryu vs komp lvl 8(pojebany jest, combosy lukiem to robil jak prosy z fgc + input ready jak w starych grach arcade xd). Jedyne co trudno mi było wyczuć to zasięg rzutów bo wydawał się spory i ogólnie jakoś trudniej je wyczuć i tech throwowac. Dużo nauki będzie, bo out of box to chyba najbardziej skomplikowany SF przez multum mechanik drive i zarządzania paskiem do ex, gdzie klasyczny meter to tylko superki. Szkoda, ze nie dali jakiegokolwiek testu online, bo ciekawi mnie netcode. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2023 Byly juz 2 bety xD Online dziala bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2023 15 godzin temu, wet_willy napisał: Byly juz 2 bety xD Online dziala bardzo dobrze Wiem, ale osobiscie w nie nie gralem. CPU 8 to diabeł xd Zabawnie sie oglada na yt jak komputer wyciera podłoge prosami sadzac przy tym pojebane combosy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Wlatuje u mnie day 1. Jestem totalnym noobem, ale podoba mi się to co widzę od czasu bety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ta gra zapowiada sie na najlepsza najbardziej wypchana contentem i systemem bijatyka od bardzo bardzo dawna ( tak wiem ze gry MK i Injustice maja content ale dla mnie te gry sa tak paskudnie animowane ze nie moge w to grac ) Michalek na bacznosc tydzien urlopu wziety xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Przeciez ten tryb z lazeniem swoim chlopkiem to juz ku.rwa jakas paraolimpiada xD Wyglada gorzej niz tekken force. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Owszem nie zachwyca graficznie ale dobrze się w demku klepało oponentów. To jest tylko dodatek do dania głównego, czyli online i inne klasyczne tryby. Najważniejsze, że areny i główne postacie wyglądają dobrze. Paraolimpiadę to zaczął Tekken już w czasach ps3 i stety albo niestety taki już jest obraz wielu współczesnych bijatyk. Ja na to kładę twardą lachę i będę się dobrze bawił. O wiele lepszy pomysł na content niż jakieś tryby fabularne w Guilty Gear. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Dodatek, w ktory wlozono calkiem duzo pracy... A wyglada jak mod do ps home, plus obowiazkowe wszedzie elementy rpg. Jak netcode znowu bedzie klekal to dopiero gracze docenia ten wklad w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Zaloz sobie Discorda z Gekonem i zbijcie pione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Observer 10 238 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Dodatek tpp do Mortala bodajże Deception też wyglądał jak gówno, konstrukcje miał jak rpg z lat 80, a mam same miłe wspomnienia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ja sie o gre nie martwie bo w nia gralem online i offline ale pan @Mejm z swoim Playstation 3 smieszkuje... widzisz do czego doprowadziles dalem plusa @Observer ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 19 minut temu, Mejm napisał: Dodatek, w ktory wlozono calkiem duzo pracy... A wyglada jak mod do ps home, plus obowiazkowe wszedzie elementy rpg. Jak netcode znowu bedzie klekal to dopiero gracze docenia ten wklad w gre. Jakby rynek płakał z powodu braku gier To nie graj i czekaj na Tekkena albo inny festyn. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 5 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Jakby rynek płakał z powodu braku gier To nie graj i czekaj na Tekkena albo inny festyn. A co maja inne gry do sf6? xD Gadamy o tej konkrentej wiec nie wiem co probujesz teraz udowdnic. 19 minut temu, Observer napisał: Dodatek tpp do Mortala bodajże Deception też wyglądał jak gówno, konstrukcje miał jak rpg z lat 80, a mam same miłe wspomnienia Oczywiscie, ale byl osadzony w lore mortal i tej czesci gry. Tymczasem w sf6 biegasz jakims ku.rwa simsem po nowym jorku i wyzywasz na pojedynek sprzedawce hotdogow xDDDD Tfu, zaorac to go.wno dla pokemoniarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 A tu nie jest? Jestes randomem w Metro City i trenujesz u Luke zeby byc kozakiem bijesz sie na ulicy co jest mocno Lore bo gra sie nazywa UWAGA!!! STREET FIGHTER!!! Domyslam sie ze jest to poziom Lore i Fabuly na poziomie Mortal Kombat. Mejm lubie cie ale pierdolisz jak potluczony xD Z drugiej strony jak czytam takie posty to czuje sie troche mniej staro. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Będzie na zamku kącik sf?:D Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 40 minut temu, Mejm napisał: A co maja inne gry do sf6? xD Gadamy o tej konkrentej wiec nie wiem co probujesz teraz udowdnic. To, że jedyny płaczesz tu nad tym jakby zmuszali cię, żebyś grał w World Tour. Dla mnie klauniasty trans festyn praktycznie ma już każda bitka w grafice 3d może poza MK, ale nie widziałem tam wszystkich ciuszków do odblokowania więc też gdybam. Zaorać to takie marudne dziady, co dopiero z ps3 wyszły Lore w Mortal Kombat XDDDX Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 4 minutes ago, Mastachi said: Będzie na zamku kącik sf?:D Jak wszystko bedzie dopiete i wiem dokladnie co i jak to na pewno zadnych gierek dla dzieci nie bedzie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Ja pierdolę najważniejsze, że BĘDZIE TRYB ARCADE NA PREMIERĘ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Z dojebanym AI. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi